הבית שלנו

טליונת1

New member
הבית שלנו

בעת הרכישה, לפני שנים, כשעוד לא הייתי מודעת לפנג שוי, קנינו את הדירה מבן שאימו המבוגרת התגוררה בה, והבנתי אחר כך שהיא התאבדה (קפצה מהחלון שבמרפסת). עכשיו נזכרתי בכך, האם יש מה לעשות בענין? אגב, לגבי הטיהור, קראתי על כך את מאמרך. אצלי אין סיכוי להתחיל בכך יש לי מיליון דברים. אני לא יכולה לעשות את הטיהור אבל בכל פעם אני מסדרת איזור מסויים או מתלבשת על חלק מסויים. באופן כללי, בזמן אחד בבת-אחת את כל הבית זה לא ריאלי. מה כן אפשר לעשות?
 

טליונת1

New member
אתר לאימהות

לפני זה החתימה היתה THERE IS NO PLACE LIKE HOME עם ציור של שבלול... אבל החלטתי לתת לאתר קצת "פוש"...
 

טליונת1

New member
אגב, יש שם תמונה של בובה שעשיתי

מעיסת נייר (בובה בת 30 שנה או יותר, שהיתה כבר קרועה ומרוטה) אם תוכלי לומר לי, האם הפנים שלה נראות מפחידות (היא נמצאת בחדר הילדים) התלבטתי אם להשאיר כך או לשנות לה (העיניים). הפכתי אותה לפיה, ולכן שאלתי אותך לגבי פיות. לראות את התמונה לוחצים על האייקון של התינוקות בעמוד הראשי. אם זה מסובך, אני אעלה אותה לכאן.
 

טליונת1

New member
מעלה..

נראה לי שבתמונה היא יצאה יותר מפחידה מהמציאות ובכל זאת..
 

טליונת1

New member
אוקיי.. כבר מרעיון זה אני מבינה שהב

שהבובה בטוח לא מוצאת חן בעינייך.... אני מתלבטת אם לתקן אותה או למסור אותה לגיסתי, שמאד התלהבה ממנה. אצלי בבית פחות התלהבו, בלשון המעטה, אימי אומרת בפירוש שהיא מפחידה... לוותר עליה?
 
למעלה