הבית בו אני גרה

jo1234

New member
הבית בו אני גרה

עינת שלום, אני מתגוררת בדירה מספר 4 בבית מספר 52 תאריך לידתי הוא: 11.2.71 האם יש השפעות חיוביות לדירה הזו עלי? האם משהו לא טוב במספרים? יש צורך בעוד פרטים - אשמח לתת. תודה, אני.

jo1234

New member
והנה המספרים של שמי

שמי הפרטי: 7 5 2 משפחה: 1 1 2 4 5 אני אשמח לשמוע גם על שמי ומה זה אומר עלי מבחינת זוגיות, אושר משפחה וילדים... תודה רבה רבה, 7 5 2

עינת

New member
לגבי יתר השאלות

אם יש לך משהו ספציפי לשאול שאלי כיוון שלמעשה הוא אומר הכל והרי לא אערוך כאן מפה מלאה...

עינת

New member
ג´ו

מספרו של הבית בו את מתגוררת אינו פשוט ואם יש ביכולתך לעבור הייתי ממליצה,כיוון שיש התנגשות עם תאריך הלידה.

jo1234

New member
תודה על תשובתך ../images/Emo39.gif

ראשית - תודה באמת מכל הלב על התייחסותך. שאלה לי - האם זה שאני אמשיך לגור בדירה זה הסטרי ? כלומר האם זה מעכב אותי בחיי הזוגיים למשל או באושר שאין לי? אני שואלת כי הדירה היא סידור נוח מבחינה כלכלית ולא פשוט יהיה לי לעזוב אותה. יש משהו שאפשר לעשות על מנת שהשהייה שלי בה תהיה בכל זאת נעימה וטובה יותר? כמו כן לגבי חיים זוגיים - האם את רואה בשמי או בתאריך לידתי בעיה עם חיים זוגיים? בעיה עם למצוא בן זוג אוהב ומטפח? אני כותבת שוב את המספרים של שלמי ואח"כ את תאריך לידתי 752 11245 11.2.1971 שוב - תודה רבה רבה מראש ! ג´ואי (ג´ו)

עינת

New member
ג´ו

לבית בו את גרה יש בפרוש השפעה על נושא הזוגיות ואם תוכלי לעבור יוקל לך. מעבר לכך יש אי אלו קשיים בדרך לזוגיות ,עליך להבין כי יום לידתך אינו יום קל כלל ועיקר וזוגיות אינה דבר קל עבורך.

למעלה