הבטן...

nurith

New member
הבטן...

אני נכנסתי לא מזמן לפורום כאן ואני נורא נהנית לקרוא ולראות את התמונות זה ממש מכניס לאווירה... אז אני כבר שנתיים רוקדת ואחרי כמה זמן אני חייבת לציין שהבטן יצאה החוצה הרי שרוקדים ריקודי בטן הבטן צריכה להיות משוחררת ותמיד למדו אותי להכניס את הבטן, אז עכשיו היא בחוץ עם שומנים וזה מפריע לי ביום יום אבל כשאני רוקדת זה נראה לי הדבר הכי יפה... במיוחד ב"שימי" כשזה זז...

tlingit

New member
ברוכה הבאה נורית ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת לכותבים
הדיונים נעשים יותר מעניינים כשיש יותר אנשים שמביעים דעה ומחליפים סיפורים... ואת מעלה נקודה מעניינת, יש תהליך אישי שעוברים כשמתחילים ללמוד ריקודי בטן, אצל כל אחת תהליך אחר שיש לו ביטויים אחרים. מקווה שלאט לאט גם ביום יום תאהבי את הבטן...

ayelet 24

New member
היי נורית, ../images/Emo140.gif

ראשית, ברוכה הבאה אלינו. בתור אחת שרוקדת כבר הרבה שנים (בשביל הכיף) ריקודי בטן זה אחד הריקודים המהנים והמספקים ביותר וגם אני מאוד התחברתי ליופי הזה שיש כאן בפורום. שנית, גם אני נתקלתי בבעיית הבטן (וזה גם קצת קשור לשאלה שלי בעץ למעלה) אבל מכיוון שאני גם עוסקת בתחומים אחרים (הרבה אירובי, עיצוב, בלט . . .) אני יודעת לאזן את זה ואז כשצריך להרפות אני מרפה וכשצריך לכנס ולכווץ זה בדיוק מה שאני עושה. בכל מקרה אם זה עדיין קצת מפריע לך בחיי היום יום וכבר לימדו אותך להכניס את הבטן אז אולי עכשיו זה גם הזמן לחזור קצת וליישם את זה. ושוב, רק הנאה וכיף איילת.

nurith

New member
איזה קבלת פנים נהדרת

איזה קבלת פנים נהדרת... נורא כיף שיש תגובות.... תודה

למעלה