הבטחתי בעיניין ה ICLAY במפגש סיפרתי לאילאיל על חרוזים מה - ICLAY הראשונים בשחור לבן
M mnoya New member 18/4/06 #1 הבטחתי בעיניין ה ICLAY במפגש סיפרתי לאילאיל על חרוזים מה - ICLAY הראשונים בשחור לבן
א אילאיל זיו New member 18/4/06 #4 זה נראה כ"כ יפה...אבל העיניים אאחחח אין מצב לתמונות קצת יותר גדולות ופחות מטושטשות??????? פליזזזזזזז.
זה נראה כ"כ יפה...אבל העיניים אאחחח אין מצב לתמונות קצת יותר גדולות ופחות מטושטשות??????? פליזזזזזזז.
ב ב ק ה New member 18/4/06 #6 מישהיא מכירה אתר עם הסבר להכנת חרוז חרוזים מעיסת נייר ? זה ניראה כמו פעילות חמודה עם ילדים אשמח לקישורים תודה בקה
מישהיא מכירה אתר עם הסבר להכנת חרוז חרוזים מעיסת נייר ? זה ניראה כמו פעילות חמודה עם ילדים אשמח לקישורים תודה בקה
נ נילקי1 New member 18/4/06 #7 לא אתר אבל הסבר: לוקחים עיסת נייר גרוס, מגלגלים, תוקעים שיפוד עץ מרוח בוזלין, ומניחים ליבוש.
ג גלי של משה New member 18/4/06 #9 אהבתי את שילובי הצבעים שבחרת../images/Emo23.gif ואשמח לראות בתמונות גדולות יותר כדי להתענג על היופי הזה
אהבתי את שילובי הצבעים שבחרת../images/Emo23.gif ואשמח לראות בתמונות גדולות יותר כדי להתענג על היופי הזה
M mnoya New member 20/4/06 #13 ICLAY חומר פלסטי חדש יחסית שמתייבש באויר אחרי 24 שעות. הוא מרגיש קצת כמו ספוג. מאוד קל ורך וכמובן כמו לכל חומר יש לו את היתרונות והחסרונות שלו.
ICLAY חומר פלסטי חדש יחסית שמתייבש באויר אחרי 24 שעות. הוא מרגיש קצת כמו ספוג. מאוד קל ורך וכמובן כמו לכל חומר יש לו את היתרונות והחסרונות שלו.
M mnoya New member 19/4/06 #12 לא ממש עוזר...... ברגע שאני מורידה את המשקל - זה נראה כמו הצרות של..... אילאיל- אני שולחת לך מייל.....תעשי איזה קוסמות!
לא ממש עוזר...... ברגע שאני מורידה את המשקל - זה נראה כמו הצרות של..... אילאיל- אני שולחת לך מייל.....תעשי איזה קוסמות!