הבטחתי שאעדכן

Genevieve

New member
הבטחתי שאעדכן

(כה קצת הסתבכתי פה עם ההודעות..) לפני שעה חזרתי מבית החולים, ב30 השעות האחרונות הייתי שם איתה. לפי מה שהרופאים אמרו, הניתוח עבר בהצלחה. אני יודעת שהיו סיבוכים בדרך, הלב שלה היה חלש והאחים בצוות לא שמו לב למשהו מאוד חשוב שהקשה עליה מאוד ולא נתנו לה את הטיפול הנכון היום. תודה לאל, אחותנו בישוע ביקרה את אמא בבית החולים והתעקשה שיעשו משהו בנידון. וזה עזר. אני מבקשת שתמשיכו להתפלל שלא יהיו יותר סיבוכים ושתוכל לצאת הביתה כבר מחר. אוהבת באהבת ישוע, טאיסיה.

lion 7

New member
נמשיך להתפלל

הנה פסוקים מנחמים מלוקס הבשורה הקדושה על-פי לוקס פרק יא יא ויהי הוא מתפלל במקום אחד וככלתו ויאמר אליו אחד מתלמידיו אדני למדנו להתפלל כאשר למד גם-יוחנן את-תלמידיו: 2 ויאמר אליהם כי תתפללו אמרו אבינו (שבשמים) יתקדש שמך תבוא מלכותך (יעשה רצונך כמו בשמים כן בארץ): 3 את-לחם חקנו תן-לנו יום יום: 4 ומחל-נא על-חטאתנו כי מחלים גם-אנחנו לכל החיב לנו ואל-תביאנו לידי נסיון (כי אם-הצילנו מן-הרע): 5 ויאמר אליהם מי בכם אשר-לו אהב והלך ובא אליו בחצות הלילה ואמר אליו ידידי הלוני שלשת ככרות-לחם: 6 כי-אהבי בא אלי מן-הדרך ולי אין-כל לשום לפניו: 7 והוא מבית יענה ויאמר אל-תוגיעני כי-כבר נסגרה הדלת וילדי שוכבים עמדי במטה לא-אוכל לקום ולתת לך: 8 אמר אני לכם גם כי לא-יקום לתת-לו על-היותו אהבו יקום בעבור עזות פניו ויתן-לו ככל-צרכו: 9 וגם-אני אמר לכם שאלו וינתן לכם דרשו ותמצאו דפקו ויפתח לכם: 10 כי כל-השאל יקבל והדרש ימצא והדפק יפתח-לו: 11 ומי בכם האב אשר ישאל ממנו בנו לחם ונתן-לו אבן ואם-דג היתן-לו נחש תחת הדג: 12 או כי-ישאלנו ביצה היתן-לו עקרב: תפילה : אבינו שבשמיים , אנו מרימים תפילה כנה , ואנו מאמינים שאתה כן יכול , וקר בשם הבן היפה יותא מכל בני אנוש, יכול לשים את ידו ביחד עם המנתחים, עם האחים האחיות , אתה יכול אדוננו, כן אנו כה מתפללים לשלום האמא היקרה, שתעבור את זה, יסוע אתה אמרת את זה, 9 וגם-אני אמר לכם שאלו וינתן לכם דרשו ותמצאו דפקו ויפתח לכם: כי אנו מאמינים שאתה יכול, הכל יכול, אלוהים החי ולא המת בשם הבן ובדמעות, אנא הציל אדוני ,,, אמן

salt of earth

New member
תודה על העידכון מתוקה

אנחנו נמשיך להתפלל למען שלומה של אימך ולמען שאלוהים ייתן לך ולמשפחה שלך את הכוח כדי להמשיך הלאה
אלוהים יהיה איתך עמך ועם אימך, אמן אמן. הַאִם לֹא נִמְכָּרוֹת חָמֵשׁ צִפֳּרִים בִּשְׁנֵי אִסָּרִים? גַּם אַחַת מֵהֶן אֵינָהּ נִשְׁכַּחַת מִלִּפְנֵי אֱלֹהִים. 7 וְאוּלָם אֲפִלּוּ שַׂעֲרוֹת רֹאשְׁכֶם נִמְנוּ כֻּלָּן. אַל תִּפְחֲדוּ; יְקָרִים אַתֶּם מִצִּפֳּרִים רַבּוֹת (לוקס יב 6-7)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבשם ישוע היא תבריא ותתחזק../images/Emo201.gifאמן

תפילות כנות מגיעות ישר לליבו האוהב של אלוהינו ישוע המשיח
תתחזקי ותודה על העדכון..אמשיך להזכיר את אמך בתפילותיי טאיסיה היקרה, ותמשיכי לעדכן.. חיבוקים ובברכה מלך האהבה והריפוי-

michaeld1

New member
מתפללים לאדון להחלמתה המהירה של אמך ../images/Emo24.gif

מתפלל ומבקש מהאדון הכל יכול, אשר הקריב עצמו למעננו, ישוע המשיח, שימשיך בעזרתו לאמך ויביא להחלמתה המהירה תסמכי על ישוע האהוב (והאוהב)

Genevieve

New member
תודה רבה

ברגעים כאלה רואים את ההבדל הבולט בין אחים ואחיות בישוע לבין שאר האנשים. הרגעתם אותי קצת מהלחץ..וזה טוב שאתם ממשיכים להתפלל. תודה על הפסוקים. חזרתי מביקור אצלה, היא לא נראית משהו אבל טוב יותר מאתמול, תודה לאל. לילה מבורך. אוהבת באהבת ישוע. טיה.

lion 7

New member
נקווה לדברים הטובים

האם יש עדכון למצב האמא יקרה? נקווה לכל טוב

Genevieve

New member
כן

היא חזרה הביתה ביום חמישי אחר הצהריים למרות שלא היה שיפור ניכר במצבה. אבל לפחות היא בבית ופה היא מרגישה מוגנת יותר =). רציתי להודות לכם שוב על כל תפילותיכם ולהגיד שאלוהים באמת עשה ניסים בזכות כל אלה בזמן הניתוח וגם אחריו. כמה טוב לראות שהוא חי וקיים. בנתיים צריך להתאזר בסבלנות. תודה שוב.

למעלה