הבלוג שלי

mismiss

New member
הבלוג שלי

חברים יקרים ומקסימים! http://blog.tapuz.co.il/w0manssoul מוזמנים לבלוג שלי כתבתי על סבתא...דעתכם חשובה לי.}{ תודה

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifמה אמוסיונאטס מונצ'ו

קון לה קונסז'ה דה טו באב'ה. סבתא וסבא שלי היו עניים מרודים ובכל זאת את האהבה והחום שקיבלנו אצלם - שום דבר לא ישווה לזה. אהבתי מאוד את "מי אתה אבוללה?"
הבן הקטן שלי (עוד מעט 28....) לפעמים מבקש בצחוק שאני אעשה לו אבוללה....ככה, פרצוף מרושע עם צפרניים שלופות אף פעם לא ידעתי מה המקור לאבוללה הזה.

mismiss

New member
../images/Emo13.gifאסטלו יקר!

תודה על המילים החמות ...שמחה שביקרת בבלוג שלי...דרך אגב ...חבל שאתה לא מכיר את אבוללה...אני חייבת להכיר אותו...חייבת:) חיבוק ענק}{

Sarika

New member
חה חה...מיסמיס, אסטרלו היא חברה יקרה

בפורום שלנו. גם אני כמוה אהבתי את הרשומה על אבוללה, בימי ילדותי אבוללה היה אימת כל הילדים, גם אני מעוניינת להכיר אותו חחחחח....
אצלנו גם היתה החרמבאשושה שהיא ממין נקבה עם פלולה על הפנים.

mismiss

New member
אסטלו יקרה!

פארדון...עדיין אני שולחת לך חיבוק ענק}{

רותי ב.

New member
אבוללה ... ../images/Emo6.gif

אנדי מי לו יאמארון "באלולו" ........ חחחחחחח אונה ב'ס קואנדו אסטוב'י אל לאב'ורו, אי לאס קריאטוראס איראן צ'יקוס מי טיליפ'ונארון, קי ב'ינגה אה קאזה, פורקי סי אסטאן אספאנטאנדו דל "באלולו" אי יו ליס דיש'י, נו ב'וס איספאנטיש' דל באלולו, אסינדי לה לוז, אי סי ב'ה פ'ואיר .. סינטיו (אויו) איסטו אונה קי לאב'ורו קון מי אי אייה טוב'ו און איז'ו, אי מי דיש'ו קי סו איז'ו לו יאמה לו מיזמו. חחחח איס אונה קוזה קי טודוס לה יאמאן לו (קאז'י) לו מיזמו סין אויירלה די אנטיס ..

למעלה