אופס... נרה=נראה
J jess ועוד New member 4/7/02 #1 הבטחתי תמונות אז הנה לכן שתי תמונות טריות טריות חמות חמות רואים שאני עייפה כי קמתי בשעה 4:30 הבוקר וטרם הספיקותי לישון כי קצת קשה עם האבטיח... אז בבקשה ממרומי חודש תשיעי שנגמר מחר....
הבטחתי תמונות אז הנה לכן שתי תמונות טריות טריות חמות חמות רואים שאני עייפה כי קמתי בשעה 4:30 הבוקר וטרם הספיקותי לישון כי קצת קשה עם האבטיח... אז בבקשה ממרומי חודש תשיעי שנגמר מחר....
א אתי@ New member 5/7/02 #7 סחטיין על האבטיח ../images/Emo176.gif יקירתי, אני כבר רואה את הגרעינים של האבטיח וזה סימן שהיא עוד טיפ-טיפה.. יוצאת מחכה לבשורות...
סחטיין על האבטיח ../images/Emo176.gif יקירתי, אני כבר רואה את הגרעינים של האבטיח וזה סימן שהיא עוד טיפ-טיפה.. יוצאת מחכה לבשורות...
א אופה3 New member 5/7/02 #9 תמונות יפיפיות ג´ס, רואים את האבטיח שלא רוצה לצאת, הלוואי ובקרוב, שיום ראשון נשמע רק בשורות של לידה כל טוב ולידה קלה האופה
תמונות יפיפיות ג´ס, רואים את האבטיח שלא רוצה לצאת, הלוואי ובקרוב, שיום ראשון נשמע רק בשורות של לידה כל טוב ולידה קלה האופה
ס סיגל2 New member 6/7/02 #10 היי ג´ס, תמונות מקסימות ואני מאחלת לך שתהיה לך לידה קלה ברגע שהקטנטונת תחליט לראות מה יש שם בחוץ.
F fila New member 6/7/02 #11 אכן אבטיח../images/Emo176.gif איזה יופי! נרה לי שאת כבר מוכנה אז שיהיה קל ובהצלחה מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר שלך
אכן אבטיח../images/Emo176.gif איזה יופי! נרה לי שאת כבר מוכנה אז שיהיה קל ובהצלחה מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר שלך
D dorlim New member 6/7/02 #14 נראה שאוטוטו האבטיח פורץ החוצה ../images/Emo6.gif מחכים לבשורות ומאחלים לידה קלה וכיפית
S shelycat New member 6/7/02 #15 נדמה לי שאני יודעת למה מיקה לא רוצה לצאת: היא מכורה לפורומים ולא רוצה להתנתק מהמחשב! בכל מקרה אולי היא מחכה למחר כדי לזכות בתאריך מדליק. ושוב אני מאחלת לידה קלה.
נדמה לי שאני יודעת למה מיקה לא רוצה לצאת: היא מכורה לפורומים ולא רוצה להתנתק מהמחשב! בכל מקרה אולי היא מחכה למחר כדי לזכות בתאריך מדליק. ושוב אני מאחלת לידה קלה.
K kisses New member 7/7/02 #17 תמונות מהממות לפיצפונת מחכה בחוץ אחלה של אמא ואורלוש עם ביום שני הקטנה מחליטה לצאת שתהיה לך לידה קלה וטובה אוהבת
תמונות מהממות לפיצפונת מחכה בחוץ אחלה של אמא ואורלוש עם ביום שני הקטנה מחליטה לצאת שתהיה לך לידה קלה וטובה אוהבת
R Ronnie* New member 7/7/02 #18 שיהיה בהצלחה... ../images/Emo95.gif מקווה שהכל יעבור במהירות ובקלות...
A Aאלינור New member 7/7/02 #20 ג´ס, היום זה היום! או מחר.. ואם לא מחר אז מחרתיים בכל מקרה זה כל כך קרוב איך ההרגשה לדעת שהיא כבר כמעט פה?
ג´ס, היום זה היום! או מחר.. ואם לא מחר אז מחרתיים בכל מקרה זה כל כך קרוב איך ההרגשה לדעת שהיא כבר כמעט פה?