הבית האפל 2!!!!!

yakirhen

New member
הבית האפל 2!!!!!

ההמשך לסרט הראשון!! עם עלילה הרבה יותר מושקעת, ארוכה, מפחידה, ומעניינת..!!! צפיה נעימה!!!! הרבה תגובות ודירוג!!! לקח לי מלא זמן לעשות את זה!!! למי שלא ראה את הסרט הראשון: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2050357

Jackie8

New member
כנס דחוף!

הסרט מדהים! שתעשה סרט שלישי ואתה תעשה, סרט שלישי, יש לי הצעה: בסרט הבא (ויהיה סרט הבא, ברור!?) אני ממליצה לך לעשות שההורים של הילד יעלמו באופן פתאומי ומסתורי. הילד, שכנראה יהיה כבר נער או ילד יפנה אל התקשורת. השחקנית מהסרט הראשון תהיה כבר סבתא. היא תפנה אל הילד ותזמין אותו אליה. הבית שלה מסריח,תמונות מוזרות וכמובן מוזנח. היא תספר לו מין "אגדה" על הבית. הילד נוסע איכשהו לבית בעצמו כדי לגלות מה קרה להורים שלו ולילדה. בסוף הוא יפגוש את אימא שלו ואז היא תחזור להיות כמו קודם, בלי דם וכו'... היא תגיד לו משפט מרגש כמו "ידעתי שאני יכולה לסמוך עלייך" ואז היא תמות. בסוף כולם יחזרו להיות רגילים.. אבל בסוף בסוף, ממש לפני שמות היוצרים, תראה איזו מין מנהרה או מערה ותעשה את כל הקולות המפחידים אבל לא מוזיקה. ואז תראה צל או משהו שירמוז שיש שם מישהו ואז את הקול הזה של הזומבי, שהוא צוחק או משהו... הסוף! מה דעתך? אני ממליצה לשלב בסרט ההמשך!

Jackie8

New member
ועוד משהו...

מאיפה הורדת את המוסיקה? מאימיול? אם אתה מבין בזה, מאיפה לעזעזאל אני יכולה למצוא אימיול שעובד על VISTA ועל אינטרנט אלחוטי?!

yakirhen

New member
חחח תודהה..

אני שמח שאהבת...הרעיון שלך ממש יפה!! אבלל...מצטער אין סרט שלישי..כייי...אני חושב שזהו..מיצינו..היו 2 סרטים ארוכים ואני לא חושב שיש טעם להמשיך אותו..אבל אם אני ירצה להמשיך אז אני אתייחס לרעיון שלך הוא מקוריי..!!! תודההה רבבהה..!!

yakirhen

New member
אאהה..בקשר למוזיקה..

כןן...הורדתי אותה מהאימיול...אבל אם יש לך בעיה עם האימיול...אז תורידי מהאינטרנט..יש הרבה אתרים של מוזיקות מפחידות..!!

siMilly

New member
פשוט יפהפה ... ../images/Emo13.gif

שווה את ההשקעה, כי יצא מקסים.

siMilly

New member
../images/Emo207.gif

יצרתי קליפ נוסף, מאוד רוצה שתיכנסו לראות... תקראו את התקציר לפני, ובקשה קטנה... אם אהבתם אפילו קצת - אז תגיבו לי שם ? ... אני עובדת שעות על הקליפים האילה.. תודה מראש למגיבים..
מילי

מ-ד-ה-י-ם-!

אבל.. [תמיד יש את ה"אבל" המעצבן הזה, נכון?] אבל היו כמה קטעים משעמים. העברתי חצי סרט, ואפילו לא שרדתי את כולו והפסקתי לראות באמצע. הסרט הראשון היה מעניין מההתחלה עד הסוף. קיצר, הראשון אהבתי. השני פחות.

or19951

New member
>כנס<

קודם כל, עדין יש לנו בעיות עם סים אור (עשיתי פרסומת סמויה? ווטאבר
) אז אנחנו צריכים למצוא בדחיפות דרך.. אמרת שמצאת, אני מצאתי ל YOuTube לא לפליקס אז אני מקווה שמצאת לפליקס... ועוד שאלה קטנה שקשורה לסרט אני ראיתי שהגרפיקה שלך עומדת על ממש גבוה, ראיתי גם שרוב הדברים שאתה משתמש בהם הם לא הגיעו עם סימס (משמע שזה הורדות
)... איך פאקינג לעזאזל זה פועל לך?!

yakirhen

New member
פשוט מאוד...

מכניסים את כל ההורדות שמורידים לתיקיה DOWNLOAD שנמצאת ב-המסמכים שלי- EA GAMES- THE SIMS 2- DOWNLOAD. לשם אתה מחלץ את כל ההורדות...מקווה שעזרתיי.. ולגבי פליקס...מצאתי דרך אני אשלח לך אותה במסרים..

or19951

New member
לא...

אני יודע איך מכניסים הורדות!
התכוונתי, ההגדרות הם על הכי גבוה, ויש לך הורדות... זה לא פועל לך איטי רצח?!

yakirhen

New member
אאאההה...

חחחח....לאא...זה פועל מצויין, עם זה היה איטי רצח לא הייתי עושה לא סדרות ולא סרטים..חח

למעלה