הבטחה

kung fu

New member
חבל על הזמן.... ../images/Emo5.gif

אני לא יודעת מה בדיוק קרה
קראתי את מה שכתבת, אחר כך קראתי את מה שצ'רלילה כתבה לי, ואחר כך קראתי כמה דפים בספר "אבא עשיר אבא עני". העיניים שלי פשוט נרדמו..... היה לי את החלום הכי מפחיד שחלמתי אי פעם. בחלום חשבתי שאני משתגעת, לא הצלחתי לראות כמו שאני רואה בדרך כלל, ראיתי הבזקי אור (במקום אנשים), ועוד כל מיני דברים מטורפים. בשלב מסויים מישהי העירה אותי מהחלום ואמרה לי שרק ישנתי (הערה: זה עדיין במסגרת החלום), וראיתי אותה באופן מאד מוזר, ואני כבר לא זוכרת מה קרה..... ואז בסוף התעוררתי ממש לאט, ולקח לי זמן לחזור למציאות הנוכחית. קמתי סחוטה נפשית ופיסית. ולראשונה ממש הרגשתי צורך ח-ז-ק להיאחז במציאות המוכרת לי, אם אתם רוצים לקרוא לה הטונאל. ואז הרגשתי שמה שהכי יעזור לי לחזור למציאות, זה לאכול טילון. זה אכן מאד עזר. נרגעתי, אבל אני עדיין מאד עייפה. עייפות מאד דומה לחלימות שהיו לי עם יצורים לא אורגניים. יש לי שיעור קונג-פו היום וממש אין לי כוח ללכת אליו. נראה, אולי אני אוכל ארוחת צהרים ואני אקבל כוחות

charlila

New member
לוקדו,

צר לי, בזמנו התנצלתי שקראתי לך נודניק, אבל הנה קצרה רוחי ופקעה נמוסיותי. לדעתי האתר שלך מנג'ס, וכמו שליח החלימה - חוזר על דברים הידועים מלכתחילה. לשם מה אתה חוזר עליהם? לדעתי אתה מסיט תשומת לב למבוי סתום אנרגטי. אגב - התחלת פה באתר בתחנונים שנחזיר את האקדחים לגדולים ונחזור לדובי ולמוצץ. ועכשיו אתה מתערב בקהל כאילו כלום. שינית את דעתך? או שאתה רק נמנע מלהזכירה?

loquado

New member
צר לי שקצרה רוחך

אם תרצי להגביה אותה תצטרכי כנראה לבנות בסיס אחר. ועכשיו... נותר להמתין לראות מה ייצא מהפקעת -משהו זוחל או פרפר.

למעלה