הביתה !

yuvalberger

New member
הביתה !

אומנם כבר יומיים בבית אבל רק עכשיו אני ממש חוזר לעצמי אחרי הרבה יותר מדי השלמת שעות שינה... רציתי להגיד קודם כל תודה רבה שוב פעם לכל מי שנתן יד בקיום הטיול הבאמת מדהים שהיה לנו לצוות ההדרכה יאיר אוהד ואיתי למאבטחים לסמי ולרונן והתודה הכי גדולה היא לכל השכב"ג הנפלא שבא לטיול ועשה את הטיול הזה לחוויה באמת מיוחדת ומעשירה וכיפית באמת! אני באמת מקווה שיהיו עוד הרבה טיולים כאלה (עוד השנה!) ושיצאו יותר ויותר אנשים כדי שכולם יחוו את ההרגשה המיוחדת של קהילה מבודדת שמתקיימת ביחד בעזרת עצמה ולמען עצמה וסביבתה. בינתיים אתמול התקיימו הקפות אצלנו בחיפה ונוער תל"ם הוביל את ההקפה הראשונה! ועמד במשימה בהצלחה רבה!!
והשתתפנו גם בשאר ההקפות והיה בהחלט כיפי ויהודי בהחלט
לסיום רק אומר תל"ם זה הכי אחי!!! אוהב יובל!

shaiarm

New member
היה טיול מדהים...

היה כל כך כיף לפגוש את כל השכב"ג ויש שם פשוט אנשים מדהימים אחד אחד ותודה לכל מי שאירגן את הטיול הזה... שלשום היינו בקהילה במ11 עד 8 בערך , גם עזרנו להעביר פעילות לילדים וגם כמו שיובלי אמר הובלנו את ההקפה הראשונה ונכנסנו חזק לריקודיםם היה כל כך כיףף :]] אוהבתתת , דנהלה

שלום ליובל ושלום לכולם

תראו, אני בהחלט מאוד מצטערת שלא יכולתי לבוא לטיול אבל... זה לא אומר שאני לא רוצה לשמוע מה היה, איך היה, למה היה ועוד... אז ספרו חוויות!

yotambal

New member
היה מדהים!

וואלה הייתי עכשיו ארבעה ימים בסיני וכל הזמן אמרתי לעצמי כמה חבל שלא המשכנו כולנו לסיני... היה טיול כל כך טוב! טיול שכב"ג זה ענק... והאווירה פשוט היתה כל כך טובה.. דודשלי ואוהד אתם תותחים! כל אחד בדרכו גוזלן.. היה תענוג.. וסמי.. אם אתה רואה את ההודעה הזאת.. אני אוהב אותך! לא רק בגלל הסלט כרוב.. בעיקר, אבל פשוט על כל ההשקעה באנו.. וכמובן על זהשהסעת אותי ואת גילי לצומת הערבה..תודה תודה! בכל מקרה.. שכבג יקר,היה נהדר! חחח אני אומר גם פסח... מי צריך חניכים? אנחנו החניכים הכי טובים... שיהיה לכם שבוע טוב! יותם

יותמי אתה מכור פורום

אני מצהירה בזאת יותם המכוווור של פורום !! רק חזרנו לפני רבע שעה וכבר יש הודעה שלך :) (הלווואי כולנו) איזה כיף היה... נשאר לי טעם של עוד. תודה.
אני כבר בת 16 ( איזה גדולה אני חיחי....) שבוע טוב.

למעלה