הבטחתי וקיימתי

shady girl1

New member
הבטחתי וקיימתי

הנה התירגום לשיר "סטאן" stan: פיזמון של דיידו: התה שלי התקרר אני תוהה למה, יצאתי מהמיטה בכלל גשם הבוקר מערפל על החלון, ואני רואה הכל וגם אם יכולתי הכל היה אפור , חוץ מהתמונה שלך על הקיר היא מזכירה לי שזה לא כל כך נורא, זה לא כל כך נורא.... [אמינם בתור סטאן] סלים היקר , כתבתי לך אבל אתה עדיין לא מתקשר השארתי את הפלאפון את הפייג'ר ואת הטלפון בבית בתחתית שלחתי שתי עוד בסתיו , בטח לא קיבלת אותם.בטח הייתה בעיה בסניף הדואר או משהו לפעמים אני מקשקש את הכתובות לא ברור כשאני כותב אותם.לא משנה_ על זה , מה קורה בנאדם? איך הבת שלך? גם החברה שלי בהריון , אני הולך להיות אבא אם תהיה לי בת , תנחש איך אני יקרא לה? אני יקרא לה בוני גם קראתי על הדוד שלך רוני אני מצטער היה לי חבר שהרג את עצמו בגלל כלבה שלא רצתה אותו אני יודע שאתה בטח שומע את זה כל יום , אבל אני המעריץ הכי גדול שלך יש לי אפילו את החומר המחתרתי שלך , החומר הזה היה מגניב יש לי חדר מלא בפוסטרים שלך ותמונות , בנאדם החרא הזה היה ענק rawkus אהבתי את הקטע שעשית עם בכל מקרה אני מקווה שתקבל את זה , שלח בחזרה רק כדי לדבר , שלך , המעריץ הכי גדול שלך זה סטן פזמון [אמינם בתור סטן) סלים היקר עדיין לא התקשרת או כתבת אני מקווה שתהיה לך הזדמנות אני לא כועס אני פשוט חושב שזה דפוק לגמרי שאתה לא עונה למעריצים אם לא רצית לדבר איתי מחוץ להופעה שלך לא היית חייב אבל יכולת לחתום למת'יו זה האח הקטן שלי בנאדם , הוא רק בן 6 חיכינו לך בכפור שעות ופשוט אמרת לא. זה די מחורבן בנאדם , אתה האליל _ שלו הוא רוצה להיות בדיוק כמוך בנאדם , הוא אוהב אותך יותר ממני. אני לא עד כדי כך כועס למרות שאני לא אוהב שמשקרים לי זוכר כשפגשתי אותך בנובמבר? אמרת שאם אני יכתוב לך אתה תכתוב בחזרה-אתה רואה , אני בדיוק כמון במובן כלשהו גם אני לא הכרתי את אבא שלי הוא תמיד היה בוגד באמא שלי מרביץ לה אני יכול להתחבר למה שאתה אומר בשירים שלך אז כשעובר עלי יום חרא אני נוטה לשים אותם. את האמת אין לי משהו אחר אז החרא הזה עוזר לי כשאני מדוכא אפילו יש לי קעקוע עם השם שלך על החזה לפעמים אני אפילו חותך את עצמי רק כדי לראות כמה זה מדמם זה כמו אנדרנלין , הכאב הוא כמו ריגוש פתאומי בשבילי את רואה , כל מה שאתה אומר הוא אמיתי ואני מכבד את זה כי אתה אומר את זה החברה שלי מקנאה כי אני מדבר עליך 24 שעות ביממה (7 ימים בשבוע) אבל היא לא מכירה אותך כמו שאני מכיר אותך סלים , אף אחד לא. היא לא יודעת איך זה היה לאנשים כמונו לגדול אתה חייב להתקשר אלי בנאדם אני יהיה המעריץ הכי גדול שאי פעם תאבד שלך , סטן נ.ב. אנחנו גם צריכים להיות ביחד פזמון [אמינם בתור סטן] מר.