הבלוג החדש של JUN JUN

JUN JUN

New member
הבלוג החדש של JUN JUN

שלום חברים יקרים, כידוע לרובכם, אני מבלה שעות רבות בשידוכים וחיבורים לשם שמיים. החלטתי לפתוח בלוג בנושא, אני כמובן לא מתכוונת לעדכן שם פרטים אישיים של אף אחד ואחת מהמשודכים (לא לדאוג) אנא הכנסו לבלוג שלי ואשמח גם אם תפיצו אותו, כניסות רבות לבלוג אולי יפגישו גם בין אנשים, עיזרו לי לעזור לכם! כולם מוזמנים להגיב, http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=shadchanit JUN JUN

niya

New member
../images/Emo140.gifתתחדשי../images/Emo24.gif

יפה לך...
אני מקווה שהבלוג יהיה בעיקר על שדכנות "פרסית"...

JUN JUN

New member
נייה יקירה

אני מתכוונת להקדיש לך את הרשומה הבאה שלי לכשתצא לאור, זה לא בהכרח ידבר על פרסים, אבל אולי נזכיר את הנושא בהמשך בהשראתך, נכתב הבלוג תודה רבה, ו.... נרשמת לקבלת עידכונים?

niya

New member
../images/Emo88.gifjun jun

הורדת מהחתימה שלך את התואר של יו"ר הפרלמנט הפרסי???

JUN JUN

New member
אכן כן כמו ששמתם לב עשיתי הסבת מקצוע

נרשמת לבלוג שלי?

JUN JUN

New member
ואיך?

מעניין בינתיים? תגידי את האמת אני לא נעלבת אם יש לך טיפים איך לשפר לעניין קצת יותר אני אשמח לשמוע

פרויז1

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על הבלוג !

צעד נכון וראוי !!! שנית : כדאי שתיכנסי ותכתבי בפורומים באותו נושא - כך חתימתך תפרסם את הבלוג והוא יגדל. ג. לא מצאתי איפה לכתוב דוא"ל כדי לקבל עדכונים/איזה עדכונים יתקבלו? ולבסוף : את מעבה את הבלוג יפה ומעשירה את מגוון המוצע בו לעיון - וכל הכבוד, גם על הדולמה!!!

JUN JUN

New member
תודה רבה!

ו..לשאלתך בצד שמאל של הבלוג, הכנס כתובת אי מייל ולחץ להצטרפות, תקבל הודעה על כל מאמר חדש סרטון כתבה או שינוי שאני עושה ובין השאר, תהיה זכאי לראות את כרטיסי הפנויים פנויות שעליהם אני עובדת בימים אלה. כמובן שהעניין עדיין בחיתולים, אבל כמו שאמרתי, מי שמעוניין אני מכינה לו כרטיס (עם או בלי תמונה- לבחירתכם), בו הוא מספר על עצמו ועל מה שהוא מחפש, ועוד כמה הפתעות, הכרטיס יגיע לכל הפנויים והפנויות המנויים לבלוג שלי (המאגר הולך וגודל) אני כותבת פחות בפורומים האמת כי אין לי מספיק זמן, מדי פעם עושה גיחות לכאן ולבלוג ובודקת אי מייל אבל תודות לחופש הגדול הבנות בבית ולא נותנות לי לעשות חצי ממה שאני יכולה לעשות. ובעניין הדולמה- אתה לא בעירנו היום? לא מבקר את אמא? בוא לאכול דולמה (שים לב איזה תערוף מקצועי,הא הא?)

niya

New member
JUN JUN את קולטת שיש לך כאן סטארט-אפ?

כל הכבוד...
שולחת לך מסר

פרויז1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

מזל טוב ג'ון ג'ון ! תרתי משמע!!! קי לי לי לי לי לי טאגידי ! אתה נתת כסף בקופה
נייה? אחוזין !

פרויז1

New member
امشب چه شبيست شب مراد است امشب

امشب چه شبيست شب مراد است امشب امشب چه شبيست شب مراد است امشب اين خانه پر از شمع و چراغ است امشب اين خانه پر از شمع و چراغ است امشب بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا كوچه تنگه بله عروس قشنگه بله كوچه تنگه بله عروس قشنگه بله دست به زلفاش نزنيد مرواري بنده بله بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا اين حياط و اون حياط ميريزن نقل و نبات اين حياط و اون حياط ميريزن نقل و نبات به سرعروس ودوماد ميريزن نقل ونبات بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا كوچه تنگه بله عروس قشنگه بله كوچه تنگه بله عروس قشنگه بله دست به زلفاش نزنيد مرواري بنده بله بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا عروسي شاهانه ايشالا مباركش باد جشن بزرگانه ايشالا مباركش باد گل به گلستانه ايشالا مباركش باد نوبت مستانه ايشالا مباركش باد بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا مبارك و مبارك ايشالا مباركش باد عروسي شاهانه ايشالا مباركش باد جشن بزرگانه ايشالا مباركش باد گل به گلستانه ايشالا مباركش باد بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا

ג'ון ג'ון מובורקד בשה ../images/Emo229.gif

הרבה מזל טוב, והרבה הרבה הצלחה תבורכי על פועלך!!! שיהיה בזכותך הרבה שיר נוחורון (אם ככה אומרים
???) ליה
תגידי, יהיו גם שידוכים פילאמריקה ??? ש-אולי אני
???

JUN JUN

New member
אז ככה!!!

שידוכים אמריקה-ישראל, אני יכולה לעשות...אבל צריך להבין (מנסיון) שזהו קשר שונה בתחליט, יש פערי תרבות שצריך להתגבר עליהם ואו שאוהבים או ששונאים את האתגר הזה, אין באמצע. אם בכל זאת מישהו מעוניין אפשר לשלוח לי מייל אישי. תודה רבה על כל הברכות, אני רוצה לחזור ולהדגיש ולבקש שתרשמו לבלוג שלי (בצד שמאל של הבלוג יש אפשרות להכניס כתובת אי מייל) כך תקבלו עידכון כל פעם שאני כותבת משהו חדש. בתקווה שהפנויים פנויות ירשמו ואני אוכל כך גם לחבר יותר אנשים. אין לי מושג מה זה שיר נוחורון, אבל תודה!!! שיר נוחורון גם לך (אני מקווה שברכתי אותך במשהו טוב פה) כבר עידכנתי את הבלוג ברשומה חדשה, מי קרא? אף אחד...כי לא עשיתם מנוי, וזה אפילו בחינם, איזה פרסים אתם? הרשמו עוד היום! (אני מזכירה - הרשמה בצד שמאל של הבלוג) לחצו פה JUN JUN שידוכים והפקות

טוב מתוקה אני אעשה לך את ה"סיפתח" בסדר???

חכי, ............אני רצה לשם
ליה

למעלה