הבית של אבא...

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
הבית של אבא...

הבאתי אותם היום, את הגורים שלי, לבית-החדש-של-אבא. בדרך כלל הוא בא לקחת אותם, אבל עבר דירה לפני יומים וביקש שאקפיץ אותם אליו. כמובן שהסכמתי. הילדים התרגשו (למרות שכבר ראו את הבית החדש לפני המעבר) הוא קיבל אותם בגדר, בכניסה... והזמין אותי להכנס ולהציץ היא היתה שם. החברה שלו. באמת שאין לי שום דבר נגדה והיא נראית בסדר ומבחינתי הוא עשה את הבחירה המוצלחת ביותר שאפשר, כי גם הילדים שלי מחבבים אותה, ויש לה ילד משלה, והכל בסדר. אבל היה מביך.... כי נכנסתי לטריטוריה "שלה". והוא סידר להם חדר, מאד חמוד, ולידו החדר של הבן שלה. ויש להם גם חדר משחקים/טלוויזיה/מחשב שם... גדול ומרווח וסלון נחמד וגינה ענקית מהסוג של פעם עם המון עצים... ומצד אחד - באמת שמחה בשבילו. הוא נראה מבסוט וגאה (היא נראתה בעיקר מותשת מההעברה...) ושמחה שלילדים יש מקום נעים וטוב להגיע אליו כשהם באים אליו.. אבל התחושה הזו, שלילדים שלי באמת יש עוד בית... נעים וטוב ו"משפחתי" כזה... כל - כך כאבה.... נכון שגם הגעתי לשם במצב רע... מצב רוח נוראי (אחרי מריבה איומה עם חברה-הכי-טובה-בעולם) הרגשה פיזית רעה (ש"נסחבת" כבר שבועיים וכנראה שתהיה כרוכה עכשיו בכל מיני בדיקות ופרוצדורות....) ואולי, אם הייתי מגיעה לשם ביום "רגיל" שלי הייתי רואה רק את הצדדים הטובים של המצב הזה (ויש. הרבה) אבל זה לא היה המצב.... ביציאה החוצה הוא ליווה אותי לשער ושאל מה שלומי (יודע שיש טיפה סיבוכים בריאותיים) אמרתי "בסדר"... (פיזית אני באמת בסדר... לא משהו שצריך לדאוג בגללו) שאל אם צריכה עזרה על זה כבר לא יכולתי לענות... הדמעות עלו בגרון וידאתי שמשקפי השמש יושבות טוב על הפרצוף הסתובבתי, נתתי חיוך קטן ומאולץ אמרתי "תודה, אני אגיד אם אני צריכה... סתם יש לי כמה ימים רעים" ונסעתי. בוכה בדמעות ובקול רם (בפעם השלישית ביומיים) מצטערת אם הכנסתי לכם דכאון בדיוק עם כניסת הסופשבוע.... הייתי חייבת לשפוך.

שחף 1

New member
עפ ../images/Emo140.gif ../images/Emo25.gif

מקווה שיעזור במקצת חברים זה לא רק שטוב ונעים חברים זה גם שקשה וטוב ששיתפת אותנו וכך בטוח גם הוקל לך שתהייה לך שבת שקטה עם הרבה אהבה ואור

*יערית

New member
הבית של אמא.....

מחזקת את ידייך עפרה על כל מה שעובר עלייך, לא קל...רואה זאת על האקס שלי בכל פעם שניכנס אלינו(הוא תמיד נכנס אלינו) זה בטח נתן לך פרספקטיבה שונה לגבי המציאות של ילדייך ושלך... זה יעבור מתוקה....מה שיותר חשוב זה שתדאגי לבריאותך והבריאות הטובה תביא לך את החוסן הפנימי שאת זקוקה לה במצבים רגישים שכאלו. רק אושר ובריאות מתוקה....ובטח שאת תמיד יכולה לשפוך!!!

העקשנית

New member
עופרה, כמה שזה מוכר...

