הבחירות בפתח

הבחירות בפתח

מחרתיים מגיע יום הבוחר, ואת ארץ אבות, סוערת בתוכך בשקט תמהוני ומוזר מדי כבישים כעורים מקושטים פלסטיק כחול, מדומים לתמרורי אזהרה ותמרורי כדאי ועל מסכי הטלויזיה הם רבים בנימוס, יורקים אליי עתיד חריף ומשפטי אמונה מחריבים בי חלומות נושנים, מטהרים אדמות, מחריבים בי אמונה קונים את ההוא בשקל ואת ההיא בדולר ירוק, נותנים לה משפטי חורמה ולו מוסיפים רמז מתוק. גדולי מוחות ישבו בכורסאת העור על קפה ועוגת קינמון, ריכזו אחוזים, מספרים, שירטטו מפת היטולים ושיגעון. דנו בפלחי השוק השונים, איך לקנות במשפטי אידאולוגיה משונים, מנסים לגעת, ללקק במרץ עד דם, ובין כל משפטי הקנייה וגידופי השוט, את בשלך כמו קול שנדם. והנה מחרתיים מגיע יום הבוחר, ואת ממתינה ל"אומרת", שתשלוף מפה דיגיטלית של שטות בחיוך מעושה לך תקריא תוצאה מעורערת, לא מוגדרת, עטופה אחוזי עייפות ויניף את השלט, ויזעקו למיקרופון, צהלות שמחה מסתירות ערמות של יגון במי בחרת את להוביל לך שלטון ההוא השוכב או ההוא העליון, ההוא שבגד, ההוא שסרח, ההוא שחילק בך כאילו שלך, ההוא שדמע, ההוא שכאילו סבל, ההוא שהיטל או ההוא שנפל... ועוד פתק אחד שימי לך בתיבת הפלאים, היכוני ארץ לעוד ארבע שנים... חומר חמחשבה

בית שמש היתה על המפה היום ../images/Emo132.gif

פכככככככככככככככככככככככככככ

Kטלנית

New member
הפנמתי והגעתי למסקנה המתבקשת

אני רעבה
אפשר את הקפה וה
ת קינמון משם

Kטלנית

New member
../images/Emo124.gif))) סופי... עזרי לי ../images/Emo6.gif

זה הולך ככה: מחרתיים מגיע יום הבוחר, ואת ארץ אבות, סוערת בתוכך בשקט תמהוני ומוזר מדי כבישים כעורים מקושטים פלסטיק כחול, מדומים לתמרורי אזהרה ותמרורי כדאי ועל מסכי הטלויזיה הם רבים בנימוס, יורקים אליי עתיד חריף ומשפטי אמונה מחריבים בי חלומות נושנים, מטהרים אדמות, מחריבים בי אמונה קונים את ההוא בשקל ואת ההיא בדולר ירוק, נותנים לה משפטי חורמה ולו מוסיפים רמז מתוק. גדולי מוחות ישבו בכורסאת העור על קפה ועוגת קינמון, ריכזו אחוזים, מספרים, שירטטו מפת היטולים ושיגעון. בלה..בלה..בלה... זהוא מפה כבר לא קראתי
ועכשיו שוב את מעוררת לי ת'קיבה שלי
קפה ועוגת קינמון,

וש"ס כבר עומדת על 12 בסקרים ../images/Emo141.gif

כי בניגוד לחילונים, אצלם אין מתלבטים, אין קולות צפים ואף אחד לא מצביע לרשימות שלא עוברות את אחוז החסימה. כל הכבוד להם, בחיי.

galia1962

New member
מפחידה אותי המחשבה שיחזרו לממשלה

העוני והבערות שהם מנציחים בקרב בוחריהם, מקוממים

יותר מקוממת מאשר מפחידה ../images/Emo141.gif

הם כבר היו בכמה ממשלות בישראל, והשמיים לא נפלו. אבל ככל שיהיו להם יותר מנדטים, ככה יהיו להם יותר תקציבים, מה שאומר פחות תקציבים למטרות ראויות יותר (בעיניי לפחות). זה מה שמקומם. וככל שיותר חילונים יימנעו מהצבעה בבחירות, ככה יהיו להם יותר מנדטים.

מבין לליבך ../images/Emo141.gif

אבל אולי תסתכלי על זה ככה: את לא מצביעה בשביל הרע במיעוטו, את מצביעה נגד הרע במירבו.

העוני קיים...

הם לא המציאו את הגלגל. הם פשוט נותנים לעוני לצוף, לעניים להראות... ולא להטביע את העוני כאילו הוא לא קיים אצלנו. הם רק מדגישים את האמת... מראים אותה... מנציחים אותה... צועקים אותה... זה ההבדל

רות 2

New member
כן.וכמה שאתה פגעתה בול בפוני של רות

.......... הטיפשות של מספר אנשים לא קטן בארץ..לחשוב שבאי השתתפותם בהצבעה הם מביעים עמדה..... ולא קולטים בשכך הם בעצם מצביעים ..מחזקים למי שאולי רחוק ממשנתם האידיולוגית או ציפיותיהם.... זה בהחלט מדאיג ....

r e d head

New member
איפה שאין הרבה חופש בחירה ככלל

וכדרך חיים ואמונה ברור שאין הרבה אפשרויות בחירה יש רק אלטרנטיבה אחת המובן מאליו המשפחה, הרבי, הקהילה, המעון, הגן ביה"ס, הכל ש"ס.

עמיר פרץ ראש הממשלה הבא !!!

ושלא תגידו שזאת הפתעה ! פראייר מי שמרוויח פחות 10,000 נטו ולא יצביע לפרץ ! פראייר פראייר פראייר. ואת זה אפילו אני אומר...

למעלה