הבטחתי נושא חדש

strahd

New member
הבטחתי נושא חדש

ואני מקיים. הנושא הוא מה היה קורה אילו סופרים אחרים היו כותבים את רומח הדרקון? בזמן המילואים ישבתי וחשבתי מתי ג'ורג' מרטין הולך להוציא את הספר הבא שלו. קראתי את החלק מהפרולוג שלו, שהוא משהו כמו 100 עמודים וזה רק חלק, וזה עשה לי חשק לעוד ואמרתי לעצמי, מה היה קורה אילו: דרקונים של דמדומי הסתיו - מאת ג'ורג' מרטין פרק ראשון חלמיש חלמיש הלך לו בדרכו אל העיירה מרגוע. הדרך הייתה ארוכה והוא החליט לנוח על סלע שהיה שם. הוא הוציא פיסת עץ מתרמילו והחל לשייף אותה. במבט מקרוב היה ניתן לראות שפיסת העץ דומה לאיבר גברי ארוך ומעוקל. "קיטיארה..." מלמל חלמיש לעצמו, "הפעם לא תתחמקי ממני." בעוד הוא שוקד על מלאכתו, צעדים נשמעו. חלמיש הסתיר את גילופו ושלף את הפגיון מיד והסתתר מאחורי הסלע. תאניס חצי-אלף עבר במקום מזמזם לעצמו שיר אלפי קדום המספר על התקופה בהם האלפים רקדו תחת הכוכבים בסילבנסטי. אכן היה ידוע שבית סיתאס ששלט באותה התקופה....(חמישה עמודים על תיאור הבתים השונים והנאמנויות השונות. לפרטים נוספים, לפנות לסוף הספר)....והמשיך בדרכו מבלי ששם לב לחלמיש. "הנה הוא," חשב הגמד. "המתחרה שלי לליבה של קיטיארה. אקפוץ עליו ואדקור אותו בגב." הוא זינק עליו במפתיע מאחור. תאניס באותה העת החליט לבדוק את שרוכי נעליו וכשהגמד קפץ עליו, הוא החטיא אותו במספר מטרים והתרסק בקול שאון על הרצפה. תאניס הרים מהר את ראשו, חרבו העתיקה בידו וראה שהיה זה חברו הטוב שלא ראה חמש שנים. "חלמיש היקר," קרא תאניס בקול רם. "הנה אתה, כמה התגעגעתי אליך." "גם אני," אמר חלמיש, מנער את האבק מבגדיו. "בפעם הבאה שאפגוש אותך אראה לך בדיוק כמה אני אוהב אותך." הוא חשב. הם התחבקו להם יחדיו ולפתע קפץ גם מבין השיחים גדילן קוץ-רגל. שני החברים הביטו בו ובהופאק הגדול שהחזיק. "הדברים שיכולתי לעשות מההופאק הזה לקנדר המעצבן הזה," חשב חלמיש, "חמש שנים לא ראיתי אותו ואני יכול לחיות עוד מספר שנים טובות מבלי לראות אותו." נראה שגם תאניס הרגיש אותו הדבר לפי הבעת הגועל על פניו. הם השאירו אותו תלוי על ההופאק שלו, כשגרונו משוסף. כשהגיעו לפונדק הם פגשו את חבריהם הותיקים, סער בהיר-להב חברם הטוב סיפר להם על מסעותיו בסולאמניה....(עשרה עמודים על המשפחות השונות בסולאמניה. נא לקרוא יחד עם העמודים האחרונים)...ולאחר מכן ישבו לשתות. הוא סיפר להם סיפור משעשע על כך שפגש זוג ברברים במישור אשר ביקשו ממנו עזרה. תאניס וחלמיש לא יכלו לעצור את צחוקם המתגלגל כשהוא תיאר בפרוטרוט כיצד אנס את האישה והכריח את הגבר לצפות, לאחר מכן השליך אותם ואת המקל הכחול של האישה לנהר. חלמיש ניגב את עיניו וגיחוך עדיין היה על שפתיו כשקרמון ורייסטלין הגיעו. נראה שהייתה לרייסטלין בעיה להתיישב ולקרמון הייתה הבעה מרוצה על פניו. "אה," אמר תאניס לרייסטלין, "אני רואה שעברת את המבחן בצריח הכישוף הנעלה." "אני עובר מבחנים כל יום," אמר רייסטלין במרירות והביט לעבר קרמון. "כל יום." אוטיק הגיע אליהם וסטר לקרמון. "הפעם תשלם את כל החשבון שלך, פרחח משוקץ. אם לא תעשה את זה, אני אדחוף לך את תפוחי האדמה כל כך עמוק שתקלל את העובדה שהם מתובלים. דרך אגב, זה הגיע בשבילכם." הוא הניח דף על השולחן. תאניס קרא אותו. "קיטיארה לא מגיעה. השבועה נשברה." "לעזאזל," חשב חלמיש בעגמומיות וזרק את הפסל שהכין לכבוד קיטיארה אל האש היוקדת. איך אתם חושבים שסופרים אחרים היו קודמים את רומח הדרקון?

