הבטחתי לספר

lilaaa1

New member
הבטחתי לספר

איך היה ביומולדת שלי.... אז היה מזה עצוב... אני והאיש רבנו בטלפון ואחר כך הוא הודיע לי חגיגית שהוא לא יכול יותר ושהוא יודע שאני לא אבין אבל הוא לא יכול לבוא... היה לי מה זה רע... בכל אופן הבנתי שהוא לא בשבילי ונראה לי שההחלטה סופית.... אבל הלבד...הגעגועים....אני יודעת שיהיהיותר טוב עם מישהו אחר אבל... חזקו אותי....

|שיהיי אני לא יודעת אם זה יעודד....

" היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לlilaaa1 חג לה שמח וזר לה פורח, היום יום הולדת lilaaa1"
"טרו טרו אהה, טרו טרו אהה, יום הולדת יום הולדת הינה בה..."

קבלי ../images/Emo24.gif ועוד אחד ../images/Emo24.gif

ואם את צריכה עוד חיבוקים וירטואלים אז רק תגידי... קשה להיפרד. ועוד יותר קשה שזה דווקא ביום המיוחד שלך. אבל תזכרי שהיכן שהוא מצפה לך האדם הנכון ואחרי שתפגשי אותו כל כאב הלב הזה יראה לך כל כך רחוק. ובינתיים מותר לך להתאבל על האהבה שמתה. ואז תצאי לחיים ותראי שיהיה לך הרבה יותר טוב...

habubnik

New member
לילה היקרה

שום דבר לא קורה לחינם, ולפעמים ההחלטות הכי נכונות הן גם הכי קשות. אני מאמינה שאת יודעת מה נכון בשבילך, תהיי חזקה. זה בטוח ישתלם לך. אני פה בשבילך לדבר מתי שתרצי, במסרים, אייסיקיו או אימייל (בכרטיס האישי שלי יש הכל).

ShirShir

New member
../images/Emo24.gifחיבוקי.......

לא מגיע לו אותך!
הלוואי ולא תהיי יותר עצובה (
) תקומי מחר בבוקר
ותעשי חגיגה
צאי לבלות, תרגישי הכי טוב
וצי'ק-צ'ק יהיה לך מישהו חדש לאהוב!!
מחבקת אותך חיבוק חם ואוהב!!!

lilaaa1

New member
תודה לכולכן....

אני כבר מרגישה יותר טוב....
אתן ממש מקסימות!!!!

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

מבינה את כאבך ואת עצבך, וחבל שנאלצת לעבור זאת ביום הולדתך. כל שאוכל לעשות זה לאחל לך מזל טוב וכל הברכות והאיחולים שבעולם.

למעלה