הבחירות חוזרות!

הבחירות חוזרות!

זה אחד הדברים הבאמת יותר מורכבים שעשיתי אי פעם. קשה, קשה... בכל מקרה, אנחנו נמשיך. קודם כל, תודה לכל מי שהצביע! גם לאלה שעשו לי חיים קשים
אנחנו ממשיכים לשלב הבא, שהוא שלב על פי ניקוד. מה זה אומר בעצם? זאת אומרת שלאחר שכלול ההצבעות שלכם מיינתי את השירים על פי ניקוד (בין 9 ל0), ועל פי הא"ב. אז עכשיו זה רק אשמת סדר האותיות, לא אשמתי. וגם אשמתכם.
קודם כל, נאחל בהצלחה לשירים שיצאו מהמצעד (יש שם כמה ממש טובים... לזכרם, דקה דומיה) כאן החיים שלנו כוכב רחוק ליבי אומר ליד הדלת על החוף קח שתיקת הים אלו השירים היוצאים. זאת אומרת, שירים שלא יתמודדו יותר, זאת אומרת, שאתם לא מתים עליהם... חבל. ונמשיך. ההצבעה עכשיו היא הרבה יותר ארוכה, והרבה יותר מסובכת. אבל אתם תשרדו. שיהיה בהצלחה!!!

אז שנמשיך? יאללה להצביע!

"באהבתנו" מול "מישהו" "שבתות וחגים" מול "אהבה יומיומית" "באה מאהבה" מול "בלילות הסתיו" "גלוי ונעלם" מול "וידוי" "טיול בשדירה" מול "סוף לסיפור" "סליחות" מול "עד קצה המסלול" "בך לא נוגע" מול "משנה לשנה" "רחבת הריקודים" מול "רעידת אדמה" "שיר ללא שם" מול "שם" "ארץ טרופית יפה" מול "דרך המשי" "כמו אל מים" מול "מי לאהבה" "מילה טובה" מול "נעמיד פני יתומים" "סיפור מותם של עלמה ועלם" מול "פני מלאך" "ארבע לפנות בוקר" מול "בשביל זה" "הילדה הכי יפה בגן" מול "הרגע שלפני" "יש אשר שקטים הם השמיים" מול "תמונה" "אישה בגילך" מול "אני משם" "בוא לריו" מול "דמעה" "הגננים היום עצובים" מול "כשיבוא ילדי" "למחרת" מול "לקחת את ידי בידך" "עכשיו הכל בסדר" מול "איזו מין ילדה" "אמבולנס האהבה" מול "את הכל אזכור" "געגוע" מול "לא טוב היות האדם לבדו" "למי שאינו מאמין" מול "נוסע סמוי" "סמבה ברגל שמאל" מול "סנטה קלרה" "עד שיחשיך" מול "עשה שיהיה לי קל" "פעם" מול "שירה" "תן לי" מול "איב ברוסל" "אמרת אמרת" מול "בגן מוקסם" "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" מול "בעד או נגד" "הוא הולך ממך" מול "חוזרת" "טאז' מאהל" מול "נמש על השמש" "נשים יושבות בחדרים" מול "עוד על אהבה" "ענבלים" מול "שיר ערש" "אגדת אופליה" מול "אחיזת עיניים" "אם בוא" מול "אפריקה" "גלקסיה" מול "זאזוארה" "זה הרוח" מול "יום האינדיאנים" "ילדה קטנה ביער" מול "ימים טובים" "לא לסגור" מול "ללב אין מין" "משהו בוער" מול "פחד" "קיפנה" מול "קצת שקט" ו"קרוב אליי" אם אתם אוהבים את קרוב אליי אז תרשמו אותו, ואם לא, אז אל. ולכל מי שרוצה להרוג אותי על הבחירות האלה, זה בסדר, גם אני.

אני כבר אגמור עם זה וזהו.

"באהבתנו" "אהבה יומיומית" "בלילות הסתיו" "וידוי" "טיול בשדירה" "עד קצה המסלול"
"משנה לשנה"
"רעידת אדמה" "שיר ללא שם" "דרך המשי" "כמו אל מים"
"מילה טובה" "פני מלאך" "בשביל זה"
"הרגע שלפני"
"יש אשר שקטים הם השמיים" "אישה בגילך"
"דמעה" "הגננים היום עצובים" "לקחת את ידי בידך"
"איזו מין ילדה"
"אמבולנס האהבה"
"לא טוב היות האדם לבדו"
"נוסע סמוי"
"סמבה ברגל שמאל" "עד שיחשיך"
"שירה" "תן לי" "בגן מוקסם" "בעד או נגד" "חוזרת" "נמש על השמש" "עוד על אהבה" "ענבלים" "אגדת אופליה" "אפריקה" "גלקסיה" "זה הרוח" "ימים טובים" "לא לסגור" "משהו בוער" "קצת שקט" ו"קרוב אליי" שאלוהים יעזור לי...

באהבתנו

New member
פאק..זה היה קשהההה!!!