Silver Lance

New member
שובב אתה, סטראד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח קרעת אותי מצחוק! יפה מאוד, אהבתי. סליחה, על הבורות, אבל מי זה ג'ורג' מרטין? את מה הוא כתב? גדול, סטראד.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifענק! -סגידה כפולה-

אתה.. מוכשר.. אבל אתה יודע את זה כבר. ^^ יפה מאוד! -ממשיכה לסגוד-

python 4

New member
../images/Emo6.gifחח אהבתי!

וזה פשוט מתבקש - דרקונים של דמדומי סתיו - מאת: רוברט ג'ורדן פרק ראשון - "הצל שמטיל הגמד" גלגל הזמן סובב לו, עידנים באים והולכים, משאירים אחריהם זכרונות שנהפכים לאגדות שכבר אף אחד לא זוכר מזמן. באחד העידנים האלה, העידן הרביעי, עידן היאוש, רוח עלתה בין עצי הואלן. הרוח לא היתה התחלה - היא הייתה ההתחלה. הרוח הכתה בחלמיש כור-אש, הגמד המזדקן, אשר ישב על הסלע בנחת וגילף להנאתו. חלמיש היה לבוש במיטב מחלצותיו: חולצה שחורה עם גימור תחרה ורקמה של דרקון על החזה, מכנסיים לבנות עם פנטים, מגפים גבוהות שהגיעו כמעט עד ברכיו. הוא היה עטוי בגלימה שחורה עם רקמה מזהב בשוליים. תחתוניו החמימים היו בצבע לבן עם לבבות אדומים, בגזרת בוקסר כפי שאהב. אח, אמר לעצמו, איזה יופי זה לחזור שוב הביתה לסולאס, אמר בזמן שהסתכל לעבר הבתים הישנים עטויי הסכך. על פניו חלפו מספר אנשים אותם הכיר מימיו בסולאס: הנה עליזה מרוני, בשמלה מהודרת עטויית קטיפה. ובצד השני של הרחוב הוא יכל להבחין בנפח של העיר ג'ורג' מרווין, כולו מזיע מעבודת הנפחיה, כתמים מכסים את חולצת המשי המפוארת שלבש. והנה, מהעבר השני נופף לו לשלום מוכר הירקות המקומי, יואל ג'ונס, אשר היה לבוש בחולצת קסטרו-מן לבנה עם גימור מזהב ומכנסיים ירוקות בצירוף משי אדמדם. הממ.. חשב חלמיש, מעניין מתי תאניס אמור להגיע כבר.. עוד הוא מהרהר בקשר למיקומו של חברו אותו לא ראה חמש שנים, שב חלמיש בנחת לגלף את פיסת עץ האלון שבידיו. תוך כדי גילוף, מחשבתו נדדה אל הימים בהם היה שבוי בידי גמדי המחילות - מלכם אלי ראש-נפוח וחייליו הנאמנים יוסי, אלי, ג'וני, נאג'ס, מירי, בופה, קיילי ואסתר הנהדרת. אח! חשב לעצמו, צבא גמדי המחילות האלה, בוודאי יש להם מניע נסתר כלשהו! חשב, בזמן שחזר לגלף את גליף העץ בידו. מעניין מתי תאניס אמור להגיע? שאל את עצמו חלמיש תוך כדי מבט עצבני בשעונו. הנה, הערב עוד מעט יורד, אנשים מסיימים לעבוד והולכים לפונדק להרוות את צמאונם, בזמן שאליזבט ג'ולי, מנקת הרחובות של סולאס, מתחילה בעבודתה המייגעת, כשהיא אוספת לכלוכים מהרחוב ושמה אותם בפח אותו היא נושאת על גבה המכופף והדואב משנים רבות של עבודה שהשאירו את חותמם על פרצופה המקומט ועל מלבושיה העניים. והנה -זאת בזמן שעשירי העיר, מבלי משים לסבלותיה, הולכים להם לפונדק במלבושיהם המפוארים: הנה הבנקאי העירוני, אלון שגורי, בחליפת ערב שלושה חלקים של כריסטיאן דיור. אח! הרהר לעצמו חלמיש. הבדלי המעמדות בסולאס - פעם זה לא היה ככה, הרהר בעצבות. מתי כבר תאניס יגיע? שאל את עצמו, בזמן שחזר לגלף את פיסת עץ האלון שבידיו. ככה זה ממשיך עד לפרק התשיעי - "האופל ותאניס מגיעים".

midnight dragon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

איזה כישרון

FiRePOweR

New member
ו75 ספרים אחרי זה

הם פוגשים את בופו . חזק. בנוגע למרטין אפשר לעשות אותו דבר עם גביאל קי רק שחלמיש ותניס חולמים זה על זה. איזה כשרון יש לשניכם.

סרינה99

New member
חיחיחי הייתי מנסה על גאי גבריאל

קיי אם היה לי כישרון כתיבה...מישהו מתנדב.?

סרינה99

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח לא קראתי את מחזור כישור הזמן אבל אני מנחשת שבגלל זה יש לסידרה 20 ומשהו ספרים

LuLuLu iT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif../images/Emo1.gif

מחזור כישור הזמן!
יא זה ממש דומה
הבגדים

midnight dragon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אתה גם כותב ספרים בנוסף לזה שאתה מתרגם? יכולים לצאת לך ספרים יפים

למעלה