הבחירות שלנו

רק מאחד!

דיקיי היקר! אל נא תתרעם עליי, שהפעם לא אסכים עם דבריך. אדרבא! מתלו8ך דבריך ניכר, שהחינוך הדתי האמיתי חסר לך. התלורה מצווה לדון כל אדם לכף זכות ולאהוב איש רעהו. עם כל הכבוד לפלשתינים, שאין לי דבר אישי נגדם, משום שאין בכלל עם כזה, ועם כל הכבוד לןערבים, שאינני שונא אותם בשל מוצאם, ואפילו לאמריקאים, שלא עשו לי רע במיוחד פרט להחזקתם את פולארד במאסר ממושך, ששום מרגל ממדינת אויב לא "זכה" לו, אני דואג תחילה לאחים שלי בני עמי. אין לי ספק, שגם לך איכפת מקרובי משפחתך יותר מאשר מכל אדם אחר. למה תצפה ממני להיות שונה ממך? גמר חתימה טובה ואולי לשם שינוי נתחיל להתעסק עם המאחד בינינו. במהלך השנה מצאתי הרבה יותר מזה מאשר מהמפריד. ממילא לא נהיה שווים לעולם אבל מותר להיות מאוחדים מבלי לשנות איש את דעתו.

1yuda1

New member
תודה

זה היה פשוט יפה, מרגש תמציתי! אהבתי! זה נראה שחקרת את הנושא לעומק, אהמ, יש לי שאלה שאני חושב שאתה תדע לעזור לי בזה, אז איך אפשר יהיה ליצור איתך קשר? תודה מכל הלב...

1yuda1

New member
תודה

זה היה פשוט יפה, מרגש תמציתי! אהבתי! זה נראה שחקרת את הנושא לעומק, אהמ, יש לי שאלה שאני חושב שאתה תדע לעזור לי בזה, אז איך אפשר יהיה ליצור איתך קשר? תודה מכל הלב...

למעלה