הביעו את דעתכם:

הביעו את דעתכם:

אני בעז"ה הולכת לארגן טיול של 3 ימים לקבוצה של כ-15 סטודנטים. עלה לי הרעיון לעשות את הטיול בזמן של הכליזמרים בצפת: בבוקר לטייל בארצנו היפה ובערב לבוא להופעות. כיוון שאף פעם לא הייתי בכליזמרים בצפת (לצערי..) אני רוצה לשאול כמה שאלות טכניות: -האם יש דירות להשכרה בימים האלה וכמה בערך המחיר שלהם? -האם יש חניה קרובה (לא לאוטובוס-למכוניות פרטיות)? -האם ההופעות בחינם? והכי חשוב... באיזה ערבים אתם ממליצים לבוא (לפי ההופעות שבתוכנית): ראשון-שני, או שני-שלישי (הכוונה שלנו זה להשאר שם 2 ערבים וביום ה-3 לחזור). http://www.zhr.org.il/events_details.php?id=179 תודה מראש

שלום כרוכית../images/Emo13.gif

הרעיון דווקא נחמד. יש דירות להשכרה.רצוי להזמין כבר עכשיו.אפשר גם לבדוק בשני בתי מלון. "מלון הדר" ו"מלון תל אביב".שניהם זולים בסיסיים ונקיים. אשלח לך בהמשך אם תרצי במסר טלפון של דירה להשכרה. כל ההופעות הפתוחות בחינם.הן מתמקדות בכיכר המגינים-הגן הקסום-המעין הרדום-כיכר העיריה ועוד.סיור בעיר העתיקה בימי המופע יעזור לגלות את מוקדי ההופעות. ממליץ יותר על הימים האחרונים. "האם יש חניה קרובה (לא לאוטובוס-למכוניות פרטיות)?" לא בדיוק הבנתי..אם לא לאוטובוס ולמכוניות אז למה כן?לריקשות?:) בשנים עברו,החל משעה 5 אחה"צ העיר הייתה סגורה ואטוטובוסים היו מביאים את האורחים מראש פינה וסביבותיה. האתר שאמור להביא את התוכנית המלאה מתמהמה כדרך הצפתיים ולא מספק את התוכנית המלאה כך שברגע שיהיו פרטים מלאים,אוכל לכוון יותר האופן ספציפי

../images/Emo13.gif

חשבתי דווקא להגיע עם עגלה וסוסה
חחח..סתם פשוט לא רשמתי את זה נכון התכוונתי: לא לאוטובוסים אלה למכוניות פרטיות
. ז"א שאם נגיע לפני 5 עם רכבים, יהיה אפשר לחנות? אתה ממליץ יותר על הימים האחרונים כיוון שיש פחות עומס? אני אשמח אם תוכל לשלוח לי במסר את הטלפון של הדירה להשכרה. ראיתי באתר שיש תוכנית..זאת לא התוכנית המלאה? תודה רבה רבה לך! יום מצויין!

BobMarly

New member
בפעם האחרונה שהייתי

וזה היה מזמן , היה בגן בכניסה לעיר, מאהל שלם של חברה צעירים. כך שאת יכולה לבוא עם אוהל סיירים קטן. וכן, עגלה עם סוס זה קלסי לעליות של צפת.

הרעיון של ר' בוב הוא טוב

השאלה היא אם החברה ירצו.לדעתי צריך להוועץ בהם קודם
לגבי הסוס והעליות לצפת,אין לי מה להוסיף

עכשיו אני רואה

אכן למרבה ההפתעה יש תוכנית (ראשונית) http://www.zhr.org.il/content.php?id=126 בימים האחרונים יש יותר קהל.לכן זה תופס יותר תאוצה והמראה מרהיב יותר לעניות דעתי. לגבי שעות הכניסה לצפת,ממליץ להתקשר ולברר.כל שנה והסיפור שלה. 04-6801465 בהמשך אני ארד לאוטו ואקח את המספר ואשלח ב"נ במסר

העיקר שתהיו ביום השני!

בוא אני ורעי ננגן. אנחנו מכינים הופעה מאוד מיוחדת. נופיע במחלבות המאירי (איפה זה ר' איש?) ביום השני של הפסטיבל בשעה 21.00.

תודה רבה על העזרה!

אני חושבת שנוותר על הרעיון של האוהלים..כיוון שזאת קבוצה מעורבת ויש בעיה של צניעות..אולי לבנות נארגן דירה והבנים ישנו באוהלים
. בכל מקרה, תודה על הרעיון! אולי באמת נגיע יום שני, בהופעה הקודמת שלכם בת"א מאוד נהנתי ואני בטוחה שגם החברה' יהנו. ר' איש, גם אתה מופיע? ואם כן, אז מתי?

אכן כן

שלחתי לך במסר את שם ההרכב שלנו
99 אחוז מהחבירים הקבועים כאן יודעים מי אנחנו.בגלל שמדובר בפורום פתוח ואולי חברה מפורומים אחרים ירצו להשתמש בעניין כדי לבלבל ת'ראש אחרי זה עם אאוטינג וכולי,שלחתי במסר
ושוב כבכל שנה.עדיין לא זכיתי להכיר את ר' מאיר-ר' בוב ור' אריאל כהן מהשמנה והסלתא של הפורום המתוק הזה.את כל השאר אני כבר מכיר.מי מהחברים הקבועים שיגש אלינו בפסטיבל כולל את כרוכית,יציג את עצמו.יקבל ב"נ דיסק ניגוני כליזמר מתנת מהאיש הישיש

וואיי איזה כיף!

תודה רבה! ד"א ביררתי לגבי חניה בעיר: העיר נסגרת ב-3. מי שמגיע יותר מאחור יהיה חניון גדול שיעלה 25 ש"ח לרכב ומשם נסיעה באוטובוס לצפת ב-7 ש" לאדם.

BobMarly

New member
נדמה לי

שבעידן של היום כדאי שהבנות תשנה באוהלים והבנים בדירה נוחה:)))

בטח יקחו אתכם לשם

צריך ר' קלייזמר לנסוע דרך דרום העיר.אם אתם נוסעים לבד,אני אדריך אתכם בהמשך בשמחה

ishaygr

New member
כל חבר פורום יכול?

כל חבר פורום יכול לקבל דיסק? ושלחתי לך הודעה "איש הרוח".

למעלה