הבילתי יאומן קרה

ariels1

New member
הבילתי יאומן קרה

אחרי 10 חודשי פרידה שלא רואים את סופם , ו3 דיונים משפטיים עקרים שהחלטות בית המשפט לטובתה, מזונות אשה וגבוהים, וחוסר רצון להקשבה ודיבור מצידה על חובות משותפים מהעבר, קרא הלא יאמן, הבנק איים בתביעה וראו איזה פלא, היא מתקשרת ומיתחננת שניגש לבנק לשלם את החוב חצי חצי כמובן, כנראה שצריך לחץ של גורם שלישי בכדי שהפרודה המרוקאית העקשנית שלי (יסלחו לי חברו הפורום מהמוצע המרוקאי) תתכיל לרדת מהעץ שהיא טיפסה עליו, אז החוב בבנק נסגר ועכשיו ממשיכים להלחם על שאר הרכוש . אריאל

סולח לך אבל...

תגיד , כמה שגיאות בחמש שורות? אפילו אצלנו,במרוקו ,כותבים עם פחות שגיאות. ד"א , אריאל זה אשכנאזי? סתם שואל...

t o t a l

New member
על מרוקאיות וגרושים

אז לי שלי הייתה כזאת. נשמה כפרה עליה. וגם אני בתקופת גרושי ייחסתי הרבה מהשיט שהיה לי עליה, לעדה. טילי טילים של תיאוריות אודות מבנה האישיות כנגזרת של המוצא והעידה, פיתחתי באותם ימים. ויום אחד היה לי דייט. והיא הייתה מותק. וישבנו על הבר וצחקנו. וקשקשנו. והרחנו. והסנפנו אחד את השני. ואז התברר לי שגם היא, גם המותק הזאת שלצידי, גם היא (רחמנה לצלן) "מרוקאית". והלכתי להשתין וחשבתי. והבטתי על הזרם הצהוב מכה בדופן הצחורה ואמרתי לעצמי "לך. עכשיו. קום ולך" ורחצתי ידיים והבטתי בעצמי במראה ואמרתי לי "ברח. קום עכשיו וברח". וכמובן שנשארתי (כאילו דה? מי עוזב אחת כזאת לבד על הבר?) ועד היום אנחנו חברים טובים. והיא ההפך הגמור ממה שההיא היתה. ולמדתי, לא לראשונה, כמה טוב הלב, והאופי, ומבנה האישיות, לא נובע לא מעידה, ולא ממזל ולא ממספרים, ולא מכל החרטבונה הזאת.

כל זה היה בשביל לספר

שאתה רוחץ ידיים אחרי ההשתנה ?
וביננו, רק עיראקיות !

או בשביל לספר...

שהוא לא שתה מספיק באותו יום? ולכן הצהיבה האסלה?
וביננו ? רק ישראליות

Dardar63

New member
דוקא זוכרת אותך

מההודעות הראשונות שלך. איך יללת ובכית על השיטה כולה, על השופטים בכלל, ועל הגרושה הרשעה שלך בפרט. זוכרת איך קיבלת הרבה חיבוקים ואני רציתי לאזן טיפונת ולאמר שכנראה לא כולם טיפשים בעולם ורק פורום גרושים גרושות מלקט לחיכו את החכמים הישרים הצנועים והטובים. אז עכשיו יוצא המרצע מהשק. שתהייה בריא יקירי, אמן. ושאלוהים יעזור לך . אתה זקוק לזה. מגיע לך כל הטוב שבעולם. כי לא באת עם הרבה אליו. באמת חושבת שכדאי לה לוותר לך על הכסף. רחמים עליך. הייתי מוסיפה עוד אבל לא חושבת שתבין ממילא. ואגב, אם תהית לרגע, כן , אני מרוקאית שלא כל כך גאה, אבל איכשהוא ההודעה שלך גרמה לי לקצת גאווה.

יערית

New member
כנראה עיצבנת אותה../images/Emo6.gif

אחרת היא לא היתה עצבנית
סתתתתתתתתתתתתתתם כ"כ הרבה בילתיי "יאמנים" קורים בחוץ(כמו זה שאני עוד בעבודה:(). שיהיה בהצלחה.

למעלה