הביקורת שלי על BL

kyliefan18

New member
הביקורת שלי על BL

הגירסה האוסטרלית יצאה אתמול אלי אבל הורדתי אותו כבר מלפני שבוע ואני חייב להגיד: אני מ-כ-ו-ר, הדיסק הזה פשוט ממכררררררררררררררררר! הנה הביקורת הפרטנית שלי: 1) SLOW - ב-30 לספטמבר שמעתי אותו פעם ראשונה, אחרי כמה שעות שהוא יצא לרדיו באנגליה, התאכזבתי קשות, למה? כי ציפיתי למשהו בומבסטי סטייל CGYOOMH או IYE וקיבלנו באמת משהו מינימליסטי וקטן. רוב השירים של IP הם כאלה... אבל עדיין,בתוך 3 שבועות הוא גדל עלי וראיתי בו פיסת אלקטרו-פופ סקסית וחמודה. הקליפ, לא משהו אני חייב לציין. 2) STILL STANDING - אם SLOW הוא פיסת אלקטרו-פופ אז SS הוא פשוט ספר! שיר מהמם,סקסי,כיפי שמורה על כיוונה החדש של קיילי...פשוט אחלה, אבל לא מתאים לסינגל! 3) SECRET - אסון מוזיקלי נוראי. למה? כי השיר הזה 100% מתאים לבית בריטני ספירס. וייתכן שבגלל השיר הזה משווים את קיילי לייצור הנוראי הזה שקוראים לו בריטני. הוא היה צריך להיות בי-סייד, SOUL ON FIRE היה צריך להיות במקומו! 4) PROMISES - ע-נ-ק! עוד אלקטרו-פופ מעורבב עם אר&בי-דאנס, הפיזמון קליט, שיר מעולה! קיילי במייטבה. 5) SWEET MUSIC - עוד ניסיון מעולה לעשות אלקטרו-פופ, שיר מקפיץ עם מלא סטרינגים אלקטרוניים שלא היו מביישים את קראפטוורק! מ-ע-ו-ל-ה! 6) RBW - אין מילים - שיר מסיבות ענק, ברמה של IYE - יענו כולו בומבסטי, עם קולות רקע דומים, שורות ופזמון קליטים ביותר! השיר הזה (שכמובן ייצא לו גירסת רדיו/סינגל שכן הוא ארוך מדי) הולך להיות מקום 1 ולפחות חיים ארוכים בפלייליסט של דיג'ייס בעולם ובארץ, האומן 17, תקראו ותפנימו. 7) שוקולד - לא קליט בכלל, מסורבל לשמיעה, כבד ומשעמם. אבל! אחרי 5 שמיעות והעמקה במילים פשוט התאהבתי בו לחלוטין, איזה רגש ועוצמה יש לו, שיר קצת עצוב במידה מסוימת, וקצת אופטימי, הכי אינטימי באלבום, ליום חורפי וגשום (כמו אתמול למשל, כמה גשם ירד!), פשוט שיר מענג ומדהים! הקטע המדהים הוא עם ה ZOOM IN הזה...פשוט מדהייייייייייים! 8) אובססיה - השיר הכי פחות טוב באלבום, היפ הופ אלקטרוני שלא מצליח במשימתו וחבל (לדלג!). 9) I FEEL 4 U - עוד שיר אלקטרו-פופ נחמד לאלל, קליל במשקל הליום (רק לא לשאוף...). 10) SOMEDAY - השיר הכי טוב באלבום לדעתי, הסתיו הכחול במייטבו, פשוט שיר חלומי ומבריק, כולל השורה הבלתי נשכחת: i want my records back to get my heart on track מהמםםםםםםםםםםםםםם! 11) LOVING DAYS - אין לי מושג למה כולם התלהבו ממנו, לא עשה לי כלום ואני צריך עוד זמן לעכל אותו... 12) AFTER DARK - גם, לא משהו בכלל ומעניין למה קיילי תמיד מסיימת בשירים כאלה את האלבום שלה? LIGHT YEARS בסדר, BURNING UP גם אבל צריך סיום יותר מרשים. 13) U MAKE ME FEEL - סתם שיר, אני צריך עוד זמן אליו. 14) SLO MOTION - אין לי מושג! היחיד שלא שמעתי, קראתי עליו טובות! כללי: לדעתי האלבום הכי טוב של קיילי, FEVER היה סתמי חוץ מ-3 הסינגלים שעשו אותו, השירים מסביב היו סתם למלא את החורים (אולי חוץ מ DANCEFLOOR ו LOVE AFFAIR). ב BODY רוב השירים מעולים,ממכרים,משפריצים סתיו. האלבום פחות מסחרי מ FEVER. רק עדיין דבר אחד,השינוי של קיילי הוא טוטאלי פה, רק שהוא לא בזמן הנכון. סוס מנצח לא מחליפים והיא הייתה צריכה עוד אלבום סטייל FEVER כדי לבסס את מעמדה, האלבום הזה לא מסחרי, לא קליט וכמובן שלא יימכור יותר מ FEVER. אבל איכות וכמות הם 2 דברים שונים, ואני מאוד שמח על האלקטרו-פופ הזה שכן הוא סגנון המוזיקה העתידי. 9/10

p i n g o

New member
בקשר לפסקת הסיכום שלך..

