הבחירות להתאחדות

הקרפיון

New member
הבחירות להתאחדות

שמועות מספרות שחברים נכבדים בפורום זה רצים למושבים (או לראש? השמועות לא היו ברורות) ההתאחדות. כמות השקט בנושא הזה כאן מרשימה. הודאות בנושא לא זוכות למענה, מידע לא מפורסם, ורק נתחן שמועתי בכלל מזכיר את המצב. לא הייתי מעלה את אענין עם 1. הבחירות לא היו ממש מעבר לפינה 2. אני, ולפי הדיון שהיה פה לפני כמה חודשים, לא רק אני, רוצים לדון ולהשפיע על ההתאחדות והבחירות. ו... 3. תעמולת הבחירות עולה על גדותיה בימים האחרונים, והשמועות המלוות שמות פרופורציות אחרות על המהומות המתרחשות על פורומינו בימים האחרונים. בואו נוסיף טיפה שקיפות לענין הזה. מתוך כבוד לקוריאים פה. ועוד כמה שאלות מינוריות למי שמיודע יותר: א. מתי הבחירות ב. מה פורמט הבחירות (כמה נבחרים, לאיזה תפקידים) ג. האם הישיבה לשינוי התקנון (שלא מן המנין) התקימה כבר? מה הוחלט? האם היא עדין צפויה ? מה על הפרק? ד. מה ידוע על המועמדים? (ויש מי שיוסיפו "ומי מממן אותם\למי נאמנותם") שלכם, הקרפיון הסקרן.

bennysnuba

New member
בחירות להתאחדות - כמה תשובות

אין עלי את הדואר שהתקבל אבל בכל זאת. 1. האסיפה לשינוי התקנון בוטלה בגלל הגשם שהיה בצפון ומנע מרבים (כולל יו"ר העמותה) להגיע. לכן למיטב הבנתי כל חבר בעמותה (נדמה לי שמעל גיל 18) יכול לבחור ולהיבחר. 2. חברי פורום שרוצים להיבחר צריכים להצטרף כחברים בעמותה (אם אינם כאלה עדיין) ולהעביר פרטים להתאחדות בהקדם (תתקשרו לאורלי בהתאחדות כדילדעת יותר). 3. ההתאחדות תשלח לכל חבר רשום דף ובו פרטים על כל המועמדים וכן טופס המאפשר בחירה בדואר. יש גם אפשרות להצביע פיזית באסיפה.

תשובות לקרפיון

1. הבחירות להנהלת ההתאחדות יערכו ב- 14.2.02, בגני התערוכה בת"א. ניתן יהיה להצביע במקום, החל מהשעה 1700. לחילופין, ניתן להצביע בדואר בעזרת טופס שיישלח לכל חברי ההתאחדות, ובתנאי שהטופס יגיע לועדת הבחירות עד יום הבחירות. 2. יכול להצביע כל צולל מעל גיל 18 ששילם את דמי החבר להתאחדות בשנה שקדמה ליום הבחירות. 3. יכול להגיש מועמדות להנהלה כל חבר התאחדות שחברותו בתוקף, והגיש מועמדות לפני ה- 30.12.01 . הגשת מועמדות נעשית ע"י מילוי טופס וחתימה על תצהיר. המועמדים יכולים לצרף טקסט של חמישים מילה על עצמם שיישלח לכל חברי ההתאחדות לקראת הבחירות. 4. לגבי האסיפה לשינוי התקנון, היא אכן בוטלה כפי שבני ציין, ונדחתה לתאריך 30.12.01, בשעה 1700, במרכז הקונגרסים (אולם 4) בגני התערוכה. רק לצורך הבהרה, שינויי התקנון המוצעים אינם חלים על בחירות אלו. מדובר בצמצום מס´ חברי הנהלה (מ- 14 ל- 10), ביטול השריון לחברי הנהלה המתפרנסים מצלילה, קביעת פז"מ חברות בעמותה למועמדות להנהלה ועוד. כאמור, לא רלוונטי לבחירות אלו. מקווה שסיפקתי את סקרנותך, לירון.

לירון ידידי-נא לדייק !

לירון ידידי! נא לדייק ! מעולם לא היה (או לפחות לא בשנים האחרונות), שיריון למתפרנסים מצלילה, אלא להפיך, הגבלה של עד 7 מתפרנסים מצלילה, דהיינו, יכולים להיות 14 לא מתפרנסים, אבל לא יותר מ- 7 מתפרנסים. להתראות

הקרפיון

New member
תודה

טוב לראות תשובות בענין זה פה. האמת, היום בערב הגיע המכתב מההתאחדות, אז לפחות חלק מהפרטים הטכניים קבלתי.

למעלה