הבטחתי ולכן אקיים

• פותח הנושא GMN
  • פורסם בתאריך

GMN

New member
הבטחתי ולכן אקיים

תמונות מהחדר החדש והמגניב שלי. איזה מזל שהשקעתי בו את כל הנשמה לפני שעברתי...הוא היה במצב נוראי לפני השיפוץ שלי. בתמונה (תבינו לבד מה זה מה): הסלון, הבר, המטבח לברביות ואיזור המולטימדיה.

GMN

New member
ופנורמה די גרועה

אני חייב לשכלל את השיטה שלי...

GMN

New member
שלילי

זו מיטה לאורחים. מאחורי הכוננית הגדולה עם הטלויזיה יש חדר שינה מרווח למדי.

Nipiy

New member
החדר שלך בנוי דומה מאוד לשלי

אהבתי את הבר.

GMN

New member
אין מזגן

כרגע לא צריך, אני מקווה שכך זה ימשיך להיות. אני מעדיף להמנע ממזגן, זה גם יקר וגם מזהם. אבל נראה...לא יודע אם אני אשרוד את עונת החמסינים בלי מזגן...

MsUnderstood

New member
מזגן../images/Emo99.gif

במיוחד שזה בחינם

../images/Emo45.gif מיותר מזגן

למרות שאני ממש סובלת בחום, אבל גדלתי בדרום החם בבית ללא מזגן ועכשיו אני גרה בת"א המיוזעת בבית ללא מזגן. פיתחתי כמה פטנטים ברבות השנים, אחד מהם, לקחת בד דק, להרטיב אותו, לסחוט היטב (לא נרצה מים מטפטפים לגוף החשמלי של המאוורר) ולהניח על פני המאוורר. זה מקרר את הרוח יופי-יופי.

אבל צורך פחות חשמל והרבה פחות מזהם

חוצמזה, את גם ככה בבית, חולה ואין לך מה לעשות אז הרי לך סוג של תעסוקה
חזרה

MsUnderstood

New member
אנחנו לא ממש משלמים על חשמל..

ההורים עוד קצת,וגם זה לרוב אנחנו מקבלים זיכוי..בדירות כמו שלי לא משלמים על חשמל
אני חולה...אז יותר קר לי מחם לי... ובכלליות לא כזה חם פה כרגע...אם הר"יניק יזכר,בבצפר אמרו שתמיד ביגור יותר קר מבקיבוצים האחרים...איזה יופי שיש את הכרמל
אה,ואני חולה,אין לי כוח לעשות משו...לשבת מול המחשב זה לא לעשות משהו...אז זה מה שקורה..

לא בגלל אי התשלום (או) התשלום על החשמל,

בגלל האקולוגיה וזה! את יכולה לאפות דברים טעימים ולשלוח לי, אפשר לעשות את זה בישיבה.

MsUnderstood

New member
אני אוהבת לאפות../images/Emo70.gif

אחותי היום אמרה לי שהעוגה שהכנתי שהייתי חולה יצאה לי יותר טובה מתמיד אז היא בקישה שתמיד אני אהיה חולה שאני מכינה אוכל... אולי באמת אני אכין פה ארוחות

MsUnderstood

New member
תגידי מה את רוצה ואני אכין..

אבל רק חודש הבא אני מגיעה לת"א...וגם זה לא בדיוק לת"א אלא לרמת גן....את מוזמנת לבוא לקחת ממני

כל דבר שלא מכיל בשר,

יופי מבחינתי. ככה שפאי בשר לא על הפרק, אבל איזה קיש רוקפור ובטטה ככה יעשה לי נעים אחרי כל הכלום שאני אוכלת.

למעלה