הבטחתי בדיחה

קונדסון

New member
הבטחתי בדיחה

אז ככה: אריק שרון מסתובב בעזה,פתאום הוא רואה ילד פלשתינאי. שרון שואל את הילד:``ילד , בן כמה אתה?`` הילד משיב:``עוד מעט 13 `` אריק עונה לו:``אופטימי הא?......`` ועוד אחת: מטוסו הנשיאותי של קלינטון מתכונן לנחיתה. הטייס מכריז:``נא לא לעשן, לחגור חגורות,אדוני הנשיא מתבקש להחזיר את הדיילת למצב מאונך....`` ביי ויום טוב.

גילית.

New member
לקונדסון הקונדס

תמיד כיף להתחיל את הבקר עם חיוך בזוית הפה, ולקוות שיום השמש המופלא הזה, יגדיל אותו לחיוך רחב, אז שיהיה לך יום מוצלח גילית

קונדסון

New member
ארבלון סליחה שאני נדחף באמצע אבל...

אבל.... גם אתה נדחפת באמצע למרות שזה בכלל לא מפריע לי ובכל זאת, רק רציתי לאמר גם לך ב ו ק ר ט ו ב . ביי

Spiderwoman

New member
חחחחחחחחח קונדסון

אחלה בדיחה! ובוקר טוב שיהייה לך. ודרך אגב, מי זאת גילית?!?!

קונדסון

New member
אותי את שואלת????

מכל האנשים פה בצא`ט דווקא אותי את שואלת מי זאת גילית?? חחחחח הזכרת לי בדיחה ואספר אותה יותר מאוחר בכל אופן גילית זאת התגילית של הצ`אט.... סתם מאיפה אני יודע אני כולה חדש פה .. שנה וחצי בלבד. דרך אגב , תמיד טוב לשאול את התגלית בעצמה לא? אז מי את גילית שנבחרה לתגילית השנה בצ`אט???? ביי

גילית.

New member
לקונדסון אהבתי נורא

קראתי וצחקתי נורא רק היום ראיתי, ומצטערת שלא אתמול כי היום הייתי קמה עם חיוך גדול גדול. אתה שנה וחצי פה ואמי רק שבועיים והעניין שבי מתגלה, מחמיא לי שבעתיים. שמחה שהצתתי את דמיונכם, מקווה שאמשך גם בעתיד לעשות שרות זה עבורכם. ממני גילית

patishon

New member
נו באמת ספיידר??????!!!!!!!!!!

מי זו גילית????????????? קולובוס גילה את אמריקה. גילית גילתה את קונדסון. וליהי גילתה את פטישון. ואת מספרת לכולם שעברת פסיכומטרי. יום טוב ! >>>>>>>>>פטישון.

בוקר טוב לקונדסון!!

ידידי,שאני ``נדחף`` אז זה אף פעם לא בשקט.. ראה איזה ``זקן`` מצמחת הודעתך ואיזה תגליות מתגלות כאן... שיהיה לך יום טוב ובדיחות לנו תידחוף.

שרית.

New member
כולי קנאה ;-)

היי ארבל חיכיתי גם לבוקר טוב , אבל הוא נשלח לגלית , כולי קנאה .......... שרית

קונדסון

New member
גילית....

ראשית ,תודה על התגובה היא מאד מחמיאה. שנית ,כשמך, גילית לי עוד דבר עלייך - את מגיבה לא רק בלילות אלא גם במשך היום ונחמד לדעת זאת. שלישית, יום טוב גם לך. ביי

למעלה