הבחירות - רבע הגמר!!!

הבחירות - רבע הגמר!!!

כן כן, חבר'ה, רבע הגמר... נשארנו עם 13 שירים! כולה 13!!! המקבל חסינות הוא "איזו מין ילדה" שזכה במספר הרב של ההצבעות, והביס לחלוטין את "קרוב אליי" שלא זכה לשום קול...
אז הנה השלב הבא... שיהיה בהצלחה! "באהבתנו" מול "סוף לסיפור" "משנה לשנה" מול "מילה טובה" (האירוניה...
תמיד אמרתי ששניהם מאוד דומים) "תמונה" מול "למחרת" "געגוע" מול "עשה שיהיה לי קל" "חוזרת" מול "אגדת אופליה" "שיר ערש" מול "ימים טובים" אחחח... כמה שזה קשה... בהצלחה!

YA2007

New member
בחירות ומתח...

*"סוף לסיפור" *"מילה טובה" *"למחרת" *"געגוע" *"אגדת אופליה" *שיר ערש"

Gods Wave

New member
אז ככה P-:

באהבתנו משנה לשנה עשה שיהיה לי קל חוזרת ימים טובים בין תמונה לבין למחרת אין אפשר, שניהם נהדרים!

יופי של חסינות ../images/Emo9.gif

"סוף לסיפור" "משנה לשנה" "תמונה" "געגוע" "חוזרת" "משנה לשנה אני הולכת ונחשפת מעונה לעונה אני מתקלפת מסירה את כסותי הישנה מקפלת אותה בפינה ומסתכלת..."

caliope

New member
:)

"באהבתנו" "מילה טובה" "תמונה" "געגוע" "חוזרת" "שיר ערש"

clevelandrocks

New member
מיכלי- את לא טובה בזה../images/Emo46.gif

את שמה את כל השירים הטובים אחד מול השני! סוף לסיפור
משנה לשנה למחרת עשה שיהיה לי קל אגדת אופליה ימים טובים

אה... סליחה יקירי...

זה הסדר, והוא ככה כבר כמה שלבים... תאמין לי שגם לי קשה... חחח אבל לא בסוף לסיפור (כבר סיכמנו את החילוקי דיעות האלה, לא?) למה אתה לא מחזיר מסרים, אה?

ToMeTiN

New member
בחירה

לא כיף, אבל נחוץ:) סוף לסיפור משנה לשנה תמונה <-- הצלצול של המירס שלי עשה שיהיה לי קל אגדת אופליה <-- הצלצול של הסלקום שלי שיר ערש

venustudent

New member
באמת נהיה קשה

סוף לסיפור מילה טובה למחרת געגוע אגדת אופליה (את שני השירים בזוג האחרון אני לא מכירה...)

zoharrr1

New member
הבחירות שלי

באהבתנו משנה לשנה למחרת געגוע חוזרת שיר ערש

למעלה