הבטחות צריך לקיים קבלו חגיגת שלגונים של משפחתינו קבלו את החתיכה הדוגמנית שלי סופה
K kkationok New member 24/6/07 #1 הבטחות צריך לקיים קבלו חגיגת שלגונים של משפחתינו קבלו את החתיכה הדוגמנית שלי סופה
T toomuchdogs New member 24/6/07 #40 פיכסה על הריר!!!!! אין מצב שעל ג'ינג'ר השתגעת מה פתאום ג'ינג'ר!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פתאום חשבת ככה - באמת השתגעת!?!?!?!?!?!? או שזה החום משפיע!!!!!!!!!!!!!! אני אגיד פיכסה על ג'ינג'ר????????????
פיכסה על הריר!!!!! אין מצב שעל ג'ינג'ר השתגעת מה פתאום ג'ינג'ר!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פתאום חשבת ככה - באמת השתגעת!?!?!?!?!?!? או שזה החום משפיע!!!!!!!!!!!!!! אני אגיד פיכסה על ג'ינג'ר????????????
Y yaelbm New member 24/6/07 #39 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאת לא מתביישת לקרוא לנטיפים שלה פיכסה ? אני מתה על התמונה הזו - אני מצרפת לך שתהני גם את מהנטיפים
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאת לא מתביישת לקרוא לנטיפים שלה פיכסה ? אני מתה על התמונה הזו - אני מצרפת לך שתהני גם את מהנטיפים
L Las Pirus Israel New member 24/6/07 #71 עכשיו גילינו את סוד ההרזיה!!!!!!! סמדר הכלבה שלך בולימית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו גילינו את סוד ההרזיה!!!!!!! סמדר הכלבה שלך בולימית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!