דבר ראשון אני שמח שבסופו של דבר כן אהבת את האלבום
בקשר למה שאמרת בסוף, אני חושב שדווקא העובדה שקיילי יכלה להוציא בקלות Fever 2 ולמרות זאת הלכה על משהו יותר איכותי ופחות מסחרי זוקפת המון לזכותה. עדיין, לדעתי היו יכולים (היו = כולל קיילי) להשקיע יותר באלבום ולהוציא משהו אפילו יותר איכותי ומושקע ממה שיצא, אם קיילי הייתה נותנת יותר את הטון באלבום. אחרי הכל, נדירות הן ההזדמנויות שיש לכוכבת במעמדה של קיילי להוציא אלבום שיהיה פחות מסחרי ויותר איכותי, ולקיילי הייתה ההזדמנות הזאת אחרי ההצלחה המסחררת של Fever. חבל שהיא לא ניצלה אותה עד הסוף..

nerod 72

New member
תראו...

קודם כל, הביקורת שלך כמעט קלעה לביקורת שלי! חוץ מ-SOMEDAY , שאותו אני לא אוהב... שנית כל, אתם אומרים שחבל שקיילי לא עשתה פיבר 2 ושהיא לא נתנה את הטון באלבום הזה... מאיפה לכם שהיא לא נתנה את הטון? קיילי הייתה שותפה בכתיבת 4 שירים מהאלבום... והיא לא הייתה מכניסה לאלבום שיר שהיא לא אוהבת..(ע"ע תקופת PWL ).. יכול להיות שלטעמה השירים האלה הם הכי טובים שהיא רצתה שיופיעו באלבום! חוצמזה, בקשר לפיבר נוסף.. חלק מקריירה של אמן ובמיוחד כמו קיילי זה להתפתח ולהשתנות... אם קיילי הייתה עושה פיבר נוסף, היו אומרים "אין חדש תחת השמש" וקיילי הייתה נכנסת למשבצת של האמנים המשעממים שלא משתנים , כמו ווסטלייף למשל.. לעומת זאת, קיילי הביאה אותה באלבום שונה קצת, נועז יותר , מה שמביא לתגובות שברובן הן רק טובות... למרות זאת, אתם חייבים להודות שגם BL לא סטה מהכיוון של פופ-דאנס , אלא רק התפתח לכיוון קצת אחר של אר אנד בי-אייטיז שכזה... לסיכום, קיילי עשתה לדעתי רק טוב שהיא שינתה קצת באלבום הזה.. רק חבל שבאלבום אין שיר אחד או שניים של דאנס בסגנון LAFS ...או CGYOOMH

nerod 72

New member
אתם בגלל ש..

לך ולרן הייתה אותה דעה בקשר לאלבום ..שהוא היה צריך להיות כמו פיבר... ולמה כל הזמן?? לפעמים אני אוהב לפנות בלשון רבים, כי אני בטוח שהרבה אנשים בפורום חושבים אותו הדבר... לא ידעתי שמפריע לך...סליחה...

p i n g o

New member
מה שמפריע לי..

זה שלא קוראים (או לא קוראים נכון) את ההודעות שלי. תקרא אותה שוב ותראה שאני ממש לא מסכים עם רן בקשר לזה, אלא כתבתי בדיוק את ההיפך.

tatababa

New member
אנשים - תלמדו לקרא..

רן אמר שהאלבום הכי טוב של קיילי זה BL, ושפיבר היה סה"כ שלושה סינגלים טובים עטופים בזבל. בנוסף רן אמר שהאלבום הזה שלקיילי (BL) הוא אחלה אלבום, שהוא שמח שהיא עשתה משהו שונה מאשר FEVER#2...

kyliefan18

New member
הדעות מאוד חלוקות

בקשר לסגנון המוזיקלי של קיילי, FEVER גרף המון מעריצים חדשים (סוד: שנאתי את קיילי עד ש CGYOOMH תפס אותי חזק) ויצר לקיילי בסיס מעריצים חזק ויציב.מאז אותו פופ מאסטרפיס אנשים התרגלו שלקיילי יש סינגלים חזקים ובומבסטיים (בייחוד אחרי שיצא IYE) ואף אחד לא ציפה למשהו אינטימי כמו SLOW. BL הוא שינוי מוזיקלי, בזמן הלא נכון אבל זה לא אומר שהוא טוב ולא אומר שהוא רע.

למעלה