הביקור החודשי

melancholy man

New member
תשמע עופר

אני לפחות כאן בשביל ללמוד, תודה. נראה לי שכל הרעיון של הפורום הזה, ובכלל של האינטרנט, זה שכל אחד ילמד משהו מהאחרים וילמד אחרים ותוך כדי לשתף בדברים שאנחנו אוהבים.

bibi50

New member
ננסה לחשוף בפניכם כמה שיותר

אנא אל תשאיר זאת כהבטחה ! עשה זאת... בתודה

melancholy man

New member
On a Threshold

אוקי אני שומע אותו שוב מהבוקר, לא יודע אם המילה שיפור היא המילה הנכונה, זה צליל נקי בהרבה, אבל לא זה העניין, יש כאן ממש צלילים חדשים. כמו שאמרתי למעלה את הוויניל אבל בכל מהאלבומים האלה של המודיז יש איזה שיר או שניים שצרובים אצלי בזכרון הכבר לא כל כך קשיח במוח שלי, במקרה של האלבום הזה זה, dear diary החולמני משהו ו to share our love המקסים, בשניהם גילתי צלילים שאני לא זוכר. באופן טבעי זה לא נשמע תקליט וויניל לדיסקים מטבעם יש סאונד ואווירה שונים, לא יודע אם זה "יותר טוב", בכלל לא יודע אם משהו יכול להיות יותר טוב מהחוויות שמלוות אצלי האזנה לאלבום מתקליט, אבל זה חדש, אחר ובאופן מוזר מצליח לא לפגום בטעם המקורי, בקיצור כמו שאר הרימאסטרים שלהם שאני שמעתי, מאוד מומלץ לחובבי המודיז.

YOSSIVINY

New member
עוד חצי שעה פחות או יותר

ואם המחשב לא יקרוס לפתע, ייחשף "אוצר" בפורום תרבות פסיכדלית. כולם מוזמנים...

fenriz

New member
תגיד מלנכולי

לא אמרת שיש לך טעם של פרחה? ממתי פרחות שומעות אלבומים כמו טרסהולד שיותר מתאימים לסבתות?? המודיז היחיד שמותר לך לשמוע הוא הראשון שלהם!

Barmelai

New member
לא רואה איפה הבעיה

אני שומע את כל אלבומי המודי בלוז אני פרחה מ.ש.ל

melancholy man

New member
את כולם?

גם את הזועות משנות השיבעים? ופנריז, כפרחה גאה, אני מת האלבום הראשון שלהם (והשני) וגם על כל השבעה האחרים..

למעלה