הביקור בארץ

• פותח הנושא yupio
  • פורסם בתאריך

yupio

New member
הביקור בארץ

אנשים...יש לכם מושג מתי נטלייה אוריירו מגיעהלארץ????ולכמה הופעות????באיזה מלון היא תהיה?

niravital

New member
לא נראה לי שמישהו יודע

בכלל, לא בטוח שהיא תגיע לארץ, שום דבר עוד לא סגור...

love amor

New member
../images/Emo32.gif כנסו רגע....

למישהו יש תמונות מ"לב בלתי ניתן להשגה"? נראה לי הטלנובלה הראשונה שנטי השתתפה בה... חיפשתי בכל האתרים ויש רק תמונות שנטליה לא מופיעה בהם אז מה זה שווה..

niravital

New member
זאת באמת הטלנובלה הראשונה של נטליה

אבל אין לי תמונות ממנה בכלל, סורי...

Tustus

New member
גם לי את תמונות ממנה../images/Emo10.gif

לא נראה לי שלמישהו יש בכלל... אני לפחות חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי

love amor

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין שביתה מחר אני לא מאמינה!!!!! בואו נדליק ביחד נר לזכר השביתה-

spidmen

New member
היא באה ב:

יוני יולי! היא אמרה את זה אחרי הביקורון האחרון שלה הלוואי שהיא באמת תבוא אני רוצה ללכת להופעה שלה! אבל איכס היא תבוא עם שיער קצוץץץץץץ- אני מקווה שעד אז הוא יארך לה זה פשוט מחרידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

love amor

New member
הלוואי שהיא תבוא בחופש!

בפעם האחרונה שהיא הייתה בכלל לא הספקתי לראות אותה
חוץ מבטקס הזה של "אני רוצה להיות נטליה" שהייתי רחוקה ומאות אלפי ילדות צורחות לי באוזן!!! חחחח והקצוץ לא עד כדי כך נורא...ברור שיותר יפה לה ארוך אבל לא לדאוג עד החופש זה בטוח יגדל

הי...כפי שנישמע בנתיים היא מגיעה

בסוף אוגוסט או באמצע....וכמו תמיד היא תיהיה במלון "דניאל"בהרצליה..... וזה לא משהו חדש...!

niravital

New member
אני לא שמעתי שהיא מגיעה...

תראו, שאלתי מישהי שמכירה את נטליה מתי היא מגיעה לישראל ב"טורמלינה 2003" (סיבוב ההופעות), והיא אמרה שהיא לא מגיעה... זאת היתה התגובה הראשונה שלה (!) אח"כ היא אמרה שהיא בעצם לא בטוחה, אבל שהיא לא שמעה שנטליה מתכוונת להגיע לארץ... אני מקווה לדבר איתה שוב בקרוב, ולנסות לברר יותר על העניין הזה... כשיהיה מה להודיע, אני אודיע... עד אז, סבלנות ותישארו אופטימיים...

Tustus

New member
../images/Emo41.gifהיא באה ב...

יולי
בטוחח
ולפני זה יש לה 25 הופעות ברוסיההה וואוו
ואז ביולי היא באה אלינו
אבל אני לא יודעת תאריך מדויק
בקשר להופעות אין לי מושג ובקשר למלון... אם יאיר דורי מביא אותה לארץ אז היא בטח תהיה במלון דניאל
אם מישהו אחר מביא אותה לארץ.. אני לא יודעת...חחח

faNATYc

New member
../images/Emo6.gif בסוף ישאר רק

מלון דניאל...נדמה לי שהוא היחידי שמרווח בימים אלה...

../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif|תגובה..כנסו!!!!

נטי אמורה להגיע בין החודשים יוני יולי....עכשיו הסיכויים הכי גדולים שהיא תיהיה במלון דניאל...עכשיו היא אמרה בביקור האחרון שלה שהיא תגיע שוב אבל אחרי סיבובי ההופעות שלה שברוסיה יהיו לה את הכי הרבה הופעות ואלרי רוסיה היא תבוא אלינו אמן!! (קדימה כולם להתפלל איתי חח) וזהו אני מקווה שעזרתי! ואנחנו (לפחות אני) נקבל אותו בכל מצב עם שיער ארוף קצר הכל...כי היא מושלמת בכל מצב!!!! והיא ממש לא מכוערת נטליה שלנו מיוחדת ומתאים לה כל תספורת!! תגיבו בבקשה בה ביי בת-אלל

DoRiNuS

New member
הלוואי....

הלוואי שהיא תבוא ביוני!!! אחלה מתנה ליומהולדת שלי!!!!!
וווווואייייייייי אני מתה שהיא תבוווווווווא איזה שווה היאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה עלייה......... מטורפת עליייייה

yoooni

New member
לכי תדעי, אולי אחרי מה שקרה עם

המורדים בדניאל יאיר יעדיף לשכור לה מלון אחר

למעלה