הבטחתי ולכן אקיים

bel1bel

New member
הבטחתי ולכן אקיים

ספק מומלץ באיזור הדרום : טרבלסי קרמיקה - מחירים זולים משמעותית מאיזור המרכז וזה בדוק. חברים, לאחר השוואות רבות במוצרים שונים (ריצוף,אמבטיה,אינטרפוץ,אסלות,כיורים וכו') הם תמיד יותר זולים משמעותית !! על אותם מוצרים של חמת יש הפרשים של מאות שקלים, כמו שחברי המליצו לי בעבר, הם צדקו. דוגמא 1 אינטרפוץ 4 דרך של חמת,טרבלסי 350 ש"ח כולל מע"מ,זהבי עצמון 800 !!!! אותו דגם בחיי... דוגמא 2 (ויש עוד הרבה) אמבטיה 1.80 על 80 (שכחתי את שם החברה,לי גל או גל משהו) 1800 לעומת 1100 בזהבי. גם בריצוף הם יותר זולים,אני הולך לסגור הכל שם... 2 סניפים לטרבלסי,אחד בקרית גת והשני במושב בית הגדי (ליד נתיבות). לגבי השירות אני עדיין לא יכול להעיד,אבל קיבלתי המלצות מחברים. אתר האינטרנט : http://www.trc.co.il/ בהצלחה !! מקווה שיעזור למישהו.

fireman

New member
רק לוודא שמקבלים מה שמזמינים

לפני שזה יורד מהמשאית, לא אחרי שפרקתם והכנסתם את זה לתוך המבנה ונתתם לרצף להתחיל לעבוד. אם המוצר אינו תואם את ההזמנה לשלוח את המשאית בחזרה לספק, לא לקבל שום סיפורים של "יש לי עוד הובלות, אני חייב לפרוק, נבוא לקחת אחר כך"..... בהצלחה!
הערה: מה שכתבתי תקף בנוגע לכל ספק ולכל מוצר ולאוו דווקא בנוגע לספק הספציפי שהוזכר לעיל.

פיטנגו4

New member
כל מה שבחינם...

שווה בהתאם נתת לי הזדמנות להוציא קיטור :
אותי מרתיח הנושא של "עיצוב גינה בחינם" במשתלות, שמטרתו לדחוף מה שיותר צמחים מהמשתלה למה שפחות שטח, ואין שום קשר בין ה"תכנון" הזה לבין תכנון נכון והתאמה לתנאי השטח, הסגנון, ואפילו קו עיצובי חסר שם. עוד יותר גרוע מזה זה "עיצוב כלול" של גנן חסר כל השכלה וכשרון עיצובי. זה בכלל חארטה, שבגללה כל כך הרבה גינות בארץ נראות כמו שטיח דשא מקיר לקיר עם פרנזים של שיחים ועצים מסביב. אני מרוויחה הרבה כסף מתיקונים ושיפוצים של "עיצובי חינם" כאלה.
בקיצור: מה שבא בחינם עולה ביוקר..

bel1bel

New member
ממש לא מסכים איתך

במקרה הנ"ל , ביקרתי בזהבי עצמון ומאוד קשה לדמיין חדרי אמבטיה, שאלתי אם מישהו יכול לשרטט לי על דף את העיצוב ונענתי בשלילה, אין להם מעצב, זהבי עצמון !!! אין מעצב !!! בטרבלסי כמו שכתב כאן מישהו, הם מציירים לך על דף את הצעות העיצוב השונות וזה עוזר מאוד וב ח י נ ם !!! לא רואה בזה שום פסול. לגבי עיצוב גינה,אין לי מושג.

פיטנגו4

New member
OK

זה לא בדיוק "עיצוב פנים" יותר המחשה של סטיילינג לקידום מכירות. זה באמת חיוני. פסול אין בזה, כל עוד אתה מודע לכך שזה ממש לא עיצוב פנים.

כל כך הרבה אנשים

רוצים שטיח דשא עם פרנזים של עצים ושיחים..... (דימוי מצויין
), כשאני מדברת על משהוא אחר, זוקפים גבות.

פיטנגו4

New member
מודעות

הכל ענין של מודעות. מה שיותר יראו דברים אחרים, כך פחות ירימו גבה. :) כמו בכל תחום עיצובי אחר.

ממני מבקשים הרבה מאוד אנשים

להפטר מהגינה ולצקת בטון וריצוף ולמלא שטחים גדולים רק בטוף ללא כל צמחיה .

העצות שלך גם הן בחינם

יקח לך שנות דור להגיע לרמה של המעצב / אדריכל שעובד עבור טרבלסי " צבי גורנשטיין " אני מקווה שאני לא טועה בשם המשפחה . רצים אחריו מהרצליה פיתוח והוא גר בבאר שבע . בדרך אגב ובשניה הוא פתר לי בעיה שלא קשורה לקרמיקה אלא לעיצוב מעקה המדרגות בבית שלי . כנראה שאת גם לא מבינה כלום בעסקים , השרות חינם אבל מכניס כסף ומקל על האנשים שמתלבטים ,כך שזה חוסך זמן וכאב ראש לאנשי המכירות שיכולים לנצל את הזמן לעשות עוד עיסקאות . כאשר יש לאנשים פתרון הם לא הולכים לקנות במקום אחר .

פיטנגו4

New member
אותו אדם מוכשר

עצמו, לא יכול להפיק בשעה אותו דבר מה שהוא מפיק ב 20 שעות. פשוט לא יתכן. אם הוא מנוסה ורודפים אחריו - אז מה שהוא מפיק ב 20 שעות יוצא מעולה. אבל אי אפשר לעשות עיצוב פנים בשעה, זה חארטה. אפשר לתת עצות, ולשרטט איזשהי הדמיה על סמך בלוקים קיימים. לגבי הכדאיות הכלכלית - אין ספק שזה נהדר לעסקים. מי בכלל אמר שלא? זה גם מספיק ללקוח שרק רוצה עצה. לא מספיק למי שצריך עיצוב פנים. מי שחושב שמה שמקבלים חינם שווה למה שמשלמים עבורו אלפי או עשרות אלפי ש"ח, טועה מאד מאד מאד.

זה לא עיצוב פנים כולל אלא עיצוב חדרים רטובים

וכמו שאמרתי הוא לא רק מוכשר מאוד אלא גם מהיר מאוד . הוא נמצא שם כ 8 שעות בשבוע

פיטנגו4

New member
והוא

(בלי להתיחס לאדם הספציפי, ולחנות הספציפית שלא ומוכרים לי, אלא בכלליות כמובן) לא יבחר שום פתרונות שלא נמצאים בחנות הספציפית, גם אם יש פתרונות אחרים יותר טובים בחנות אחרת. וגם לא יחפש את הפתרון שמתאים בדיוק לתקציב, אלא ישתדל להגיע לסף העליון האפשרי. שוב, הכדאיות הכלכלית לחנות ברורה מאד. הכדאיות ללקוח - תלויה בזה שהוא יודע בדיוק מה הוא מקבל ומה הוא לא מקבל.

למעלה