ושוב פעם קוראת אותך בזמן של עייפות מצטברת, ומרגישה שרוצה להגיב כשאני יותר עירנית. ויש לי הרבה לאמר וגם לספר לך, סיפורים יותר כואבים-אולי זה יקל אולי לא, כי הכל יחסי בחיים. אבל יכולה להבין היטב את הכאב שלך כי גם עלי זה עבר. אל תתני לעצמך להשבר. אל תתני לעצמך ליפול. תאחזי בכל מה שיש לך בכל מה שאת יכולה. תחפשי דברים טובים. תפרקי כאן ותספרי ותוציאי הכל, כי זאת ממש הצלה שיש למי לכתוב ואיפה. לי בזמנו-לא היה את זה.... והבכי הזה-מוכר וחביב, עובר על כולנו, וזה טוב שבוכים, באמת, זה עדיף על לב שמתאבן. אנחנו כאן איתך, ואת מוזמנת להיות בקשר. תמיד. בינתיים קבלי
ותחזיקי מעמד
ובקשר לבריאות- מאד קל לנו להיות חולים..... כאילו-שזה תלוי בנו, אבל-הבחירה בידיים שלנו, כך אני מאמינה. אז תאמיני שאת בריאה, ותרצי להיות בריאה, ואל תוותרי לעצמך, ואל לרצי להיות חולה, כמה שזה נשמע נורא... ואל תרצי שירחמו עלייך, אלא תחפשי איך לחזור לעצמך. ואת תצליחי. אני מאמינה, ומקווה לטוב.

ophra

New member
תודה לכם....

בינתיים עברו כמה שעות... טיפה נרגעתי (מהכל...) מסכימה איתך עקשנית לחלוטין בכל מה שנוגע לבריאות וגם נוקטת בזה כשיטת חיים לכן - אם בכל זאת כואב משהו ומציק משהו שבועיים אני יודעת (במין תחושת בטן כזו) שמשהו לא-מי-יודע-כמה בסדר... ובסוף הולכת לבדוק ומגלים שצדקתי... ובאמת יש משהו שצריך לטפל בו... ונכון שאומרים לי לא לדאוג אבל זה בכל זאת מטריד ומדאיג טיפה וזה יעבור!!! יטופל - ויעבור.... ובעניין החוויה בבית שלו - אני מפרגנת לו. באמת!! ואתם יודעים מה, גם אם "פרגון" לא תהיה המילה הכי מדויקת כאן אני באמת שמחה שטוב לו והוא מבסוט כי X מבסוט יהיה גם אבא יותר טוב לילדים שלי ו X יותר מוצלח בשבילי... אז לו רק בשביל זה - עדיף שיהיה שמח... אבל לראות אותו מתחיל ככה פרק ב´ של חייו...זה לא קל. בינתיים (מאז ההודעה הקודמת) הספיק איש אחד חכם מאד להראות לי שפרק ב´ שלו הוא למעשה העתק די מדויק של פרק א´ שהוא לא כל כך עבר תהליכים בשנתיים האלו, ושינה משהו בעצמו כדי שזו באמת תהיה התחלה של משהו אחר.... זה מאד נכון וגם טיפה עוזר... כי אז התחושה, הילדותית אולי משהו, אבל שאי אפשר להתעלם ממנה, שאומרת כל הזמן: "זה לא פייר!!!
" טיפה נחלשת... רוצה לקוות שאתם מכירים אותי מספיק כדי לדעת לפרש את הכתוב כאן בצורה נכונה... אני לא מחפשת "להחזיר" לאף אחד או אפילו סתם לכעוס סתם עוברת שבועיים רעים.... הכל מצטבר יחד... (על העצבים בעבודה בכלל לא התחלתי לספר...
) וזהו זה יעבור ויהיה שוב טוב. יודעת. בטוחה.