אני יותר מדי טוב בשביל להתקשר או לכתוב למעריצים שלי היקר! זאת תהיה החבילה האחרונה שאני אי פעם ישלח לתחת שלך! עברו שישה חודשים ושום מילה! זה לא מגיע לי! אני יודע שקיבלת את שני המכתבים האחרונים שלי כתבתי את הכתובת ברור. אז זאת קלטת שאני שולח לך אני מקווה שתשמע אותה אני במכונית עכשיו אני עושה 90 על כביש מהיר שתיתי חמישית של וודקה , מתערב שאני ינהג? אתה מכיר את השיר של פיל קולינס "באוויר של לילה"? על הבחור הזה שיכל להציל את הבחור השני מטביעה? אבל לא עשה את זה? ופיל ראה הכל ואחרי זה הם מצאו אותו זה קצת ומה לזה , אתה יכולת להציל אותי מטביעה עכשיו זה מאוחר מדי אני על אלף משככי כאבים עכשיו אני מסומם וכל מה שרציתי זה מכתב מסכן או טלפון אני רוצה שתדע שקרעתי את כל התמונות שלך מהקיר אני אוהב אותך סלים יכולנו להיות ביחד , תחשוב על זה עכשיו הרסת את זה עכשיו אני מקווה שלא תוכל לישון ותחלום על זה! וכשתחלום לא תוכל לישון ותצעק בגלל זה!!! אני מקווה שהמצפון שלך יאכל אותך בגלל זה ולא תוכל לנשום בלעדיו! רואה סלים , {*צעקה*} סתמי כלבה אני מנסה לדבר פה! היי סלים , זאת החברה שלי צועקת בתא מטען אבל לא שיספתי לה את הגרון , רק קשרתי אותה , רואה? אני לא כמוך, כי אם היא תחנק היא תסבול יותר והיא תמות גם! טוב אני חייב לסיים אני כמעט בגשר עכשיו. או , חרא , שכחתי אני חייב לשלוח את זה {*קול של מכונית נופלת למים*} פזמון [אמינם] סטן היקר התכוונתי לכתוב לך לפני זה אבל פשוט הייתי עסוק אמרת שהחברה שלך בהריון עכשיו? באיזה חודש היא? תראה , אני ממש שמח שתקרא ככה לבת שלך והנה חתימה לאח שלך כתבתי אותה על כובע אני מצטער שלא ראיתי אותך בהופעה , בטח פספסתי אותך אל תחשוב שעשיתי את החרא הזה בכוונה רק כדי ללעוג לך. ומה החרא הזה שאמרת שאתה אוהב לחתוך את הוורידים גם? אני חושב שהחרא הזה זה ליצנות, כלב! עד כמה אתה דפוק? יש לך כמה בעיות, סטן, אני חושב שאתה צריך התייעצות כדי לעזור לתחת לרדת מהקירות כשאתה מתעצבן קצת. ומה החרא הזה שאמרת שאנחנו צריכים להיות ביחד? סוג של חרא כזה גורם לי לא לרצות שנפגוש אחד את השני. אני באמת חושב שאתה והחברה שלך צריכים אחד את השני או שאולי אתה פשוט צריך להתנהג אליה טוב יותר אני מקווה שתקרא את המכתב הזה , אני רק מקווה שהוא יגיע אליך בזמן לפני שתפגע בעצמך , אני חושב שתהיה בסדר אני שמח שהאשרתי אותך עם סטן למה אתה כל כך כועס? תנסה להבין שאני כן רוצה אותך בתור מעריץ אני פשוט לא רוצה שתעשה חרא מטורף ראיתי איזה חרא בטלויזיה לפני כמה ימים שעשה לי בחילה: איזה חבוב אחד היה שיכור והעיף את המכונית שלו מגשר והחברה שלו הייתה במטען- היא הייתה בהריון עם הילד שלו. ובתוך המכונית הם מצאו קלטת אבל הם לא אמרו למי היא הייתה מיועדת. עכשיו, כשאני חושב על זה, השם שלו היה...זה היה אתה............ לעזאזל!!

אולי תתרגמו משהו עדכני יותר

כמו למשל שירים מהדיסק החדש בבקשההה תעשו טובה אני לא מבין את מה שהוא אומר

k k1

New member
דיסק חדש!?

אם אתה מתכוון ל"the eminem show" אז הוא ממש לא חדש........

למעלה