הביסיידים של SCC

symptoms

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif../images/Emo59.gif

איזו תמונה מדהימה ואיזו קמצנית אלאניס
שתשים עוד קצת שירים בדיסק עצמו
רעות

AlanisJunkie

New member
זה רק אני, או ש...

השמות שניתנים לביסיידים תמיד מעניינים ומפוצצים יותר מאלו שניתנים לשירים שבאלבום? אני לא מדבר על כך שהיו מקרים בהם חלק מהביסיידים היו טובים מחלק מהשירים באלבום (URS...).

j u n k

New member
אם כבר התחלנו עם משפטי "זה רק אני"

אז זה רק אני או שהפרסומת המעצבנת של בזק מנג'סת את השכל ברמות? אם עוד פעם אחת אני אשמע את האדיוט הזה אומר "נו תלחצו כבר" אני אסע אישית למנכ"ל בזק ויפוצץ אותו מכות... או לחלופין ישתמש רק בסלקום!

AlanisJunkie

New member
אוי, זה מטריף...

לפעמים הרמקול פועל בעוצמה גבוהה ולא מתנגן אף שיר ברקע , ופתאום העכבר עובר על הפירסומת וה"נו...תחלצו כבר!" הזה מבהיל אותי בטירוף... שונא את איך שהפרסומות באינטרנט משתכללות, כי ככל שהן משתכללות הן יותר מעצבנות.

Rוית

New member
רק לי אין מושג על מה אתם מדברים....

לא שנראה לי שאני מפספסת משהו

LIOREDEN

New member
כן באמת הפרסומת הזאת מעפנה../images/Emo46.gif../images/Emo59.gif

אבל נראה לי שזה של חברת החשמל (תקע ושקע) לא של סלקום.

LIOREDEN

New member
מההההההה?

סליחה שאני לא בעניינים
אבל מזה ביסיידים?? אני צריך עידכון מהיר, תודה!

j u n k

New member
בי-סיידים:

הם שירים שנכתבו והולחנו בתקופה של אותו אלבום (במקרה הזה SCC), אבל נגנזו מן האלבום עצמו מסיבות כאלה ואחרות. אותם ניתן לשמוע או בנט, או שאולי אלאניס תחליט להוציא לאבום "בת" ל SCC הכולל את השירים הללו בלבד. כמו שעשתה עם הבי סיידים של URS עם FEAST ON SCRAPS

Rוית

New member
"Finally, Acknowledgement"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נשמע לי משהו מדהים בטירוף.. גם אני איתך יוסי, השמות אכן נשמעים מפוצצים יותר.. מענין איך, איפה והאם בכלל יצאו הבי-סיידים האלו... תודה דן

בנתיים היא לא מתכננת להוציא אותם

בסינגל של everything אבל אולי בסינגל הבא...

gggrrr

New member
טוב את...

wounded leading wounded כבר השמיעו בערך באתר של אלאניס בפורשדאו והוא נשמע סבבה לחלוטין.... בנוגע לפרסומת:חראם על תקע ושקע בפעם שאני קופץ בכיסא כמו מפגר הם ילכו למקום שאליו הולכות כל הבובות שעבר זמנם (ואני אדאג שהם יגרורו עם משה אופניק!)

איפה שמעת את wounded leading wounde

אני לא ראיתי שיש את זה בשום מקום... אם יש לך לינק אתה מוזמן לשלוח לי במסר

gggrrr

New member
טוב

אולי לא אמרתי את זה אבל ההבנה שלי במחשבים היא כמו של פלשתינאי בן 6 בחגורות נפץ(אופס!!! דוגמה לא טובה
)בקיצור אני ממש לא מבין בזה אבל בשמחה הייתי שולח לינק. אבל בכל זאת אני יכול להגיד בידיוק איפה ראיתי את זה. באתר הרישמי יש חלק שנקרא foreshadow ויש כל מיני קטעי וידאו קצרים של אלאניס מהאולפן וב1 מהם רואים אותה עושה שטויות וכאלה בזמן שיש ברקע את השיר ורואים אותה מחזיקה ביד את הדף עם המילים שעליו כתוב.....(אין לי כח קשה להחליף שפה) מקווה שעזרתי. יום פנאן לכולנו!

Lotzifer

New member
אוף, אני לא יכולה לראות קליפים

מהאתר הרשמי...... הוא אומר לי כל מיני דברים מוזרים.....

chaos12

New member
אצלי

בכלל זה לא מעביר דפים יש את הפתיחה ויש את דף הבית וזהו!

למעלה