הבטחתי...מנסה לקיים...

מירב ד

New member
הבטחתי...מנסה לקיים... ../images/Emo54.gif

זוכרים שאמרנו שננסה לקבוע פגישה בצ´ט? (מליון פעם בערך...) אז יש לי רעיון...אולי הוא לא כל כך טוב...אבל זאת הדרך היחידה שהצלחתי לחשוב עליה... אז ככה : היום ב 21:00 בצ´ט! זאת תיהיה הפגישה הראשונה... אני בטוחה שהרוב לא יגיעו... אם בכלל מישהו יגיע... אם לא...אז...מחר ב21:00 בצ´טפגישה שניה...וכך הלאה...בסופו של דבר תיהיה פגישה שיהיו בה הרבה אנשים... הרעיון לא משהו...אני יודעת...אבל כל כך חשוב לי להיפגש (וירטואלית)האנשים...ואני בטוחה שכולם יכולים לתרום לכולם מהידע והנסיון... אז...מה אתם חושבים? (שאלה רטורית...רעיון גרוע...) שלכם מירב... משועממת...וקצת עייפה...

אין בעיה צ´אט היום!!! לכולם!!!

אני אגיע בסביבות 9:30 וכל מי שרואה את ההודעה הזו מוזמן ללחוץ על הקישור לנעלה בראש הדף וזה יביא אותו ישירות לצ´אט פורום הפרעות קשב ולקויי למידה. להתראות שם!! אפרת

ציאט אבל ???

רעיון טוב אפרת כול כך שמחתי ישר פניתי לציאט אבל היתי לבד כולם פרשו ?בכול אופן אולי מחר יהיה לי יותר הצלחה איתכם . לדעתי ממש צריך לכחת ברצינות בהצלחה בייייייייי

דליה.ד

New member
פגישה, חצי פגישה..

נורא רוצה להיפגש בצ´אט, אבל אני מה זה הרוסה היום, החלטתי להשכיב את הכנופיה ולצלול בעצמי, א ב ל אם לא היום אז מחר, אוף! מחר יש לי ישיבת צוות.. אז אל תתיאשו ממני עוד ניפגש ונדבר עד שימאס לכם ! סתאאאאאם! אז תעשו חיים ו... ביי, ממני המותשת.....

אשלונית

New member
רעיון מעולה! רק שלא ראיתי את ההודעה

בזמן, אלא רק עכשיו. אני נכנסת לראות אם אתם עדיין שם, מקווה שכן. אש.

מירב חמודה אחלה רעיון ../images/Emo133.gif

אני חושבת שהרעיון של הציאט העלתי אותו לא פעם למה יש ציאט לכול כך הרבה נושאים אני מאוד רוצה ומבקשת מפני שמעוד חשוב לדעתי להחליף מידע און ליין ולעזור אחד לשני בתקווה שהכן כך יהיה .

מירב ד

New member
אני כזאת גנובה... ../images/Emo6.gif

שכחתי לגמרי מהצ´ט...ועוד אני בעצמי העלתי את הרעיון... אבל...מה אני יכולה לעשות שאחת הבעיות הכי גדולות שלי היא בעיית זיכרון?! בכל מקרה...אם מישהו הגיע וראה שהוא לבד...אז קבלו את התנצלותי... שלכם היום ב21:00 בצ´ט מירב...
כל מי שמתכוון להגיע היום לסמן בהודעה אחרי
או
או כל סימן אחר שמתחשק... רק כדי שנראה אם בכלל תיהיה נוכחות... מירב...

מירב ד

New member
אז אני הראשונה... ../images/Emo127.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo127.gif

בתקווה שאזכור...יש לי רעיון...אני הולכת להדליק שעון מעורר
בפלאפון
וככה אני אזכור... וכמו שאני מכירה את עצמי השעון יצלצל ואני לא יבין למה הוא מצלצל...
טוב...זה השלב להפסיק לרשום שטויות וללכת להתארגן לעבודה... שלכם מירב..."אישה עובדת"...

בבקשה מירב ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מירב חמודה נא לא לשכוח היום יש ציאט אין לי את סימן השני סליחה
להתראות בשעה 21 היום ביייייייייייי

למעלה