הבית היהודי

הבית היהודי

הבית היהודי בשעה זאת מריח את ניחוחות השבת הקריבה ובאה, השולחן כבר עטוף במפה לבנה, שתי חלות עם כיסוי מקושט עליהן ומלחיה בצידן, הסכו"ם והצלחות סביב, לחץ השעה לשומרי היום, המקלחות, הילדים, ההכנות האחרונות, הדחק בזמן, ו........אוטוטו מגיעה שבת המלכה שתנחיל עלינו שלווה ורוגע, תבדיל לנו את היום השביעי בשבוע משאר ימיו, כל ששת הימים רצנו וטרחנו ועבדנו ולמדנו ונסענו וקנינו ושילמנו והוצאנו והכנסנו, וכעת עת המנוחה, השלווה , איחוד המשפחה, האב האם ושאר המשפחה, האוכל הטעים, השתיה המרווה , שיחות ההלך הישראלי של כל השבוע, דברי תורה וקצת שירים, זמן פנוי לילדים, עת הקשבה והאזנה, עת תשומת לב הדדית אוי שבת המלכה כמה טוב שבאת הביתה

אנדרי ז

New member
לאור הודעותיך האחרונות

אתה משום מה לא נראה לי שומר שבת במיוחד...

LSD-J

New member
החזרה בתשובה בגרוש

ממש עשית לי חשק לחזור בתשובה. אורי זוהר 2. הנסיונות הפתטיים האלה להראות כאילו שהחיים שלך יותר טובים מעוררים בי חיוך כל פעם. ודרך אגב, אמרת משהו מאוד סותר : "כל ששת הימים רצנו וטרחנו ועבדנו..." עבדתם? על מי עבדתם? עכשיו הצחקת אותי.

אמונה אינה הוכחה לשכל

לא למאמין ולא לשאינו מאמין אם היית כותב שהוכחת שאין ישות אלוהית, ניחא. לא כתבת זאת כי לא חשבת כנראה גם לעשות זאת אני חוזר בי משאלתי למעלה וקובע מידיעה נוכח תגובתך כי אינך...חכם

LSD-J

New member
באמת שלא צריך יותר מזה

בשביל להוכיח שאין אלוהים. לא שחסרות עוד איזה מיליון הוכחות.

yariv~2

New member
פיצול אישיות ../images/Emo35.gif

אי אס.. סילבן.. מלכיאל.. אולי תחליט מי אתה?!

Guinness

New member
תגיד,

מה לאזעזל אתה עושה בפורום של שינויניקים??? אל תנסה לחנך אותם, איתם אין מה לדבר. הם חבורה של דמוקרטים ליברלים חסרי כל רגש לאומי. אל תדאג להם, הם יכחדו גם בלי העזרה שלנו, אח פטריוט.

למעלה