הביצים לא בקעו

Rשף

New member
הביצים לא בקעו

זוג ציפורי האהבה שלי הטילו ארבע ביצים לפני יותר מחודש, והביצים טרם בקעו, אבל הם מתעקשים להמשיך ולדגור עליהן, מה לעשות ? להוציא את תא ההטלה והביצים או להניח להם עד שיתיאשו ? ועוד שאלה, איך אפשר לדעת מה הבעיה- אולי יש לי שתי נקבות (אפילו שלפי ההתנהגות יש נקיבה שדוגרת וזכר שמסייע יותר) או סתם הזדווגות לא מוצלחת ?

Xboy123

New member
לא! אל תזרוק את הביצים!

קורה שבד"כ הבקיעה מאחרת, וזה יכול להגיע לחודש נוסף ואולי יותר(לא בטוח), אבל פשוט תחכה. גם לי יש 8 ציפורי אהבה והיו אצלי 3 מקרים של הזדווגות והטלת ביצים וגם בקיעה. כל הבקיעות לקחו המון זמן, ובפעם הראשונה לקח להם משהו כמו חודשיים או יותר. אמא שלי כבר התייאשה ורצתה לזרוק את הביצים, ובדיוק באותו יום שהיא רצתה לזרוק אותם, הביצים בקעו! הגוזלים נולדו מאושרים ובריאים.. אז סבלנות.. לא יכול להיות שיש לך שתי נקבות כי אם כך זה היה אז הן לא היו יכולות להזדווג ובטח לא להטיל ביצים... רק כדאי שתשים קלציום בכלוב שלהם. והמון אוכל טוב ופירות וירקות.

Rשף

New member
אוקיי, נחכה

ביצים יכולות להיות גם ללא הזדווגות וללא זכר. אוכל טוב וקלציום יש (תערובת גרעינים עשירה ומזון ביצים) אבל הם אוכלים רק את הגרעינים, ומנקרים מדי פעם את האבן.

למעלה