הבטן השמנה שלי

הבטן השמנה שלי

כל כל ךמפריעה לי כל כך מציקה לי וגורמת לי להתביש בעצמי אני נושמת ומתנשפת בישיבה ואני פשוט לא מאינה שזה רוקה לי זה ממש נראה לי כמו חלום בלהותתתתתתתתתתתתתתת למהאף אחד לא מעיר אותי ואמר לי קומי זה רק חלום ובהחלט לא מציאות

עופרי-

New member
היי רונל`ה

התקשרתי אלייך קודם. חזרתי מהעבודה בתשע בלילה בערך. מה שלומך?? תפסיקי לחשוב על עצמך רק דברים רעים. כי את בחורה מדהימה בעיניי. ומי כמוני יודע?? את חמודה, ומצחיקה, ונחמדה. כל מה שצריך בחברה.

אלמוגית

New member
רונה -והחלום

חלום , את נמצאת חלום מתעוררת מחשיכה ומגלה שאת בריאה או כמה את יפה ולה זה קרה בכלל הכול זה רק חלום היה ונגמר והנה התעוררת וזהו זה נגמר אני ממש מקווה שתעוררי מהחלום ותגלי כמה יפה את וכמה רזה אוי זה רק חלום אז בוקר טוב

אך כל זה אינו נכון...

את נהדרת... מבפנים - זה בטוח... הלב - חייב להיות פתוח.. וגם מבחוץ, זה ידוע, הרי. דבר שעוטף, יופי כזה, תגידי לי את.. יכול להיות, שהוא לא יפה?

אלמוגית

New member
פרפר

אני בטוחה שאת מקסימה ונהדרת את כמו פרפר שמחפש את הפרח שלו....... את הנסיכה תמיד תחשבי כך את מקסימה

@tagel

New member
את יודעת רונה....

אם אני אגיד לך כאן... תגידי לי שאני לא רואה אותך אז אני לא יודעת, נכון? אז אני מחכה למחר שם אני אעורר אותך אגרש חלום בלהות ואזמין את רוח התקווה :) תגוש

למעלה