באהבתנו שבתות וחגים בלילות הסתיו וידוי טיול בשדרה עד קצה המסלול בך לא נוגע רעידת אדמה שם דרך המשי כמו אל מים נעמיד פני יתומים פני מלאך ארבע לפנות בוקר הילדה הכי יפה בגן תמונה אני משם בוא לריו כשיבוא ילדי לקחת את ידי בידך איזו מן ילדה געגוע למי שאינו מאמין סנטה קלרה אמרת אמרת הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר אפריקה

YA2007

New member
איזה כיף ששבת היום ויש זמן לענות

אז ככה: "באהבתנו" "שבתות וחגים" "באה מאהבה" "וידוי" "סוף לסיפור" "סליחות" "משנה לשנה" "רחבת הריקודים" "שיר ללא שם" "ארץ טרופית יפה" "כמו אל מים" "מילה טובה" "סיפור מותם של עלמה ועלם" "ארבע לפנות בוקר" "הרגע שלפני" "תמונה" "אני משם" "בוא לריו" "הגננים היום עצובים" "למחרת" "איזו מין ילדה" "את הכל אזכור" "געגוע" "נוסע סמוי" "סמבה ברגל שמאל" "עד שיחשיך" "פעם" "תן לי" "בגן מוקסם" "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" "הוא הולך ממך" "טאג' מאהל" "עוד על אהבה" "שיר ערש" "אגדת אופליה" "אפריקה" "זאזוארה" "זה הרוח" "ילדה קטנה ביער" "לא לסגור" "משהו בוער" "קיפנה" למרות כל זאת עדיין לא ברור איך יבחר ה-שיר של יודית מכל הרשימה...הסברים? מישהו/י?

חחח הסבר.

אני עוד לא ממש יודעת איך נעשה את זה... חחחח באמת! אבל זה יקרה בסופו של דבר, אל תדאגו. אני זורמת עם כל שלב, לפי איך שבא לי, אבל אני לא בכוונה עושה את זה קשה, ובטח ובטח שלא בכוונה כדי ששירים שאני אוהבת יבחרו.

clevelandrocks

New member
נעשה את זה מהר- כמו שמסירים פלסטר

באהבתנו שבתות וחגים באה מאהבה וידוי סוף לסיפור סליחות משנה לשנה רחבת הריקודים שיר ללא שם דרך המשי כמו אל מים מילה טובה פני מלאך ארבע לפנות בוקר הילדה הכי יפה בגן תמונה אני משם בוא לריו הגננים היום עצובים למחרת עכשיו הכל בסדר לא טוב היות האדם לבדו למי שאינו מאמין סנטה קלרה עשה שיהיה לי קל הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר אגדת אופליה ימים טובים

יאללה

"מישהו" "אהבה יומיומית" "באה מאהבה" "וידוי" "סוף לסיפור" "סליחות" "משנה לשנה" "רחבת הריקודים" "שיר ללא שם" "דרך המשי" "כמו אל מים" "נעמיד פני יתומים" "סיפור מותם של עלמה ועלם" "ארבע לפנות בוקר" "הילדה הכי יפה בגן" "תמונה" "אני משם" "בוא לריו" "הגננים היום עצובים" "לקחת את ידי בידך" "עכשיו הכל בסדר" (שונאת אתכם
איזו בחירה קשה
) "את הכל אזכור" "געגוע" "למי שאינו מאמין" "סמבה ברגל שמאל" "עשה שיהיה לי קל" "שירה" "תן לי" "בגן מוקסם" "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" "הוא הולך ממך" "נמש על השמש" "ענבלים" "אגדת אופליה" "אפריקה" "ימים טובים" "ללב אין מין"

venustudent

New member
מצביעה

מישהו שבתות וחגים באה מאהבה וידוי סוף לסיפור עד קצה המסלול בך לא נוגע רחבת הריקודים שיר ללא שם דרך המשי מי לאהבה מילה טובה סיפור מותם של עלמה ועלם ארבע לפנות בוקר הרגע שלפני תמונה אני משם דמעה הגננים היום עצובים למחרת איזו מין ילדה אמבולנס האהבה געגוע למי שאינו מאמין סמבה ברגל שמאל (מדלגת על כמה שלצערי אני לא מכירה...) הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר נמש על השמש אגדת אופליה אפריקה גלקסיה לא לסגור פחד

zoharrr1

New member
הבחירות שלי

"באבתנו" "אהבה יומיומית" "בלילות הסתיו" "גלוי ונעלם" "טיול בשדירה" "עד קצה המסלול" "משנה לשנה" "רעידת אדמה" "שיר ללא שם" "דרך המשי" "מי לאהבה" "מילה טובה" |פני מלאך" "בשביל זה" "הרגע שלפני" "יש אשר שקטים הם השמיים" "אישה בגילך" "דמעה" "כשיבוא ילדי" "למחרת" "איזו מין ילדה" "אמבולנס האהבה" "לא טוב היות האדם לבדו" "נוסע סמוי" "סנטה קלרה" "עד שיחשיך" "שירה" "איב ברוסל" "אמרת אמרת" "בעד או נגד" "חוזרת" טאז' מאהל" "עוד על אהבה" "שיר ערש" "אחיזת עיניים" "אפריקה" "גלקסיה" "יום האינדיאנים" "ימים טובים" "לא לסגור" "משהו בוער" "קיפנה"

למעלה