הביאנל ה - 25

La Vela

New member
הביאנל ה - 25

בספטמבר הקרוב תחול הביאנל ה-25 של הפלמנקו בסביליה. למי שיכול, מומלץ בחום. נראה כי ביולי בערך תפורסם התוכנית . כרגע היא לא לגמרי סגורה יש רק תוואי כללי. למי שמתכננן להגיע ומחפש מגורים או ירצה להזמין כרטיסים, יכול ליצור עימי קשר. אני מניחה שניתן יהיה גם להזמין כרטיסים דרך האינטרנט. כפי שציינתי , השנה חוגגים 25 שנה לביאנל . מלבד ההופעות שיחולו בספטמבר, במהלך יוני יולי ואוגוסט יהיו מופעים בדומה למה שהיה לפני שנתיים( הופעות בפרוורים של סביליה) . השנה זה יהיה בפארק מאריה לואיזה וכן יהיו הופעות בפלאזות של סביליה כשהדגש השנה הוא על הדור החדש והצעיר של הפלמנקו. לצערי, נראה שהשנה יגבו כסף על הכניסה להופעות שלא כמו לפני שנתיים שזה היה פתוח לקהל. אני מקווה שלפחות חלקן יהיו פתוחות או במחיר סימלי אפרופו מחירים, הכל הרבה יותר יקר עכשיו בסביליה אפילו הגלידה
( למי שמבין על מה אני מדברת ) ממש באסה !!!
לגבי סדנאות, לרוב ישנן קורסים וסדנאות שנפתחים במיוחד בתקופה זו והם בד"כ עמוסים ביותר ביחוד אלו של הריקוד ( ראו הוזהרתם !! ) כרגע אין לי מידע עליהם עד כאן

Zidan de Toledo

New member
אפילו הגלידה?!

הי VELA! קומו אסטאס? טוב לשמוע ממך, באמת היתה תקופה ארוכה של שקט. האמת שבאופן אישי אני כמעט בטוח יהיה בביאנל השנה, כמיטב המסורת..הביאנל האחרון של לפני שנתיים זכור לי מאד לטובה, בעיקר ההופעות בפארקים ובטירות בפרברי העיר..מדהים. ואכן זה היה חינם..עצוב מאד שגם זה מתחיל לעלות כסף. ומה העניין עם הגלידה? מדובר על RAYAS המפורסמת? אל תגידי לי שהטעם הנצחי BESO DE DAMA התייקר גם הוא.. אז אילו הופעות ממולצות השנה? האם פטיטו הצעיר והמבטיח מגיע? יש לו קול אדיר, קצת מזכיר את קמרון.. אז איןלנו סיכוי לפאקו השנה, הוא לא כל-כך צעיר..ומונלו סאנלוקר - אני גם מניח שלא..אגב מה עם כרמן אלברז? היא עדיין רוקדת עם משפחת GALVAN?הם מופיעים? טוב לשמוע שזה מתקיים כסדרו השנה, זו באמת חגיגת תרבות אדירה. 3 חודשים של שיכרון חושים.. נקווה להרבה פלמנקו, ודרישת שלום חמה HASTA LUEGO HIJA

La Vela

New member
2 יורו לקוקורוצ'ו

ועם טעם אחד בלבד! שני טעמים כבר עולה כמעט 4!!! עדיין אין תוכנית לביאנל . אבל שלחתי קישורים ליוני יולי לגבי אוגוסט עדיין לא פורסם או לפחות לא מצאתי בתקופה שלפני הביאנל יהיו מופעים שמוקדשים לדור הצעיר ולגבי הביאנל זה כבר משהו אחר מבחינת המלצות למופעים ובהסתמך על ניסיון מלפני שנתיים, אני באופן אישי אלך לגמר של תחרות הריקוד, אחפש את איזבל ביון, לה ירבבואנה, לטורה , אנדרס מרין חואקין קורטז וכן אתרחק משרה ברס או מהקומפניה אנדלוסה דה דנסה וכאלה שאיכזבו אותי שנה שעברה. באופן אישי אני נמשכת כרגע לראות יותר סולנים מאשר להקות ואם להקות אז באמת תלוי מי הכוריאוגרף. בכל אופן צריך לחכות לתוכנית הסופית וכן נראה איזה מחירים מצפים לנו. לעניות דעתי הכרטיסים הזולים ביותר יעלו 10 או 15 אם אני לא טועה לפני שנתיים הזולים ביותר עלו8 יורו או 6 הביאנל הזו הולכת להיות מחלבת כסף אם שמתם לב המופעים ביוני יולי בפארק מריה לואיזה יעלו 12 ויש כאלה גם ב- 18 אמאל'ה!!!!! חוץ מזה זידן מה קורה עם האי מייל שלך? קיבלת את האי מייל ששלחתי לך? כי זה חזר אלי עם טעות.

Zidan de Toledo

New member
אם מריה היתה יודעת..

שזה המחיר שגובים על פלמנקו בחצר ביתה.. בכל אופן, נחכה ונראה, בטח גם אפשר להשיג כל מיני דילים דרך העירייה - מחלקת תרבות וכו' (פיטו) או משהו כזה. האימייל שלי אמור להיות בסדר, נסי שוב.. צ'או

La Vela

New member
אני לא בטוחה בזה

הערייה לא קשורה לביאנל כל כך. לביאנל יש משרדים והנהלה משלה והיא פועלת כגוף עצמאי.אפשר לבדוק מי זכאי להנחות אבל אני בספק נדמה לי ששמעתי שפיטו כבר לא במחלקת תרבות שהוא עושה משהו אחר. אבל אפשר לנסות דילים ישנם עבור רכישה של חבילת הופעות בדרך כלל

למעלה