הבטחתי ולכן אקיים

• פותח הנושא GMN
  • פורסם בתאריך
בשר זה רצח ורצח זה משמין.

מטעמי אידיאולוגיה. גם הייתי טבעונית שנתיים והתחלתי להעלם אז הפסקתי. אבל אני לא מטיפה לאחרים, צדיק באמונתו יחיה רק שלא ימות מזה.

אם כבר בשר זה רצח, מישהו מגיע להופיע של

מוריסי בפארק הירקון? אני שוקל את העניין.

29 ליולי. תשמרי טוב טוב על האוכל

בדירה שלך, כי הוא מאוד השמין בשנים האחרונות

שמן, רזה, יאכל לי את כל האוכל, לא ייגע בכלום,

מה איכפת לי? את מה שהוא עושה, הוא עושה טוב? זה מה שחשוב. כרטיסים יקרים?

הוא שר טוב, אבל אני לא בטוח איך

הוא על הבמה, את יודעת התנועות הסקסיות שהוא עשה בתקופת הסמית' הן קצת יותר קשות לביצוע עכשיו עם כל השומן שהתווסף. לגבי מחירי הכרטיסים ,אז אני לא יודע.

עם שומנים, בלי שומנים -

קשה לי לדמיין תנועות סקסיות שגברים עושים (אולי בסיטואציות מאוד מאוד מסויימות שלא כוללות במה ושירה (כלומר, הן יכולות, אבל לא בהכרח. כמו שהן יכולות לכלול עוד מכלול רב של דברים)). מצידי שינענע את התחת העסיסי שלו לצלילי המקרנה, אבל שישיר. אני אברר כמה עולים כרטיסים.

moranka

New member
במקומות ממש חמים

בהודו, כשהיה מאורר תקרה, הייתי מרטיבה את הסדין, ומתכסה בו, זה מצנן חבל על הזמן. כי זה זוועה לשכב במיטה ולהרגיש כאילו טובעים בבריכה של זיעה...

../images/Emo45.gif

או שממש לפני השינה עושים מקלחת במי קרח (בלי לרמות, שיהיו קרח! כ"כ קרים שקשה לנשום), לא מתנגבים וישר קופצים להתייבש במיטה. זה מצנן חבל על הזמן.

moranka

New member
חחחחח

אין שם כ"כ ברירה... יש רק ברז אחד- למים קרים...

יפה יפה.

ח"ח על הלף והשוקולית. רק מה שמפריע בפינת המולטימדיה (חי חי), שהשולחן מחשב צמוד לארונית וחוסם מקום איחסון (אני נורא פרקטית). בכלל, אני לא אוהבת רהיטים שחוסמים אחד את השני. המטבח מתאים לי בול, ממצה את כל מה שאני יודעת לעשות במטבח (שוקו וקפה)

GMN

New member
פייי...יפה ששמת לב לשוקולית

וזה ממש לא מפריע לי שהשולחן חוסם את הארון.

יפה יפה

מה גודל הדירה? (מאז שיש לי חברה עירונית, אני כבר לא קורא לזה חדר). וכמה השכ"ד? במידה ואתה מקיבוץ מופרט. אגף השינה שמאחורי הטלויזיה מאפיין גם שכונה קטנה אצלנו, אולי בתקופה מסויימת בנו לפי אותן תוכניות.

MsUnderstood

New member
יש לכם שכונה לא קטנה../images/Emo35.gif

נחמד שאתה כותב פה
ואני עוברת יותר מידי בזמן האחרון לידך...

Nipiy

New member
זאת את עם האוטו מיגור??

נשבע לך דנה אני מפנצ'ר לך את הגלגלים חלאס לחנות שם!

MsUnderstood

New member
אני יודעת שאתה רוצה שאני אבוא לבקר

אבל זכית היום כבר בטלפון ממני...זה אמור להספיק.. איזה מכונית? אני נוהגת רק על החדשות... אה,ולא איבדתי כלום בר"י

למעלה