הבטתי בה...

נקיטה...

New member
הבטתי בה...

מוצאי שבת , קצת לפני שיצאנו לטייל. האיש שלי הלביש אותה. סרבל גי`נס וחולצה סגולה, סניקס לבנות. יש לה תלתלים זהובים ארוכים... הכל נאסף לקוקו מתוק, שתי סיכות עם דובונים, והפוני שלה מסורק בקפידה. היא יצאה מהחדר, פוסעת אלי, אני ישבתי לי על הספה. הידיים מונחות בתוך הכיסים... הביטה בי ובמתיקות נשפכת אמרה לי... ``אמא תראי כמה אני יפה...``... הרמתי את עניי מעיתון השבת, הבטתי... ראיתי אותה. את הקטנה הזו שלי... אמרתי לה... את מקסימה... לכי תראי בעצמך, הביטי במראה. והיא ניגשה למראה, הביטה. היא חייכה לעצה, מילמלה בשקט דברים שלא שמעתי. אני הבטתי בה מהצד. הדמעות התחילו למלא את עיניי... התרגשתי. המראה היה מדהים. לא ... לא היה שום דבר שונה, פשוט פתאום הבטתי... אבל הפעם... ראיתי אותנ. ראיתי את הבת שלי, מחייכת לעצמה, מעבירה שארית שיער שהפריע לה אחורנית בתנועת יד קטנה מתוקה... אני הבטתי בה... והרגשתי כאב פיזי כזה מבפנים. כאב של אושר... אבל כאב כזה שממש מרגישים. ראיתי אותה. נקיטה (שלא מתרגשת מכלום אפילו לא מטלנובלות... אבל הקטנה הזו עשתה לי את זה)

lmerav

New member
אני חושבת

שהזעטוטים האלה קימים רק כדי לעשות לנו את זה. לרגש אותנו ולהזכיר לנו כמה אנו רגישים { אליהם } ולהחיות אותנו כל פעם מחדש מירב שכבר מתגעגעת ללירני שלי

עופריקו

New member
האמת צפה לה .....

נקיטה..... נו הכל מתחיל להיות ברור....מצטט ``האיש שלי הלביש אותה`` היא נראתה יפה..... נו כמו שאמרתי גם אבות יודעים להלביש יפה ........ סוף סוף האמת יצאה לאור ..... ועכשיו לעינין-הקטנים האילו יכולים לעשות מה ששום דבר בעולם לא יכול לעשות,יש להם כוחות על מבוגריים, שיהיה לך הרבה ימים מקסימים כאלה עופר -המכון לחקר האמת

דספרדו

New member
הוא צודק!!! H-)

בחיי עופר גנבת את המילים מפי!! אם הוא היה מלביש אותה גרוע אז הוא והוא והוא.. אבל כשמלביד טוב פתאום זו היא???? בחיי!!! אבל באמת מצטרף לברכה של עופר {בחיי מרגיש מין מצטרף שכזה.. אבל עופר באמת יודע לבחור את המילים..אז}

לי28

New member
רגש...

ועד כמה שזה מוכיח לנו שאף במאי ואף מפיק לא יוכלו לנגן לנו על הרגש, כמו שמנגנים לנו הגוזלים הקטנים שלנו... המציאות. נקיטה..מרגש.

למעלה