הבטחתי לעדכן אז...

eternal itch

New member
הבטחתי לעדכן אז...

להזכירכם, התחלתי לכתוב כאן וסיפרתי שחברה שלי גנבה לי את SHOWBIZ אז אני קונה לה אותו ליומולדת כדי ששלי יחזור בביטחה לביתו... הדיסק נמסר אליה הערב. מקווה לראות את שלי בהקדם. מה שכן, דעו לכם שהיה לי משום מה קשה במיוחד למצוא את הדיסק. אני לא אעייף אותכם בסיפור המלא, אבל בשתיים מתוך 3 החנויות בהן הייתי הוא לא היה במלאי. האם זה אומר שמיוז פופולריים בארץ עוד יותר משתארתי לעצמי? הייתי במוסיקה נטו, החנות שאני מחזיקה ממנה הכי הרבה בארץ ולא היה. התאכזבתי נורא אז התנחמתי בדיסקים של רדיוהד וסופר פרי אנימלס (התנצלותי על העברית...), לעצמי כמובן.
ואח"כ בשני סניפים של טאוור רקורדס עד שמצאתי בסוף. העיקר שמצאתי.

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif....

לפני כ-4 חודשים ביקשתי מאבא שיקנה לי את אורג'ין (כיום יש לי אותו אז הכל בסדר
והוא בדיסקמן!)..בכל מקרה, ביקשתי ממנו שיקנה לי, הוא במקרה עובד בת"א אז הוא נסע לחנות דיסקים שם והמוכר אמר לו שאורג'ין נגמר..אז אכן יש מצב שהם פופלארים ולא ידענו. וגם היום הייתי בקניון בחנות צליל (הלכתי כדי לחפש את הדיסק של לייף-האוס) וראיתי את אבסוליישן, שואוביז ואת הדיוידי. (אין לזה פואנטה כן?) זייהו בכל מקרה, שמחה שאת מקבלת את הדיסק בחזרה
-הלכתי להמשיך לה*ריד שירים, כי פירמטתי את המחשב לפני 3 ימים, והלכו לי כלללללל ה-600 שירים, ויותר מ-150 קליפים וסרטונים (יותר מחצי של מיוז)..אז כן, וגם 207 תמונות של מיוז
*מתה
*

A Quiet Cat

New member
זה באמת מוזר...

גם אני לא ידעתי שמיוז כל כך פופולאריים... אני בקושי מכירה אנשים שמכירים אותם! רק איזה 9% מהכיתה שלי מכירים אותם, ומתוכם - חלקם כמעט ולא שומעים אותם בכלל!!! ת'אמת לא הייתה לי הזדמנות לבדוק את המצב כי אני לא קונה אלבומים של מיוז, אני מורידה הכל... (אני לא רואה שום טעם לקנות עם אפשר לצרוב וזה בדיוק אותו הדבר...)

the papercut

New member
מורידה דיסקים??????

מזלך שאני לא המנהל פה, כי אם הייתי המנהל, הייתי נותן לך חסימה

NiKi†a

New member
רע מאודדדדדדדד

בעיקר כי זה נוגע למיוז. עכשיו אני בטלפון אז אין לי כח להתפלספויות אבל קונים דיסקים, לא צורבים. אני אישית קונה דיסקים של להקות שאני מעריכה..לא יודעת, אני לא צורבת..רק את הדיסקים שאין בארץ, למרות שאני מנסה להשיג אותם. אניווי, לא מדברים על דיסקים צרובים בפורום להבא
ואני באמת ממליצה לך לקנות דיסקים של מיוז, שווים ביותר ^_^

A Quiet Cat

New member
אני יודעת...

אני יודעת שזה פוגע ברווחים של הלהקה, אבל אני לא מזמן רק התחלתי ממש ממש לאהוב אותם. כמובן תמיד הערכתי את המוזיקה הגאונית שלהם ואז הליריקה העוד יותר גאונית אבל רק עכשיו התחלתי ממש להיכנס לקטע (במיוחד אחרי ששמעתי את absolution המעולה!) אז לא ממש הייתה לי הזדמנות לצאת ולקנות... אז אני מצטערת, אבל אני הולכת בקרוב לראות את Hullabaloo ...

gloria23

New member
אוף טעיתי במקום חחח

זה שקראתי על שירן והאבדות שלה...לי זה קרה עם וירוס מרושע שדפק הכל וגם הייתי צריכה לפרמט...

למעלה