הבילבושון

הבילבושון

ברגעים אלו ממש (לא ממש אבל נגיד) חזרתי מגיבושון מס´ 2
כן יצאנו לטיול , שוב לכיוון כינרת בוריאציה שונה : לצורך העניין הוקם פורום נוסף תת פורום לפורום שלי , פורום המטיילים של לגעת בפורום שהינו תת פורום של הפורום בתפוז
רק אציין בשביל Vmax שבילבי שוב שברה את המהירות , בכביש הסרגל 170 כאשר יש לי מודד עם ספידומטר תקין לידי
בילבי שהחליטה לקצר כי תמונה שווה אלף מילים

cagiva

New member
לבילבי שוברת השיאים

איזה כיף לשמוע אותך ניהנת לך על האופנוע. תעשי חיים.ותשמרי על עצמך. cagiva שמקווה שגם לו יהיה gs אחחחחחח

כל הכבוד לך

ג´ולי מקוי הישראלית על הדו"ג ולא על דוגית (יחד עם קפטיין סטובינג הלבבי). אישית, מחכה לסיפור האמיתי ולחוויות אוכלות הלב המלוות אותו. בכל זאת לא מתאפק לשאול: איך ה-GS מתנהג במהירויות כאלו? יציב? רוח- אין מיגון מיוחד ואין פירינג נכון? והקסדה שורקת? במהירות זו? בברכת "המשקף פתוח והיד רושמת" ערב מבורך,
מיץ פטל

../images/Emo9.gif

ה GS יציב במהירויות כאלה אבל זו לא אטרקציה גדולה לאורך זמן!! איו מיגון רוח ומרגישים זאת היטב (אין פיירינג למיסטר נלסון) הקסדה לא שורקת במהירויות שהגעתי עם האופנוע שלי וגם לא כמורכבת במהירויות גבוהות יותר
תמונות מהטיול יש בלגעת בפורום בילבי

vmax*

New member
170? משפשף את העניים ../images/Emo66.gif

היתכן ? ואם כן אז מברוק ... וחוץ מזה אותך לאבא....
ואולי עכשיו אני יכול לנסוע איתך....מבלי לקחת תאוצות ביניים..

אכן רגע עם האלוה

קולרגול נזכר במעומעם בשבירת מחסום ה150 באופנועו הראשון CB750 שנת 1973 ( כן כן אז שהיפנים היו בעלי שיער בלונדיני וגובה ממוצע של 190 ) אך .. תנו לי להתרפק על עננות הנוסטלגיה כמו כן נזכר הקולרגול בתקופה מאוחרת יותר בשבירת שיאים של 200 - 270 ע"ג אופנועים מוזרים שמכתיבים תנוחות הנצפות בערוצי סרטים שאסורים לצפייה בחינם , ועטויים במעטה פלסטיק \ פיבר להגנה על המערומים אכן תקופה אחרת קולרגול ( שחוזר לקשיחותו )

רגע V-MAX....

יש חרושת שמועות די זדוניות שה-VMAX שלך מצוייד במנוע קטן מהנמצא...ביבוא אישי.... הייתכן ? הנכונה השמועה ? האם ה-V-MAX שלך אינו למעשה... באמת MAX
השדון

TShavit

New member
כן ירבו, ותמשיכי בגיבילבושונים.

...אבל לא הצלחתי להבין: מיסטר נלסון או מיסטר נילסן? נא תגובתך הדחופה!

ofnik

New member
נילסן- ולא תאמין- מדובר בקוף ../images/Emo5.gif

בילבי רוכבת על הקוף שלה במהירות 170 - טוב -כל אחד והסטייה שלו
וכמובן- מזלט לבילבי עד 120 קמש

בגיבילבושונים.. ? שו הדא ?

בכל מקרה נילסן ..והוא לגמרי לא טיפשון ועייפות החומר משפיע גם על דיילת הפורום .. שיהיה לכם יום כתוםםםםם בילבי לאופניק - אחרי שראיתי את המהירות הנ"ל על השעון (האמת שהשעון מזייף מראה קצת יותר פשוט הורדתי מהירות - מפתיע ? לא ! זה גם היה הרבה בשבילי)

למעלה