הביוגרפיה וההיסטוריה של ברולי !

Great Vegeta

New member
הביוגרפיה וההיסטוריה של ברולי !

אני בזמן האחרון מאוד מתעניין בברולי, במיוחד בגלל שהוא הדמות שאני יודע עלייה הכי פחות מכל הדמויות שיש. מישהו יכול לספר לי קצת עלייה ? ולא צריכים לתת תמונות מפני שכבר נתתם בשרשור תמונות של ברולי.(= תודה רבה

Goggle Girl

New member
ברולי ../images/Emo58.gif?

אוקיי, אז ככה ברולי וגוקו נולדו באותו יום, והיו במרפאה בעריסות צמודות. גוקו בכה הרבה ועיצבן את ברולי כמו שאין מחר. ברולי, בגלל שהוא היה חזק כל כך כתינוק, אז המלך וג´טה רצה להרוג אותו, אבל אז פוצצו את הכוכב. הכוח של ברולי הציל אותו ואת אבא שלו. כשברולי גדל קצת, הכוחות שלו כסייאן התגלו והוא נהיה אלים. אבא שלו, פרגס (Paragas) השיג מכשיר שמאפשר לו לשלוט בברולי. בסרט השמיני (שאני ממש ממליצה לראות במקום לקרוא את מה שאני כותבת, החלטה שלך), פרגס בא אל וג´טה בהצעה להיות מלך של כוכב חדש, ולחסל את הסופר סייאן האגדי שהשמיד את הגלקסיה הדרומית. גוקו גם מגיע לשם, והטראומה שהבכי של גוקו כתינוק עשתה לברולי גורמת לו להפוך לאלים שוב, והפעם אבא שלו לא יכול לשלוט בו. וכאן נכנס קרב חביב ^.^ ברולי מופיע שוב בשני סרטים אחרים. *קדה קידה* מקווה שעזרתי

king kazabubu

New member
או קיי אין בעיה ../images/Emo58.gif

ברולי נחשב לסופר סיין האגדי. בגלל שהוא מאוד חזק. ברולי נולד באותו יום כמו גוקו. הוא שכב לידו בעריסה. כמו שכבר פעם ציינתי יש אגדה שאומרת שאם תינוק סיין בוכה הרבה הוא יהיה מאוד חזק. אבל ברולי שנולד עם רמת אנרגיה של 10000 היה חזק גם בלי לבכות. (להבהיר נקודה. וג´יטה הגיע לכדור הארץ עם רמת כח של 5000) אבל גוקו הקטן שנולד עם רמת אנרגיה של 2 בלבד רצה להתחזק ובכה כאילו אין מחר. על פי אגדה אחרת כששני סיינס נולדים באותו יום אחד מהם יהיה דומיננטי על השני. הסיין השני ישנא תמיד את הסיין שדומיננטי עליו. כדי להיות דומיננטי אחד מהשניים צריך לגרום לשני להתחיל לבכות. כשגוקו בכה ורקע על העריסה שלו הוא פגע בעריסה של ברולי והפחיד אותו. ברולי החל לבכות וקקרוטו הפך לסיוט שלו. ברולי הוא הבן של פאראגס. ויש לו כח עצום. בסרט שמונה 4 הסיינס גוקו וג´יטה גוהן וטראנקס (אל תשכחו שכל הנל מסוגלים להיות סופר סיינס) לא הצליחו לנצח אותו. הדרך בה ניצחו נחשבת למאוד מטומטמת. אם ראית את הסרט אתה יודע על מה מדובר. בסרט עשר מגלים שברולי הצליח להמלט מהכוכב שבו היה ואיכשהו הגיע לכדור הארץ. הוא נלכד בקרח אבל גוטן (שדומה מאוד מאוד לגוקו) התחיל לבכות כי וידל הרביצה לו (זה לא בגלל הכאב אלא ההשפלה.) ברולי שמע את הבכי ונזכר ביריבו הנצחי והוא הצליח להשתחרר מכלא הקרח שלו. כשראה את גוטן הוא חשב שזה גוקו והחל להלחם בהם. היו צריכים את גוהן גוטן וגוקו כדי לנצח אותו. בקיצור ברולי הוא מאוד חזק. טיפש אבל מאוד חזק. אתה יכול לראות את הסרטים 8,10 ו11 כדי לדעת עליו עוד. מקווה שעזרתי

Great Vegeta

New member
מפני ש...

היו הרבה דברים שלא ידעתי וגם ב-8 לא ראיתי הכל, ראיתי רק שלוש רבעים מהסרט, בערך...

למעלה