הבטחה הבטחתי.

הבטחה הבטחתי.

ולכן אקיים. שובו של השנאי (=שנא"י המחודש), משאיר את חותמו (עם שגיאת כתיב למטה בחתימה עצמה, אין לי כח לתקן אותה, אמור שם להיות an ורשום and .... לא יודע למה יצא לי..... לא משנה ) קיצר. דוגית, לתשומת ליבך. גם לתשומת ליבך ע-ג-ר.... :)

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

פה אתה יכול לראות את כל המשפחה רחבת הידיים
משפחה-לומר שלום
תודיע לנו שוב כשתהיה בצאט או משו

¥EleVatioN¥

New member
מיאווווו../images/Emo108.gif../images/Emo129.gif

ששבבבבבבייייייייייייייתתתתתתתתתתהההההההההההההההההההההההההההההההההה

ברוכה? ברוכה הבאה?

למה עברתי איזה ניתוח שאני לא מודע אליו ? תקשיבי, למרות אפיזודות שונות ולעיתים עודף רגשנות ונטיה ללבוש תחתונים ורודים (זה לא בכוונה, כיבסתי לבן עם צבעוני ואל תשאלו את ההמשך) - אני עדיין רואה את עצמי כגבר, וטוב שכך (לפחות לפי דעתי, בהתחשב בכמות השיער שיש לי על הגוף). לתשומת לבכם. שנא"י - האגודה לזכויות הטרנספורמטור במשפחה.

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

גבבבבברררררר יש לך גם לבבות על התחתונים?

pinoki

New member
היי היי היי

איפה ההודעה שכתבתי ... אוףף כנראה לא נשלח... בכל מיקרה... בטח שאני יודעת שאתה בן.... חחח אריאל הוא בן ....
אתה אריאל ולא אריאלה .... חחח

מספר תגובות -

ראשית, הרשו לי לציין שאני בכלל לא אריאל (אני משהו אחר, אם תשאלו אולי אני אענה לכם) ואריאל הוא סתם שם רנדומלי שבחרתי. בנוסף, בנוגע לשאלה שהועלתה קודם, כן - יש לי תחתונים עם לבבות. ציירתי עליהם לבבות באחד הימים בקורס שלי, כשלא היה לי שום דבר יותר טוב לעשות (ללמוד את החומר של הקורס לא נחשב משהו טוב), וזה מה שיצא. אז זהו. להמשך תגובות ניתן להשיג אותי דרך המסרים, או אפילו בפורום. בתודה מראש - שנא"י - אדם אחד שמספיק בטוח בגבריות שלו בשביל להודות שיש לו תחתונים עם לבבות (ורודים צבעוניים והכל).

¥EleVatioN¥

New member
הנני שואלת../images/Emo129.gif

מי אתה
אם אתה לא אריאל
למה לא אריאל
[אני לא חטטנית חס ושלום]

כי אני לא אריאל

באותה נקודה ספציפית בזמן לקחתי על עצמי את השם. אבל אני לא אריאל. אני שנא"י.

למעלה