הבית שמבעד לחלון.....

רננה 18

New member
הבית שמבעד לחלון.....

רק רחוב אחד מפריד בין החלון לבית. הבית בן 4 קומות. ערב יום שישי. קומה א חושך. אין איש. קומה ב סוכה במירפסת. המשפחה- כנראה המורחבת- יושבת בסוכה ופוצחת בשירי חג. קומה ג משפחה יושבת וניהנית מהT.V. מידי פעם נישמעים פירצי צחוק, כניראה קומדיה על המסך. קומה אחרונה, סוכה ענקית ואי אפשר לראות את האנשים כי היא מקושטת. בהקשבה ממוקדת אל הבית אפשר לשמוע קולות צחוק בלולים בקולות שירה. ממולם, אני יושבת מעבר לחלון. במחלקה ג בבי"ח השרון בפ"ת בפיגמה של חולה כי..אושפזתי לפתע ,נקרעת ערב החג ממשפחתי.ועיני כלות ...מה בסך הכל הוא הבן-אדם (כך שאל הזמר ליאור ייני) אז הנה עכשו שוחררתי. אני בבית. קוראית את תגובות הקהל הוירטואלי וכשכוחותי ישובו נענה מה שנענה. בעיקר לכחלחל.... חג שמח.

רננה 18

New member
רק עכשו קראתי את הודעתך מיום

19.9.02 לצערי אושפזתי לפתע ולכן אני משלימה שיעורים עכשו. את בהחלט צודקת בהצעותיך לשיטות תגובה לדברי נאצה. אני מתכוונת לאמץ את מרביתם. תודה.

רננה 18

New member
כחלחל, שלום. בקשר להודעתך מלפני

כמה ימים. כתבת שכל כמה זמן עוברים בפורום כל מיני צדיקים ו...צדיקות(תודה. תודה.) שמברברים את הפורום למרות שהם יכולים לעשות זאת בפורומים אחרים. אין כל מניעה מכל אזרח להיכנס לכל פורום שיחפוץ להביע דעתו. לא לנבל פיו. לשאול שאלות. להיתווכח. וכו. אף פורום בתפוז אינו סגור לדיעות אחרות. תפתחו יותר סובלנות לאורחים. ופחות ינובלו הפיות . מנהלי הפורום יתחילו לתפקד. או אז, יהיה פה פורום מעניין. ו..תודה על איחולי ההחלמה....

אני מציע שתסכלי בכל פורום פוליטי

אחר ואז נדבר. הפורום הוא בראש וראשונה לחברי ותומכי שינוי, נכון הוא לא סגור בפני מבקרים ואורחים אך גם מהם צפוייה התנהגות הולמת. עם כל הכבוד את לא תלמדי אותנו כיצד לנהל פורום.

כחלחל

New member
טועה ומטעה....

אין זו אמת כשאת אומרת: אין כל מניעה מכל אזרח להיכנס לכל פורום שיחפוץ להביע דעתו. לא לנבל פיו. לשאול שאלות. להיתווכח ובכן תרשי לי להפנותך לחויותיו של "ראש חופשי" בפורום חוזרים בתשובה כפי שהוא מתאר אותן תחת הכותרת "קחו למשל את פורום חוזרים בתשובה" בשרשור הארוך שהתחלת. לגבי ניבול פה אנחנו באותה דיעה. (ואם את מתכוונת למשהו שאני אמרתי לך בשירשור על אבנים על אמבולנסים אני מאד מקווה שהבנת שמדובר בנמשל וירטואלי ולא באיבר הגוף המסוים, ואם זה התקבל אחרת אני מתנצל)

רננה 18

New member
פורומים אחרים

אין לי מושג מה קורה בפורומים אחרים. אין שום הצדקה להרשות ניבולי פה- ולא התכוונתי אליך כלל וכלל- בשום פורום וזה לא מעודד אותי שזה מה קורה שם. (הפנו אותי לאקטואליה, לימין וכו) בשורה תחתונה: הבה נשתדל לקיים דיונים שפויים גם אם זה לא מוצא חן בעיני אחד הצדדים. מותר להביע דיעות מנוגדות, חדות ולענין. הבה נקיא את אלו שמשתמשים במילים שפורום נקי לא סובל את המילים שניכתבו.

וואלה, רק באת כבר התאשפזת..

הפורום הזה ממש מסוכן לציבור
רפואה שלמה בעזרת השם יתברך ויתהלל שמו (ואם כבר בנושא שמות, אני הולך על ´יניב´)...

למעלה