הבטחתי

הבטחתי

ומקיימת לא יודעת למי לתת את הקרדיט משהו שמתגלגל לו בין סדנאות שונות ועובר מיד ליד בפעם האחרונה כשהקראתי את זה קמו ומחאו לי כפיים ואין לי יכולת לומר מי כתב ומן הסתם לא אני אביא גאולה לעולם
אז לכם, חברים יקרים מי ששכח ומי זוכר ומי שבכלל לא ידע

magy

New member
יצא לי לראות את זה

אבל, מי באמת נוהג כך בחייו???????????? קוראים ושוכחים..........וממשיכים לקטר.....

השאלה היא

האם אנו מקטרים פחות? האם אנו מודעים לזמן החולף? האם אנו מודעים לכך שעיכובים קטנים הם חלק מהתנהלות החיים שלנו ולא נותנים להם להפריע? זו בעצם השאלה כי לקטר זה חלק מהחיים יום טוב לכם אנשים

תוסיפי עוד שורה אחת

ככשואלים אותך לשלומך אמור תמיד מצוין. אם שאלך אוהב הוא ישמח בשמחתך ואם הוא לא - שיאכל את הלב. בוקר טוב

שקדי

New member
במילא...........

הדברים החשובים באמת........... הם סמויים מהעין......אפילו כאן..........

magy

New member
כמו שירה של לאה גולדברג?

בלעדיו הוא לא יתגנב באפלה רוחשת, לא יקרע פרכת-דממת-לילי. במגע-ידו נפשי כבר מנחשת זהירות-חמלה ורטט בשלי. ילמד שפתיו ללעג ולהרע, באמרי מרירות יגדור את חלקתי. רק חורון-פניו יגיד לי למפרע, מה שומם הערב אחרי לכתי. ואני אלך, אלך ולא אודה לו, רק את דמעותי אשאיר בתוך ידיו. על חלון עצבת יטפטף הדלף ויחזר בלי הרף: "שוב את בלעדיו". לאה גולדברג

שקדי

New member
אולי התכוונת דוקא לזה......

לערטל פצעי הנפש ומדויה זהובי העצב הטמיר בפרוטת מבט חומל תמה להמיר? לא! נבחר לי בשרידי הכח להשמיע קלס שאנן וכקודם קו התחום למתוח: עד כאן... רחל

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רציתי רק לומר שתמיד טוב לי וגם אם לא, אז כן. למה לקטר? למי זה עושה טוב? רק למי שלא אוהב אותי. ואלו שילכו להזדיין (כאן זו קללה?) בגבעה זורחת השמש יום קיץ חמים ומקסים

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני דווקא מסכימה איתך, בעניין של הפוזיציה לחיים. ובעניין ללכת ל... זו תמיד ברכה. (אלא אם צריך ללכת עד לפלנד לצורך העניין).

למעלה