הביאו לי..כנסו

הביאו לי..כנסו

שתי פוסטרים של שרית מבנק הפועלים בשני גדלים שונים אחד עם הילדה ואחד עם ערימת ספרים שהיא מחזיקה וואי מזה עשו לי ת'יום חבל"ז ולא שאני מתלהב פשוט רציתי לשתף אותכם

אתמול הלכתי לבנק הפועלים ו

לא היה שם כבר אוףףף איזה מבאס זה היה היא אמרה שבאים אנשים ומחליפים להם תפוסטרים ולוקחים תישנים ומביאים את החדשים איזה פאדיחות הזה היה לבקש

יפה לך.. תתחדש ../images/Emo13.gif

אני שלחתי את אבא שלי להביא לי ואמרו שנגמר.. מחר ב"ה נלך שוב אני מקווה שיש להם..

יפעת

אין בשום מקום כבר יש אנשים שזה העבודה שלהם לבוא ולהחליף תישנים עם החדשים והם לוקחים את זה לא משאירים ניראה לי שאין כבר בשום מקום!

איזה מבאסת את ../images/Emo7.gif

אפילו תקווה את לא משאירה לי.. אני בכל זאת ילך אולי היהי לי מזל למרות שבדר"כ המזל לא לצידי

איפה הבת של שרי אריסון???

שאמא שלה תארגן לכולנו כמה פוסטרים מהבנק שלה
סתם סתם ניסחפתי חחחח

שמעו כמה דברים כנסו:

לי יש 2 גלויות מבנק הפועלים ושתי פוסטרים את הפוסטרים קיבלתי היום חבר של אבא שלי שאישתו עובדת בבנק הפועלים הביאה לו והוא התקשר לאבא שלי ואבא שלי הלך אליו והביא לי עכשיו אותו חבר אמר לאבא שלי שהוא היה לפני כמה זמן בחתונה ברויאל גרדן אם אני לא טועה והופיעה שם לא אחרת מאשר שרית והוא אמר שהוא חשב עלי ושרצה להביא אותי חחחח אומנם לא חתונה שלו אבל העיקר חשב עלי בסוף הוא לא הביא אותי

חן ס

New member
יאא גם אני אמא שלי במשרד שלה

בפועלים קישטתי לה את החדר בפוסטרים של שרית בבנק הפועלים אז כשיש לה ישיבות וכאלה אנשים מזה ניקרעים מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודה שכמותי

למעלה