הבטן מתהפכת.

שרווד1

New member
הבטן מתהפכת.

איך להתחיל, לפני כמה שנים לאשתי היה רומן, שהתגלה זה היה כמעט סוף הנשואים וכו. החלטנו לנסות לשקם והאמת שדי הצלחנו למרות שידעתי שהיא מדברת אייתו לפעמים אבל לא היה ביניהם מפגש כזה או אחר. הזמן עבר האמון חזר לפחות בחלקו (אף פעם האמון לא חוזר לגמרי).

לאחרונה עברנו משבר ועקב כך ההתנהגות שלה השתנתה פתאום באופן קיצוני ביותר, נדלקו כל האורות האדומים המחשבות התחילו לרוץ אצלי ודי הבנתי שהיא חזרה להיות איתו בקשר הדוק יותר כולל פגישה אחת שאני די בטוח שהתקיימה.

אני אוכל את עצמי , הבטן מתהפכת בפנים כל הרגשות שהיו פעם עולים וצפים שוב, כל פעולה כל הודעה מקפיצה אותי שוב אחרי הרבה שנים של שקט, מייאש כל הצלקות בלב שהיו והחלימו (לפחות חלקית) נפתחו שוב.

אין לי חשק לכלום לא מפוקס ממורמר וזה פוגע בתפקוד השוטף. .

שרווד1

New member
בגדול

הוא מה שנקרא האקס המיתולוגי שלה, זה תמיד הציק לי אבל בפעם היחידה שפתחתי את הנושא, היא טענה שהוא מתקשר או שהיא מתקשרת לאחל מזל טוב ביום הולדת או סתם לפעמים לעלות זיכרונות, לא יודע אולי הרצון להמשיך בזוגיות שבסך הכל היתה טובה גרמה לי להעלים עין ולא לחפור יותר מדי טיפש? חסר עמוד שדרה? תמים? ,אולי הכל נכון.

ומה גורם לך לחשוב שחל שינוי ביניהם באחרונה,

ושהוא לכיוון הרומנטי?
הבחור הזה רווק?

שרווד1

New member
כן

הבחור גרוש. אני מכיר אותה מעל 20 שנה ואת ההתנהגות שלה בעיניים עצומות.
אני יכול להבחין בשינוי אורח החיים הקיצוני שלה בתקופה הזאת, ובהתחמקויות שלה משיחות שמעבר לאיך היה בעבודה היום, שינוי הרגלים ישנים התנהגות ובהפגנת זהירות יתרה וחוץ מזה כבר הייתי שם לפני כמה שנים .
רוצה לעצור את זה אבל לא יודע איך.

לא הבנתי. אין לך

שום ראיות שהיא הידקה את הקשר עם הבחור ושהיא נפגשה איתו, אלא רק חשדות שמבוססים על התנהגות כללית שלה?
בכל מקרה, ברור שהבגידה שלה בעבר הפכה אותך לחשדן, ובצדק. במקומך הייתי מעלה את הנושא בפניה, אבל מביאה בחשבון שהנישואים שלי עלולים להסתיים.
יש לכם ילדים?

שרווד1

New member
כן

3 בנים. אני יודע זה רק עניין של זמן עד שהיא תעשה טעות.
כן יש את הפחד שזה יגיע למצב של סיום הנישואין, וזה מקשה עלי עוד יותר את העניין אחרת כבר הייתי פותח את זה. מפחד להיות לבד אבל קשה לחיות במתח כזה. והבעיה הקשה שלי שאני עדין אוהב ודואג לה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה שם את כל הדגש במקום הלא נכון

העיקר בסיפור זה לא הבחור האחר.
זה המשבר בקשר.

גם כשהיא בגדה בך איתו, זה היה חלק ממשבר בקשר.
אמנם בחירה לא מוצלחת שלה להתנהל בשעת משבר, אבל עדיין, זה הסימפטום ולא הבעייה.

תתמקד בלחשוב איך אתה פותר את המשבר ביניכם. והמשבר הזה ממש לא קשור בו, אלא רק בשניכם. שם תתמקד. ברור שקל לך להסיט את הנושא לאיפה שנח לך. וזה נח לך כי שם אתה באופן ברור הקורבן ואל אשם בכלום (כביכול) ואני לא מצדיק את התנהגותה. אבל אתה בורח מהעיקר. העיקר הוא מה שקורה ביניכם, ושם אתה לא בהכרח הצד הצודק (כי אין כזה...) אבל שם הנושאים הכואבים והקשים נמצאים. לא בסיפורי האקס המיתולוגי.

לדעתי זה לא בהכרח נכון.

לפעמים האקס המיתולוגי הוא באמת מיתולוגי, ברמה שמנצחת כל קשר נוכחי, ובלי שתיעשה כל טעות מצד בן הזוג - הקשר לאקס פשוט חזק יותר ויישאר כך, ואם האקס ירצה, הקשר הנוכחי יתפרק (אולי זה מה שקרה במקרה של אהוד ברק? לא יודעת...).
אבל לא יודעת אם זה המצב במקרה הזה.

ליאון39

New member
במקום להיות ממורמר

פשוט שחרר אותה, למה להיות עם מישהו שמעדיף מישהו אחר, בדיעבד תגיד תודה.

אייבורי

New member
משתתף בצערך

למרות דעתו של מריוס כאילו המאהב אינו חלק מהבעיה
הוא מהווה חלק במשבר בינכם
לדעתי גופת הזוגיות שלכם העלתה עובש
ואם נשארה לך טיפת שכל וקצת ביצים
בעט הכלבה הבוגדנית הרחק מחייך
ככה לפחות תציל את נפשך

בן497

New member
הייתי בסיפור

כזה עם גרושתי. הרגשות לא נגמרים .כך שתיוסר המון...וגם עניין הילדים מכאיב מאד.שוב , רק מניסיון, אתה חייב להפרד. היא ימשיך כך עוד ועוד.שחרר עצמך ממנה.יהיה קשה מאד. אתה תאכל עוד המון כאב מכל הסוגים. אבל ותר

דנדין40

New member
הלואי

והיתי איש בשורות.אבל אני מסכים שאכן זה לא נגמר.
גם מצדך שתמיד תחשוב על זה ולא משנה כמה תכחיש לעצמך אבל במיטה זה תמיד יחזור וגם אם אתה אוהב אותה.
ומצד שני היא עצמה כבר הרגישה את הרגשות האחרות ולכן אני נוטה להאמין שהדרך מכאן ובשבילך היא רק בכיוון אחד.

למעלה