הבטחות ב'

עָנת

New member
אודי יקר../images/Emo70.gif

לא מבינה מדוע האגף לא שילם את מלא הסכום עבור מוצרים שאתה חייב אותם עקב נכותך
תשמע זו ממש שערוריה
אודי,מאחלת לך חיים טובים,מלאי סיפוק והעשרה פנימית! רוצה לשתף אותך במשהו אישי
בשנה הראשונה לאחר הקטיעה,מחשבות כגון:אוף זה היה יכול להמנע,/אם לא הייתי עושה כך וכך.... אני עכשיו לא חושבת על זה! אני מקבלת את עצמי,בדיוק איך שאני! ואני אגיד לך משהו:ערכו של האדם לא מתבטא במראהו החיצוני,או במה שהוא עושה/לומד הערך האמיתי הוא בנפש האדם ובגדולה שלו לעבור /להתמודד עם דברים, שלא מה בכך!

חייקין

New member
כל הכבוד לך ענת

אין לי ספק שבין שנינו את הגיבורה האמיתית
לצערי אני נופל בין הכסאות. נכותי 100% אינה נותנת לי אפשרות לקבל כל מיני עזרים, למרות שמצבי האמיתי קשה לא פחות מנכים "מיוחדים", שודאי שאיני מקנא בהם... נכה 100% מיוחד מקבל שער חשמלי, נכה כמוני, שמתקשה מאד לרדת ולעלות מן הרכב לפתיחה / סגירה של השער, כבודו במקומו מונח
וכמובן שנאלצתי לשלם המתקן מכיסי... דרך אגב, הרופאים ברמב"ם רצו לקטוע את רגלי מתחת לברך, אך הפרופסור דאז, שטיינר (לא שטיין
) החליט לעשות בונגרפט, ואכן במשך שנה וחצי עברתי טיפולים וניתוחים, ורגלי נותרה, קצרה בכמה סנטימטר, נפוחה ועם דלקת עד היום 33 שנים. אני מכיר נכים קטועי רגל המשחקים כדור-סל, לצערי אני דורך ברושי על הרגל...אני רק יפה יותר
(לא להתיחס ברצינות רבה מידי
). נקוה שיום אחד יבינו באגף השיקום שגורמים עול מתמשך לנכים כמוני "הנופלים בין הכסאות", ויעזרו עזרה אמיתית, עם כל הלב... אודי

למעלה