הבחירות האלו הופכות להיות מעניינות בשבילנו

מותר לתת

אבל כשהבחירה בין סל התרופות לבין מתחם תיירות בברקן, לע"ד, התשובה ברורה.
עשרות תרופות לא נכנסו לסל השנה. מזה אכפת לך בכלל?

היפותרמיה זה לא מחלה, זו ירידה של חום הגוף. אם זקן במדינה הזו מת מקור, כנראה שהמצב לא משהו.

אגב רפורמי, במפלגה הנהדרת שלך יהיה אחד
http://www.kipa.co.il/now/60491.html

הבחירות האלו הופכות להיות מעניינות בשבילנו

לא זוכר מתי צלבו כך ראש מפלגה דתית על סוגיית הגייז בלב הפריים טיים. לדעתי בנט יצא מהסיפור בצורה מכובדת, אבל אני משוחד - אני מאוד מחבבו.

יו"ר הבית היהודי גיבה בריאיון לחדשות 2 את חברי מפלגתו שהביעו התנגדות לנישואים של בני אותו מין. "יש לי כיפה על הראש", הדגיש בנט,"זה כמו בשר וחלב". עם זאת אמר כי הוא מוכן לתמוך ב"זכויות ללא הכרה"http://www.mako.co.il/news-military/politics-q1_2015/Article-fe1a73bcbeaca41004.htm

לא רק זה

חלקם גם מדברים בסרטון בזלזול כה מופגן, שממש גורם לי להתכווצות בבטן.

פרשייה חדשה שחושפת סתיו שפיר (המלכעע) מלמדת על סכומי עתק שעברו להתנחלויות כמעין פיצויים על הקפאת בנייה.

לא להאמין מה שעושים בכספי ציבור כשהמפתחות לקופה נמצאות בידיים של אנשים דתיים.

ובכל מקרה, כולם מחזרים אחרי החרדים לקואליציה וגם להם לא חסר בחליבת הקופה הציבורית.

העיקר שאתמול מתה זקנה מהיפותרמיה.

עושים מה שעושים אנשי השמאל לוועדים ולקיבוצים

חלאס עם הדמגוגיה. בשיטת בחירות יחסית כמו בישראל, לצערנו כל מגזר דואג לתחת שלו.

לפיד שואג למעמד הביניים.

החרדיים לעצמם.

וכך הלאה.

אני חושב שהמתנחלים פטריוטים

ואם הבית היהודי דואגת למתנחלים אזי זה באמת ובתמים מתוך אמונה שההתנחלויות טובות לעם ישראל.
יש שחיתויות של ח"כים שעובדים עם לוביסטים אבל במקרב של הבית היהודי אני חושב שפעילותם נובעת מאידיאולוגיה עמוקה.
גם לגבי הקיבוצים הם בנו את הארץ בזמנו וזה היה בסדר לא לתת להם להיחרב.

הקיבוצים הופרטו

לפיד דאג למעמד הביניים? לא ששמתי לב.

מה לעשות, הדתיים מונעים מאידאולוגיה. מהי האידאולוגיה החילונית?
לכן יש יותר סיכוי שהם יחלקו את העוגה בצורה שיוויונית יותר.
דיור ציבורי מגיע גם לתושבי גבעת עמל, לא רק לחברים של ניסן סלומיאנסקי ואורי אריאל.
מגיע כסף גם לסל התרופות ולא רק למתחם תיירות בברקן שהכסף הועבר אליו כשוחד בחירות לאחר פיזור הממשלה.

דתיים יודעים רק להגיד כמה הם אוהבים את כל עם ישראל, אבל בתכלס, דואגים רק לעצמם.

מסכים. בניגוד למערכות בחירות אחרות, הפכנו להיות הנושא החם!

הציונות הדתית כבר לא יכולה לטאטא את הנושא מתחת לשטיח. לפחות בכל הנוגע לזכויות ולחקיקה.
חברתית, עולם כמנהגו ינהג לצערנו

אצטט משפט הסיכום שלו

. ודבר אחרון. חברי בית יהודי יקרים. אנחנו, הומואים ולסביות, דתיים וחילוניים, נמשיך לצאת מהארון, לנהל זוגיות ולהביא ילדים. קשה לנו ואתם לא ממש עוזרים- אבל אנו לא נישבר. עם ישראל, שאתם אוהבים לדבר בשמו, הרבה יותר פתוח מכם. ציבור דתי, אותו אתם מתיימרים לייצג, לומד לקבל אותנו. אנו נעשה את מה שעשתה ציונות דתית מאז ומעולם- ניצור עובדות בשטח מבלי לחכות שתסכימו.

למעלה