העקשנית

New member
עפרה, מרגישים אותך../images/Emo24.gif

ואת די ברורה. לא מבינים אותך לא נכון, אל תדאגי. הצלחת להעביר בדיוק את התחושות שלך, את היכולת שלך מצד אחד לפרגן להם ולרצות שיהיה להם טוב, ומצד שני-את הכאב, שלך עדיין כביכול אין את זה.זה הכל. אני רק יכולה לאמר לך מנסיון שלי שדברים שרואים משם, לא רואים מכאן.... כלאמר-אל תחשבי שהכל וורוד שם, גם אם נראה כך כלפי חוץ....... וגם אם תרצי לפרגן להם-זה לא תלוי בך מה קורה אצלהם. זה שהם עברו דירה והחליטו לגור ביחד עוד לא אומר כלום... תקווי שיהיה להם טוב כפי שכתבת, אבל מנסיון שלי של הגרוש שלי..... זה לא תמיד ככה. ויש עליות וירידות, ומשברים, ולפעמים עוברים שם בדיוק את מה שהיה בפרק א..... וזה-ממה שסיפרו לי ילדיי מפרק א´..... כך שאין לך מה לקנא בהם בכלום. את כנראה יותר איטית, אולי יותר בררנית, וזה שאת לוקחת את הזמן שלך לא אומר שלך לא יהיה גם פרק ב, יותר מוצלח. ולא תמיד מוכרחים לגור ביחד בפרק ב´-אז גם אם יהיה לך חבר טוב ואוהב-זה מספיק טוב לדעתי. טוב שאת מודעת לעצמך ומטפלת במה שצריך. מאחלת לך רק טוב . מכל ה

מצוטטת

New member
את יודעת

התלבטתי אם להגיב, לא להגיב, לשלוח מסר, כן לא אך........ הפעם יותר מתמיד ממש ריגשת אותי !!! (כן זו אני) לקרוא אותך, את יכולתך לפרגן ביקש שאקפיץ, כמובן שהסכמתי) לראות את הטוב והיפה , החדר הסלון הגינה. האנושיות האמיתית להודות ולראות את האני באובייקטיביות ובכנות מלווה בכאב האישי (המאד טבעי ואנושי...הן הגעתי לשם במצב רע) וההפרדה הזו בין אני, קשיי ומצוקותי לבין הוא וכל המסביב. וואו..... לא יכולתי שלא לחוש את עוצמתך כאדם. בעייני זה העלה דימעה. סופ"ש טוב יקירה.

עפרה ערב טוב

פירגון היא המילה הכי נכונה את אכן מפרגנת גם אם הפירגון הזה, באופן לגמרי טבעי ונורמאלי, מהול בכאב ואפילו מעט קינאה אין ברגשות הללו כל פסול הרי מדובר באיש שהיה בן זוגך לאורך שנים מדובר באבי ילדייך צדקת כשאמרת שאם הוא יהיה מאושר ומרוצה מחייו ה"רווח" המלא יהיה של הילדים(וגם שלך, כמובן). אז אולי אין בזה הרבה נחמה לתחושת הכאב, ובכל זאת. עלינו רק לזכור דבר אחד ביום בו החלטנו להיפרד וללכת כל אחד לדרכו, עלינו לעשות כמיטב יכולתנו לעצמנו. אנו בחרנו את הדרך ואת ה"מחיר" לאושר. (ואני מניחה שבגדול - המחיר שווה) היי מאושרת בחלקך שמרי על בריאותך חייכי אל העולם והוא יחייך אליך בחזרה שבת שלום

עפרה

קוראת אותך וכל כך מתחברת אוהבת כל מילה שאת כותבת לא בא לי להאריך במילים רק לומר לך שבעיני את מקסימה.אנושית,אמיתית,פשוט אישה מדהימה. והכאב? יש משהו יותר אמיתי וטבעי ממנו? הרי זה בדיוק מה שעושה אותך בן אדם חי ונושם בתוך החיים. לא לידם,בתוך! אוהבת אותך

כלנית 2

New member
עופרה יקרה...../images/Emo24.gif

באמת שהיצלחת לרגש אותי עם מכתבך.. אין לי מילים מלבד לשלוח לך את תמיכתי וחיבוק ענק,מחזקת אותך יקירה... אנא ממך חישבי על עצמך,ועל בריאותך מקווה שהשד לא נורא כל כך. אשמח עם תשתפי אותי במה שקורה..((((((((חיבוק))))))))

למעלה