תגובה
היי אם תשאלי אותי, הקאמרי עדיף וזה משתי סיבות: א. הסיבה הכי פשוטה- אם תחפשי טוב תראי שלהבימה יש אינספור מבצעים שמשתלמים הרבה יותר מאשר לעשות מנוי (אם תרצי פרוט על מבצעים אשמח לעזור). ב. למרות שתיאטרון הבימה עושה רושם שהוא הולך ומשתפר לאחרונה, הקאמרי הוא עדיין התיאטרון מספר אחת לדעתי- גם מבחינת הרפרטואר העשיר והמגוון וגם מבחינת איכות ההפקות שיוצאו ממנו. הנה ההמלצות שלי בכל אחד משני התאטראות האלו: הקאמרי 1. חברון - מחזה ישראלי מסקרן ויוצא-דופן על הסיכסוך היהודי-ערבי - הפקה משותפת עם הקאמרי 2. מותו של סוכן - טרגדיה מודרנית בבימוי וביצוע יוצאים-מן-הכלל 3. האב - על המאבק בין המינים. גיל פרנק בתפקיד חייו. 4. מר גרין - דרמה סנטימנטלית עם בימוי רגיש וביצוע מצויין של יוסי גרבר ומיכה סלקטר. 5. המלט - גרסה מודרנית-אינטרקאטיבית לקלאסיקה של שייקספיר 6. אשכבה - המחזה האחרון בבימויו הגאוני של חנוך לוין 7. זה הים הגדול - מחזה ישראלי חדש ומעניין 8. עוץ לי גוץ לי - הקלאסיקה של שלונסקי, לכל המשפחה 9. עקר בית - קומדיה קלילה 10. אשה, בעל, בית - מחזה ישראלי קומי-דרמטי הבימה 1. חברון - הפקה משותפת עם הקאמרי 2. הנהג של מיס דייזי - ליא קניג ויעקב כהן במשחק וירטואוזי אדיר 3. שלמה המלך ושלמי הסנדלר - מחזמר פשוט נהדר 3. העז או מי זאת סילביה - הצגה שהיא כולה תרגיל בסובלנות לקהל הצופים 4. חתונה מולשמת - קומדיה קלילה 5. נודניק - " כמובן שלכל תיאטרון יש גם נפילות, במקרה של הבימה מדובר ברומנטיקה שהייתה נפילה רצינית ובעוד כמה הצגות בינוניות כמו סונטת סתיו ובמקרה של הקאמרי מ"בואינג בואינג" החדש כדאי מאוד להתרחק לדעתי. מקווה שעזרתי.