הביריות שלה

Gilgil1

New member
הביריות שלה

היה לנו מאד קר אתמול. נכנסנו הביתה והיה קר. היא לבשה את הגינס הצמוד שלה. האישה היחידה שאני מכיר שג'ינס יושב עליה באמת טוב ובאמת סקסי. מדגיש את התחת הקטן שלה ואת המותניים הצרות. נותן תמיד תחושה שהרגליים של האישה הזו, למרות ה 162 סנטימטרים שלה, לא נגמרות.
כבר במעלית אמרה לי- "תנחש מה אני לובשת". סירבתי לשחק את המשחק. אמנם בבוקר דיברנו על הביריות שבארון אבל היה קר מידי. לא יכול להיות שהיא לובשת ביריות מתחת למכנסיים כל כך הדוקים. אבל במטבח, בזמן שהכנו קפה, היא לקחה את ידי והעבירה על המכנסיים והרגשתי את הפסים של הביריות.
לאחר שצפינו בסרט היא בקשה ללכת למיטה. העיניים שלה נעצמו. בקשתי ממנה רק דבר אחד- שתראה לי את עצמה עם הביריות עליה. לרוב היא מסכימה. יודעת שאני אוהב לראות אותה במלוא הדרה הסקסי. גם הפעם הסכימה. שניה לפני שהתכוונה להחלץ מכל הקישוטים קראה לי לחדר השינה לצפות בה. היא לבשה ביריות שחורות וחזיה אדומה שהחזה הגדוש שלה התפרץ ממנה החוצה.
השכבתי אותה לשניה במיטה. "רק לשניה" אמרתי. ללטף ולשחרר. ליטוף המשיך לנשיקה ונשיקה לליקוק. הורדתי מעט את הקאפ של החזיה ושחררתי את הפטמה שלה. לקקתי את הפטמה ואז את מפגש אצבעותיה. הנחתי את כף ידה, מפוסקת, על השד היפה וליקקתי את הפטמה. הלשון שלי טיילה גם על אצבעותיה וגם על הפטמה. זה שיגע את שנינו.
המשכתי אל הבטן השטוחה והסקסית שלה עם נשיקות וליקוקים. בת 54 עם גוף של ילדה. לא להאמין. לרגע היא הסתובבה על הבטן כדי לכבות את הסדין החשמלי. ניצלתי את ההזדמנות ושמתי כרית מתחתיה, הפשלתי מעט את התחתונים שעדיין היו עליה וחדרתי לתוכה. היא גנחה. לרוב היא מאד שקטה. הפעם, כשאנחנו לבד בבית, היא גנחה בקול רם. היא נעמדה על ארבע בקצה המיטה ואני מאחוריה עומד על הרצפה. הדמויות שלנו השתקפו במראה- היא עם הביריות האדומות והחזיה הסקסית המעוטרת, ואני מאחוריה ובתוכה נע פנימה והחוצה. היא הסתכלה. היא תמיד אוהבת להביט עלינו במראה כשאנחנו באמצע הסקס.
המשכנו והמשכנו. לרגע היא נשכבה על הבטן והתהפכה. טיפסתי על המיטה והתקרבתי אליה. הזין שלי רטוב ממנה מתקרב אליה. היא רכנה קדימה ולקחה אותה בפה. הכניסה אותו הכי עמוק שהיא יכולה. אחד הדברים שמשגעים אותי זה שהיא אוהבת לטעות את עצמה. בעיקר לטעום את עצמה על הזין שלי. המשכנו כך לא מעט כשהלשון שלה מקפצת על ראש הזין שלי ושפתיה עוטפות אותו בחום. בסוף השכבתי אותה על הבטן בידיעה שהפעם, באופן די נדיר אני ראשון, ובידיעה שזה יגיע מאד מהר הפעם. המשכתי בתנועות החזקות פנימה והחוצה מתוך ידיעה וכוונה ללקק אותה מיד אחרי שאגמור. וכשגמרתי ראיתי שעובר בה רעד. גם היא גמרה. זו הפעם השניה בשלוש השנים מאז שאנחנו ביחד שהיא גומרת איתי. הפעם הקודמת היתה לפני כחודש. זה נחמד אבל אני מעדיף לרדת בין רגליה ולטעום אותה. הרגיש את טעם הנוזלים שלה בפה ולחוש את השינוי במרקם הנוזלים שהופכים לסמיכים כשהיא גומרת. להרגיש את הרעידות שלה כשראשי בין ירכיה.
הבוקר קמתי. כבר שתיתי קפה ראשון. היא תמשיך לישון, עד תשע, כרגיל. תצבור כח ואולי בהמשך נעשה סיבוב נוסף. למרות הכל לא קל לשאת עליה משקל כפול משלה. לעומת זאת, עד שהיא תתעורר אני ארגיע את הלהט שנבנה בי מחדש באימון קרטה אינטנסיבי.

giligil55

Member
לפורום הכי
י

אין ספק שלנזרי סקסי שווה ביותר!!!

הרמס7

New member
Too good to be true

אשריך. זכית, שמור עליה
ואם כדרכם של סיפורים, פה ושם הוא קצת משופצר, עדיין שווה

Gilgil1

New member
לא משופצר.. לשמחתי. ואני אכן שומר עליה מכל משמר:))

למעלה