s h o o s h a
New member
הבטחתי ולכן אקיים
(נא לקרוא את כותרת ההודעה בקולו של שמעוני ממקבילית המוחות
) לקחתי לי קצת חופש הייתי חייבת לטעון מחדש מצברים למלא עצמי באנרגיות במקום אלו שדי אזלו בתקופה האחרונה החלטתי ועשיתי ולהלן "יומן מסע" של שושה ביום רביעי פגשתי אנשים נפלאים אנשים קסומים אנשים שלאורך זמן מילאו את חיי והיו לי משענת כשנזקקתי למדתי שיש אנשים טובים באמצע הדרך ולא סתם אנשים ולא סתם טובים אלא נשמות נפלאות (ואם אמשיך כך, אמרח דף שלם, אז, די שושה!) וביום חמישי .... יום שהתחיל בנוסטלגיה טיול בשוק הפשפשים ביפו המלאך שלי מוביל אותי בין הדוכנים ולעיני נגלים חפצים שונים ומשונים שהחזירו אותי באחת לימי ילדותי הרחוקים, לבית אמי, לחוויות שחוויתי ונשכחו ממני ובין רגע חלפו מול עיני כמו בסרט. וחלקתי חוויות ילדות עם המלאך שלי שאף הוא נזכר בפרטים מילדותו כשנחו עיניו על אביזר זה או אחר. שוק הפשפשים - מומלץ בחום למי שלא היה שם מקום בו זכרונות עולים וצפים בך נוסטלגיה בהתגלמותה וכשנרגעתי מהרגשות שהציפו אותי נסענו למקום שונה בתכלית, מקום עכשוי, מקום בו ניצחתי את הפחד ו ב ג ד ו ל ה"KUMBA" - רכבת הרים מהירה ומפחידה שלא חשבתי שאצליח לשרוד את ה"שיוט" בה ... מהירות בלתי ניתנת לתיאור, עליות, ירידות, סיבובים ומה לא ... פחד אמיתי ועיניים עצומות ופה נעול ... מבועתת לחלוטין ולבנה כמו סיד ... אבל לא מנע ממני להמשיך הלאה אניה שנעה כאילו היא מתמודדת עם סערת גלים שמאיימת להטביע אותה. מצד לצד, למעלה ולמטה ... תחושה של עוד רגע אתה עף החוצה ... אמא'לה, איזה פחד ... והמלאך שלי לצידי ולא יכול לעשות כלום ... אבל המחשבה עליו לידי מעט מרגיעה ... ועדין - פ ח דדדדדד ויורדת מהאניה, רגלים רועדות מעט ולרכבת הרים נוספת מה אומר ... החוויות שלפני לא ממעיטות בפחד שאוחז בך תוך כדי נסיעה ברכבת ההרים. אז עוצמים עיניים, קצת צועקים ומתפללים שתעצור כבר ומשם אנחנו ממשיכים ל"אנית החלומות" (כך הם קוראים לזה שם) אניה שנעה מצד לצד ועולה ונעצרת בזוית של 90 מעלות ואנחנו תלויים בין שמיים לארץ. ואז יורדת למטה ובתנופה אדירה פשוט עושה סיבוב שלם של 360 מעלות. עיניים עצומות והרגשה שאתה מתפרק ... מעיזה לפתוח עין אבל מהר מאד מבינה איפה אני .... מפחיד .... לא לא לא ..... איזה פחדדדד אבל .... ת'אמת .... כייףףףףףףףףףףףףףףף לא נורמאלי ואז, מחליטים יחד, המלאך שלי ואני - שוב ל KUMBA ועולים, קשורים והרכבת מתחילה בנסיעה והפעם ... עינים פקוחות לרווחה לאורך כל המסלול וחיוך ענק של ניצחון מרוח על הפנים הפחד לא יכניע אותי הפחד לא הכניע אותי יכולתי לו ניצחתי אותו (כל כך סמלית היתה העליה הנוספת על הרכבת עבור המלאך שלי ועבורי בפעם השניה) אז מה אומר לכם אנשים יום חוויתי שכזה הגשמתי חלום של בילוי בלונה פארק חלום של ... הרבה מאד שנים והגשמתי אותו עם מלאך נפלא ששומר עלי, דואג לי ולא מוותר לי ולו לרגע ועם חיוך שמרוח לי על כל הפרצוף אני חותמת את היומן הזה שלי שבו חלקתי עמכם את חוויותי ומאחלת לכל אחד ואחת מאיתנו שבת נפלאה, שבת של חיוכים והמון אושר (נשמע קלישאי) אבל מרגישה כך כרגע ....
(נא לקרוא את כותרת ההודעה בקולו של שמעוני ממקבילית המוחות